Którz z nas podrzędnych zakompleksionych graczy mógł przypuszczać, że nie dające się racjonalnie wytłumaczyć przyrosty kumpli masturbanta Tori Black z sojuszu CAZADOR a wcześniej ludków z sojuszu H_B spotkają się w końcu z banami? Nudno w DiD, więc może podgrzejmy atmosferę i skomentujmy sytuację na naszym uni, gdzie ban w topce ściele się gęsto, część kont jest non stop * a inni za drobną opłatą w złociszasz rozstają się ze swoimi flotami proplayerom z grubszą zawartością portfela słowem - Norma.
Sytuacja na UNI Norma - bany, pushkonta, boty, cwaniaki z H_B i CAZADOR
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
banowac takich [ciach] regularnie
wiecej chyba nic nie idzie zrobic napuszowali tyle flot ze ciezko ubic takich bedzie
Super Moderator Ruda:
obraza
-
Trzeba być niezłym psycholem żeby zakładać temat bo ktoś dostał bana... widać jakie masz życie w szkole "gnębiony w pracy pomiatany w życiu codziennym brak znajomych pasji zainteresowań tylko OGame" i wirtualne znajomości
POZDRO&POĆWICZ -
teraz puszerzy beda sie wybielac piszac jak to inni zycia nie maja zalosni jestescie
-
Skar osiągnąłeś coś tutaj na uniwersum ?? Albo w ogóle ktoś Cię kojarzy ?? Nie !!! To do budy a nie się udzielasz xD
Prawda jest taka że my tutaj rozdawaliśmy karty jako sojusz i nadal tak jest Wystarczy spojrzeć w statystki zniszczonych flot.
Ban jak ban bywa i tyle. Wróci za dwa tygodnie znajomy i będzie gra toczyć się dalej. A wy nadal będziecie patrzeć nam na plecy
Siema Nara -
umpa napisał(a):
Trzeba być niezłym psycholem żeby zakładać temat bo ktoś dostał bana... widać jakie masz życie w szkole "gnębiony w pracy pomiatany w życiu codziennym brak znajomych pasji zainteresowań tylko OGame" i wirtualne znajomości
Co do reszty to zgadza się, przykre życie muszą mieć wasi funfle że poniżają się do przekrętów, a wywołani do tablicy szczekacie i próbujecie kąsać. Teraz ludziska obstawiają deejaya i ketona do bana. To jak będzie? -
Ja proponuję teraz na mnie ze 100 ticketów wysłać Będę bardzo zadowolony jeśli zmarnujecie sobie czas drodzy posiadacze kont na uniwersum Norma.
Tego Wielki Elektronik widzę bolą cztery litery Gdzie ujadamy? Śmiejemy się z całej sytuacji Fajnie jest, a gra toczy się dalej. Powinniście się cieszyć, że brovara na razie nie będzie bo będziecie mieć mniej skanów i wasze floty będą bezpieczniejsze Pozdro i z fartem dla każdego -
Method_ napisał(a):
Ja proponuję teraz na mnie ze 100 ticketów wysłać Będę bardzo zadowolony jeśli zmarnujecie sobie czas drodzy posiadacze kont na uniwersum Norma.
Tego Wielki Elektronik widzę bolą cztery litery Gdzie ujadamy? Śmiejemy się z całej sytuacji Fajnie jest, a gra toczy się dalej. Powinniście się cieszyć, że brovara na razie nie będzie bo będziecie mieć mniej skanów i wasze floty będą bezpieczniejsze Pozdro i z fartem dla każdego
-
1. To lumpy są najlepszym sojuszem na uni
2. Chcecie wojny?
3. Putek ma małego.
4. Jakbym dostał bana, to jestem niewinny.LUMPY MROKU PAŁER W KROKU -
Kolejną osobę którą obstawiam do bana to ta pushująca się szumowina "Kocham Cie". Nielot pokroju Judasza, przyrosty z kosmosu. Nie polecam tego gracza.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LA PUTIN LABAMBA ().
-
Tosz to szok. Puszere i te inne te te jak one yyy
-
Sprawa jest prosta. Prawdziwym top1 jest Keton i to kwestia czasu az trafi na zasluzone miejsce.
Kazdy ogarniety wie i widzi, ze Kocham Cie to bociarz. Moze za czesto go nie skanuje, ale jak skanuje, to zawsze wszystko stoi na moonach.
Jakbym do niego polecial, to pewnie minute przed dolotem by uciekl. Typowe u bociarzy. Juz pisalem do GO, zeby to przetestowal i z czyjegos konta wyslal jakis atak, ale mi nie odpisuje.
Tickety poszly, wiec to kwestia czasu az na normie zapanuje minimum przyzwoitosci i sprawiedliwosci. -
Kolejny ewidentny przyklad pushu rynkowego, pewnie z pushkonta zaraz to sobie kupi po maxie, tylko jeszcze nie zdążył się przelogować. LUMPY to jednak najgorszy sojusz na tym Universum.
prntscr.com/rgc6oo -
Dewey napisał(a):
Sprawa jest prosta. Prawdziwym top1 jest Keton i to kwestia czasu az trafi na zasluzone miejsce.
Kazdy ogarniety wie i widzi, ze Kocham Cie to bociarz. Moze za czesto go nie skanuje, ale jak skanuje, to zawsze wszystko stoi na moonach.
Jakbym do niego polecial, to pewnie minute przed dolotem by uciekl. Typowe u bociarzy. Juz pisalem do GO, zeby to przetestowal i z czyjegos konta wyslal jakis atak, ale mi nie odpisuje.
Tickety poszly, wiec to kwestia czasu az na normie zapanuje minimum przyzwoitosci i sprawiedliwosci.
Fakt, to tylko kwestia czasu
media.discordapp.net/attachmen…3102562836558/unknown.pngLUMPY MROKU PAŁER W KROKU -
własnie dlatego co tutaj sie dzieje oddalem konto. powiem wam jeszcze tylko ze w lumpach jest tak samo jak w hb i cazador.
co ze starym dobrym ogame... grac sie odechciewa
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Ludzie no... Wszędzie są większe i mniejsze przekręty. Zostawmy szeryfowanie szeryfom (dla uściślenia - GO) i bawmy się. Przy tych prędkościach dostać złoma tak nie boli, produkcja działa , można stanąć na nogi. Jak ktoś chce grać o złote majtki to będzie kombinował i tyle. To jak z tym spamem sondami przed atakiem. Kto uważa że to nie w porządku , tak nie zrobi, komuś innemu to nie przeszkadza i będzie spamował. Art chyba już podjął jakieś kroki w ograniczaniu tego, więc coś się zmienia.
Wracając do tematu. Ja sam dosyć często odświeżam konto, z telefonu lecę, więc mam możliwość. Nie przesadzajmy z teoriami spiskowymi.Co nas nie zabije to nas wzmocni...
-
To konto miał top150, 19 lutego. Sorry za to jak skopiowało, ale chciałem tylko pokazac, ze takie osoby skoro są chętne kupic konta na push, to znaczy że pewnie takie już mają.
Wytrzeźwiał i nie kupił, inni byli chętni -
I dlatego powstał ten wątek. Teraz zrozumiałem o co chodzi w dzisiejszym ogame, pograsz trochę i możesz sprzedać konto. Dlatego tyle nicków "oddam" czytaj sprzedam. Społeczeństwo jest bogatsze niż 10 lat temu i dzieciaki z chęcią wydadzą kasiore rodziców. Założysz konto co miesiąc dwa, puścisz nieco ekspedycji i łatwo dorobisz.
Masakra -
Nie znacie sie LUMPY i inne pomioty diabelskie- GO sie na nich uwzielo ale to taka klatwa top1- poki co zaden nie zagrzal miesca na dluzej niz tydzien
najlepsze jest to ze poki inni dostawali bany to bylo smiesznie i byly kpiny, jak cazador dostaje bany to nie macie zycia, szukacie sensacji bo w pracy nie idzie i zona sie puszcza :p jak to szybko czlowiek potrafi zmienic zdanie w danym temacie
ps. tak mam bol dupy, tak czekam na pw od engineera ale... chyba odpoczywa -
Gracz odddam zaliczył spadek o 34 miejsca, czyżby złom? Ciekawe czy keton znów 80zł zapłacił co na pierścionku zaoszczędził?
-
Niech administracja się lepiej weźmie za sojusz LUMPy. to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie. Push za pushem, ustawki, kupione konta.
-
Oni nie muszą kupować, bo mają swoje Pozdro i lecim dalej
-
Method_ napisał(a):
#22 Yodeu [LUMP] vs. DeeJay [CAZADOR] & Method [CAZADOR] ~ 26002.65% TOP1 SOLO :)LUMPY MROKU PAŁER W KROKU -
NarImmor napisał(a):
Method_ napisał(a):
#22 Yodeu [LUMP] vs. DeeJay [CAZADOR] & Method [CAZADOR] ~ 26002.65% TOP1 SOLO
-
Dewey napisał(a):
NarImmor napisał(a):
Method_ napisał(a):
POZDRO&POĆWICZ -
umpa napisał(a):
Dewey napisał(a):
NarImmor napisał(a):
Method_ napisał(a):
Kupie Deuter -
Tori Ty puszerze, ja na Twoim miejscu skasowałbym już dawno konto na boardzie oszuscie!!!Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
Wrum napisał(a):
Tori Ty puszerze, ja na Twoim miejscu skasowałbym już dawno konto na boardzie oszuscie!!!
Kupie Deuter -
A @ZdzichuWiertara jak ladnie floty kupuje ostatnioMiarą sukcesu jest to, jak wielu masz wrogów
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez keton ().
-
Psycho owsiki da się wyleczyć w razie czego, chociaż teraz może lepiej nie idź do lekarza bo jeszcze innego bakcyla złapiesz.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość