Bard0k vs. Bezduszny Ven0m [B_S] ~ 92349.49%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Bard0k vs. Bezduszny Ven0m [B_S] ~ 92349.49%

tak tak gre zakończyłem jakiś czas temu ale jakoś nie mogę się z wami rozstać ;)
    kilka słów jako że pewnie troche powisi ten top1 solo , nie zysk tutaj zadowala .. lecz venom na obecnym top411 :]]

Tyle przechwałek .. tyle pisania .. tyle pw .. wyśmiewania się ;) pamiętasz co Ci napisałem zanim dostałeś ignora?
    jak nie to napisze Ci to jeszcze raz ;) w tej twojej arogancji uczestniczyć nigdy nie będę ale pamiętaj że ta gra nie wybacza błędów .. " :)
    faktem może jest tylko jedno twoje czyste starcie .. za reszte niestety troche $ zapłaciłeś :DD ale nie martw się dobrze to zainwestuje !

pozdro dla artka i kylo ;) sporo surki wam wpadnie :P eloo !

złom zabezpieczony w całości.. co do ostatniej śrubki ..
    A i jeszcze taka niespodzianka mnie w końcu pierwszy raz spotkała odkąd jest generał
    Pokaż spoiler

Powstało pole wrakowe 07.04.2020 0x:2x:xx7
    Od: dowódca floty

Przez atak na

xxxx powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w xxxxx:

• 37177x Lekki myśliwiec
    • 872x Ciężki myśliwiec
    • 2013x Krążownik
    • 223x Okręt wojenny
    • 40x Pancernik

Dnia 07-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Bard0k

Lekki myśliwiec 1.021.465
    Ciężki myśliwiec 37.619
    Krążownik 319.993
    Okręt wojenny 120.000
    Pancernik 74.938
    Reaper 1.993

Obrońca Bezduszny Ven0m [B_S]

Mały transporter 11.372
    Lekki myśliwiec 668.279
    Ciężki myśliwiec 22.659
    Krążownik 36.055
    Okręt wojenny 11.519
    Recykler 95.481
    Sonda szpiegowska 13.203
    Bombowiec 928
    Niszczyciel 2.192
    Gwiazda Śmierci 11
    Pancernik 52.402
    Reaper 9.425
    Pathfinder 107

Po bitwie...

Agresor Bard0k

Lekki myśliwiec 746.073 ( -275.392 )
    Ciężki myśliwiec 31.158 ( -6.461 )
    Krążownik 305.077 ( -14.916 )
    Okręt wojenny 118.344 ( -1.656 )
    Pancernik 74.641 ( -297 )
    Reaper 1.992 ( -1 )

Obrońca Bezduszny Ven0m [B_S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    61.659.804 Metalu, 641.268 Kryształu i 6.617.781 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.723.507.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 12.846.797.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 5.727.691.242 metalu i 3.507.258.059 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 68.918.853 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.542.574.046
    Kryształ: 3.065.476.327
    Deuter: -27.689.219
    agresor zyskał łącznie 7.580.361.154 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.026.420.804
    Kryształ: -4.586.419.268
    Deuter: -1.302.875.781
    obrońca stracił łącznie 12.915.715.853 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • No cóż, wypada pogratulować chociaż Venom od dłuższego czasu zlewał swoją flote tutaj.

Widziałem kolonie Bardoka to spodziewałem się, tego chociaż parę dni by się wstrzymał to pewnie Venom w innych reckach by leżał.

Tak czy tak, myśle, że wszystkich cieszy fakt spakowania Venoma w recki.
    Mess with the best, die like the rest.
  • VenomRealOne napisał(a):

Gratuluje :) od kiedy Badi zakonczyl gre to juz olalem te uni :) no % zacny :D przetapiaj i zezlomuj tych co wchloneli flote mojego celu :D i zapraszam na nowe :D
    Aż pozwolę sobie to skomentować...LOL O_O
    Byłem Twoim celem? Całe szczęście że zdążyłem z oddaniem konta...ufff!

Graty bardok tak jak osama tak i Ty masz browar u mnie za tą niemote ;)
    Top na eko, daj chłopakom szansę ;)
  • Badi napisał(a):

VenomRealOne napisał(a):

Gratuluje :) od kiedy Badi zakonczyl gre to juz olalem te uni :) no % zacny :D przetapiaj i zezlomuj tych co wchloneli flote mojego celu :D i zapraszam na nowe :D
    Aż pozwolę sobie to skomentować...LOL O_O Byłem Twoim celem? Całe szczęście że zdążyłem z oddaniem konta...ufff!

Graty bardok tak jak osama tak i Ty masz browar u mnie za tą niemote ;)
    Top na eko, daj chłopakom szansę ;)
    oj ciężko badi tutaj mówić o spokoju :P druga bsowska flota w reckach ide stejka podkleić :P
  • Można użyć tutaj wulgaryzmów? Bo nie wiem jak to inaczej skomentować :P Kawałek tylko zabrakło do 100k, masakra procent. Zastanawiałem się wczoraj a w sumie to już dziś czy to wejdzie. Nie do końca miałem czas śledzić sytuację, wszedłem posprawdzać co tam na ogame a tu już trzech padło. Ja w tym czasie zdążyłem przespać 5h, zawieźć auto do mechanika i podkleić sztuczną trawę na tarasie xD Zysk msakra :P Nie wiadomo co z taką ilością robić ha :D Generalnie jestem dalej w lekkim szoku...
    Domyślam się, że odbudowy już nie będzie więc szczęścia życzę Venom na Octansie.
    bard0k -no nie wiem, też szczęścia xD Chyba wiesz już dobrze w co wpakujesz te miliardy :P Dzięki za pozdrowienia ;D Też się zrewanżuje w jakimś 10x mniejszym ST jak zrobie :D
  • kurde, Venom co to się stało ? gość wpadł w układ i usmażył was jak frytki, a jeszcze kilka dni temu ta flota w statach rosła jak grzyby po deszczu ;) Dawaj jakieś większe tłumaczenie tutaj bo nie wierze, że porobili was jak jak kaczki na strzelnicy...

Nie cieszę się, że koleszko został zapakowany - pisałem już kiedyś, to barwna postać tego UNI, dzięki takim ludziom nie nudzimy się tutaj, jedni sobie z nim popyskują, innych postraszy, a jeszcze innym pomoże.

Wiem, że sojusznicy Venoma mogli na nim polegać, dbał o swoich i nie dawał złego słowa na nich powiedzieć, niejeden z was chciałby takiego sojusznika u siebie. Był jaki był ale my Cie zapamiętamy jako pozytywnego wariata.
  • DarthBartek napisał(a):

Wiem, że sojusznicy Venoma mogli na nim polegać, dbał o swoich i nie dawał złego słowa na nich powiedzieć, niejeden z was chciałby takiego sojusznika u siebie. Był jaki był ale my Cie zapamiętamy jako pozytywnego wariata.
    Szczerze to nie wiadomo juz kto tu jest zywa osoba a kto kolejnym kontem venoma....
    mialem nieszczescie by byc z tym kims w soju i powiedzenie o nim ze ktokolwiek chcialby miec go w soju to smieszne jest....
    poza sprzedawaniem sojusznikow i klamaniem na kazdym kroku, do soja to on nic nie wniosl.....

a noo i jeszcze.. Jeszcze raz wielkie graty Bardok.
  • Haha Venus gamoniu szto ty dzielesz bleć :E
    Mówię wejdę na mensie pewnie też wyłapałeś jak na Octans no i się nie myliłem :(
    Pewno przysnął dziamdziaki tak mają :D
    Z 2 strony moim zdaniem to nie jest strata nie do odbudowania :E szczypta samozaparcia i by poszło szybko ;]
    Szo tu Szo tam i takie tam ram pam pam
    Bardok ile ta kasacja trwa u ciebie? :E jak kończyłem to kasowałeś konto a ty dalej tu jestes :|
    Graty % no bo kto coś takiego tu wykręci jak nie ty...