ODDDAM & ooddaamm [Dali] vs. Mocny Spliff [LHiP] ~ 11753.88%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ODDDAM & ooddaamm [Dali] vs. Mocny Spliff [LHiP] ~ 11753.88%

Forum ostatnio jakby zywsze, to znajcie laske Pana i lapcie jeszcze to ;) zapraszam do dyskusji :D

Obroncy powodzenia w rl, zabily go recki, podobno.

Dnia 17-04-2020 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ODDDAM

Lekki myśliwiec 20.000
    Ciężki myśliwiec 18.341
    Mały transporter 6.555
    Krążownik 11.400
    Okręt wojenny 1.128
    Pancernik 10.213
    Pathfinder 10.729

Agresor ooddaamm [Dali]

Ciężki myśliwiec 5.292
    Krążownik 4.844
    Okręt wojenny 2.450
    Pancernik 10.288
    Pathfinder 4.448
    Mały transporter 24.777

Obrońca Mocny Spliff [LHiP]

Mały transporter 9.145
    Duży transporter 6.566
    Lekki myśliwiec 229.343
    Ciężki myśliwiec 4.683
    Krążownik 18.919
    Okręt wojenny 1.774
    Recykler 9.956
    Sonda szpiegowska 4.014
    Pancernik 171
    Pathfinder 1.497

Po bitwie...

Agresor ODDDAM

Lekki myśliwiec 2.550 ( -17.450 )
    Ciężki myśliwiec 7.657 ( -10.684 )
    Mały transporter 804 ( -5.751 )
    Krążownik 9.763 ( -1.637 )
    Okręt wojenny 1.124 ( -4 )
    Pancernik 10.212 ( -1 )
    Pathfinder 9.091 ( -1.638 )

Agresor ooddaamm [Dali]

Ciężki myśliwiec 2.110 ( -3.182 )
    Krążownik 3.993 ( -851 )
    Okręt wojenny 2.441 ( -9 )
    Pancernik 10.287 ( -1 )
    Pathfinder 3.652 ( -796 )
    Mały transporter 2.603 ( -22.174 )

Obrońca Mocny Spliff [LHiP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    130.126.653 Metalu, 18.530.390 Kryształu i 19.768.181 Deuteru

Agresor stracił łącznie 468.716.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.978.829.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 804.981.000 metalu i 370.407.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 168.425.224 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 673.834.653
    Kryształ: 205.972.390
    Deuter: -4.709.819
    agresor zyskał łącznie 875.097.224 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.478.815.653
    Kryształ: -576.379.390
    Deuter: -92.059.181
    obrońca stracił łącznie 2.147.254.224 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Tzn no nie oszukujmy sie :)
    Takie floty w miesiąc okej ale swiat ogame wyglada teraz tak ze kazdy laduje w to albo mnóstwo kasy, albo ma jedno lub wiecej kont pusherskich
    Taka gra nie ma wiele wspólnego z umiejętnościami ^^

nie mniej jednak gratuluje starcia, obronce kojarze bo czesto mnie skanował a i flotke fajna uzbierał
    Powrót po 3 latach emerytury ;)

Universum Nekkar
  • I jeszcze jedno - ci ludzie robia codziennie steka lub dwa a Wy dalej hejtujecie ze topka musi pushować żeby mieć takie floty. Ci co tak piszą sami jada nieczysto a ci ludzie nie musza tego robić. Skończyłem tu gre na 11 miejscu niczego nie pokazujac - same expy i kilka farmingów.
    Nie pushowalem nie kupilem nawet anty - Więc da sie byc w topce i grać czysto.
    Co dopiero ludzie którzy wala tyle starć ?. Pomyślcie o tym bo sojusz Dali gra czysto chociaż w grze prawie mnie spakowali - to wrogowie. Pozdrawiam cale uni.
  • Mocny SZO .... powiem tak, przeciez od poczatku mówilismy, ze gramy dla tych Lamek i Pijusów z disco , co nas obchodzi kto ile ładuje w gre ... czasu czy innych składników :) Przede wszystkim ludzie sa wazni a my potrafilismy stworzyc fantastyczna bande :) nie miałes floty , i szybkoja zrobiłes , i teraz tez tak bedzie :) sojusznicy czekaja z pomoca dla Ciebie :)

Dropsik oczywiscie, ze jest sens grania , nikt z nas nie marzy o topce , bo nie chodzi o to aby byc najlepszym , ale o to aby sie swietnie bawc :)
    To najlepsi maja stresa , zeby przypadkiem nie spasc w punktach :)

Atakierowi SZO i niech juz odda to konto :) bo nazwa konta jest jakąs kpina chyba wycelowana w graczy :)

Pozdrowka dla całej załogi Octansu :)
  • " bo sojusz Dali gra czysto "
    Tak naprawde nikt nie wie czy Ty grasz czysto, czy ja gram czysto, czy oni graja czysto. Tylko wlasciel danego konta to wie ;) O takich rzeczach to nawet znajomy znajomemu nie mowi. Oczywiste jest ,ze w topce sie wali [mniam], ale kto co robi , kto czysty to zgadywanie poparte mniejszymi lub wiekszymi przeslankami ;D Wiadomo, znajda sie tez ludzie co graja czysto.

przeciez nie moze byc tak ,ze jak konto z dodatkiem "oddam" nie zrobi fsa to nie mozna go zlomowac bo bedzie ,ze kupione :D

I tak sie juz troche pozmienialo, bo czesc co krecila waly przyznala sie i nie widzi w tym nic zlego ,ze z rynku mozna flote czyjas kupic po minimalu za metal :D no bo przeciez regulamin pozwala ;D

Ja to juz wiele razy pisalem. Jezeli w teorii mozna kupic bez limitu surowce za antymaterie, rozne boosty 40% czy skracajace czas to jaka to roznica MORALNA w stosunku do kupna floty na zlom? Bo regulamin pozwala? chyba sobie jaja robicie :)
    Przyklad. Gracz X laduje 3000 pln w anty, wszedzie boosty 40%, dowala surowcow, skraca sobie czas. Graczy Y kupuje za 300 konto do zezlomowania. Teraz obaj wrzucaja starcie na forum. Pod starciem gracza X : brawo, graty, ale masz flote, Pod starciem gracza Y : kupione, oczust, cwaniak, naucz sie grac, niech cie pieklo pochlonie.

I jeszcze jedno pytanie, na ktore sam sobie kazdy musi w glebi duszy odpowiedziec. Czy jezeli mialbys mozliwosc kupna floty czy miliona anty za 1zl. To odmowilbys? Powiedzialbys ,ze tak to sie nie godzi ?

Tak ku przemysleniu do porannej kawy :)

Administrator Forum kasai:
    Upominam za wulgaryzmy.
  • nie żadne podobno... tylko jeśli mówię że padłem czekając na recki ze starcia to tak było (starcie o którym mowa wkleję niżej), a recki wróciły przed pierwszą

nie było mnie ponad 4 godziny.... od godziny: 00:30 do piątej... przy tak długim "offie" i bez akty po trzeciej musiało się stać co się stało... chociaż myślałem że ODDDAM poleci sam gdy będzie ku temu okazja... jako jedyny na uni mnie skanował..

Co do uczciwości... czy da się legalnie wbić topkę?.... jak najbardziej... zacząłem grę na uni całkiem niedawno... gram tutaj zaledwie połowę tego czasu co agresorzy... i udało mi się wbić do top 60 a we flocie top 12... więc albo uni takie słabe albo ja jestem taki dobry :P... ja nie mam żadnego ekstra konta... nie wydaję nic na grę... nikt ze mną nie handluje po minimalu.... więc jak najbardziej da się grać uczciwie i być wysoko...

Jendak w uczciwość gry agresorów nie wierzę... może się mylę...

Co do odbudowy to pewnie za 10 do 15 dni mógłbym znów mieć top10 flot... ale byłem tu tylko na chwilę (o czym może świadczyć całkowity brak eko na moim koncie) a chwila którą miałem tu spędzić i tak już dawno minęła..... Więc odbudowy nie będzie :)

Pozdrawiam cały sojszu LHiP.... dzięki Mordeczki za wspólną grę... Pozdrowienia ogromne dla Ekipy z irca.... I Największe pozdrowionka dla Halinki :)..... Dziękuję Wam wszystkim za chęci pomocy w odbudowie :)

A tutaj owe pechowe starcie: :)

Dnia 16-04-2020 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mocny Spliff [LHiP]

Krążownik 20.000

Obrońca Captain Neutron

Mały transporter 3.856
    Duży transporter 3.469
    Lekki myśliwiec 2.430
    Ciężki myśliwiec 1.805
    Krążownik 340
    Okręt wojenny 214
    Recykler 264
    Sonda szpiegowska 781
    Bombowiec 169
    Niszczyciel 94
    Pancernik 216
    Reaper 22
    Pathfinder 1.000

Po bitwie...

Agresor Mocny Spliff [LHiP]

Krążownik 18.864 ( -1.136 )

Obrońca Captain Neutron

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    18.524.416 Metalu, 19.141 Kryształu i 2.584.123 Deuteru

Agresor stracił łącznie 32.944.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 192.895.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 59.438.000 metalu i 43.929.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 21.127.680 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 55.242.416
    Kryształ: 35.996.141
    Deuter: 312.123
    agresor zyskał łącznie 91.550.680 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -114.680.416
    Kryształ: -79.925.141
    Deuter: -19.417.123
    obrońca stracił łącznie 214.022.680 jednostek.