Gratulacje organizacji i ST.
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Zeff napisał(a):
Graty !! Piękny push na flocie Osamy ;)) ciekawe ile daliście za tą wystawke
Hehe powodzenia...
Chicken napisał(a):
Pushery spakowały głęboką przestrzeń po flocie pushera, nie no graaaatulacje LuNu coraz więcej pieniążków na konta wydaje a myślałem na początku że gra czysto. Pozdrawiam też administrację za tolerowanie jawnych pushy.
Gierus napisał(a):
Gratulacje szybkiej organizacji w niecałe 4,5h
Likwidacja konta Mariolki nastąpiła w godzinach - przedział: godz. 13.08-14.10 - 08.03.2020 - [ -25 156 412 punktów straty ] wg statsa.
Likwidacja GŁEBOKIE PRZESTRZENI nastpiła- 08-03-2020 18:08:02, czyli około 4,5h po likwidacji planet.
Szkoda że Styrta zaspał, chyba, że celowo nie zabraliście go ze sobą.
A co do Badiego: " akurat lunu to trzeba bylo godzinami namawiac do tego lotu " - to nieźle zakrzywioną masz czsoprzestrzeń - biorąc pod uwagę czas organizacji akcji .
Hades X napisał(a):
Wg mnie to wszystko dziwne zadnego komentarza mariolki po zlomie kasowanie planet odejscie z soja flota stoi cosnie tak.
Dziwne i nikt tegonie widzial w dniu kobiet az dziw bierze
niestety przeze mnie Mariolka usunął całe konto ..
jako że też kończę i kasacja konta już jest zaznaczona od wczoraj ..
najzwyklej w świecie nie dogadaliśmy się co do pewnych wytycznych ustalonych przez nas samych kilka dni wcześniej ..
zabrakło dosłownie 2 % mojej decyzji wczoraj a sam bym to skasował .. tyle że 150k rekinów pokryły by tylko moje straty w tej walce.. więc olałem sprawę.. pisałem do suice ale jak widać mieli już organizowaną swoją akcje sojuszową więc o to jest rw ...
[ciach]
gratki organizacji jakby ktoś szukał z was tych 800kk metalu co wyparowało to jaa :DD na pale puscilem recki co 2 h wpadalo 20k.. grzecznie czekałem aż ktoś to zrzuci chodź po pw pewnych tutaj graczy .. Panie Lunu ... gdzie się ślinił aż że nie poleci i nie chce mieć z tym nic wspólnego no ale wiadomo że cyferki dały góre ...
Mojego niestety nie spakujecie bo całemu SUICIDE floty braknie ale przyrzekam że dziennie flotka będzie stała na bfs aż do kasacji konta; )
Moderator Neferet:
Niestosowna wypowiedź oraz obrazy -
bard0k napisał(a):
Żaden push panowie .. akcja legalna i tutaj daje swoją głowę .. niestety przeze mnie Mariolka usunął całe konto ..
jako że też kończę i kasacja konta już jest zaznaczona od wczoraj ..
najzwyklej w świecie nie dogadaliśmy się co do pewnych wytycznych ustalonych przez nas samych kilka dni wcześniej ..
zabrakło dosłownie 2 % mojej decyzji wczoraj a sam bym to skasował .. tyle że 150k rekinów pokryły by tylko moje straty w tej walce.. więc olałem sprawę.. pisałem do suice ale jak widać mieli już organizowaną swoją akcje sojuszową więc o to jest rw ...
Jak jeszcze jakaś głupia nieznająca się pała napisze że to push to wyśle mu w paczce kupe z jeżem co by mu dobrze po chacie ją rozniósł !
gratki organizacji jakby ktoś szukał z was tych 800kk metalu co wyparowało to jaa :DD na pale puscilem recki co 2 h wpadalo 20k.. grzecznie czekałem aż ktoś to zrzuci chodź po pw pewnych tutaj graczy .. Panie Lunu ... gdzie się ślinił aż że nie poleci i nie chce mieć z tym nic wspólnego no ale wiadomo że cyferki dały góre ...
Mojego niestety nie spakujecie bo całemu SUICIDE floty braknie ale przyrzekam że dziennie flotka będzie stała na bfs aż do kasacji konta; )
Podoba mi się jak nas podpuszczasz na lot wiedząc, że spokojnie zapakujemy w recki. Tyle tylko, że nikt nie wie czyja jeszcze flota znalazłaby się na tym moonie poza Tobą. A po tym RW myślę, że chętnych by nie zabrakło.Mess with the best, die like the rest. -
noo a myślisz że pomyślałem inaczej ? apetyt rośnie w miarę jedzenia więc zapraszam 5 gala pod matulowym monem bedzie flota :DD
nie zapomnijcie tylko o 12 lvl stoczni na monie i 7kkk surki przeklikać 100k plazm nie bedzie ciężko dajcie jakoś z przytupem się pożegnać z uni :DD przetopcie ładnie surkee i kordy znacie hehe
w did w temacie top1, opisalem jeszcze wczorajsze wydarzenie aby tu nie zaśmiecać ;")
Ps. Valha mówisz że jesteście w stanie spakować 450.000 krążków tymi flotami co lecieliście na głęboką przestrzeń ? dobrze to policz -
Gratulacje świetnie wybranego moona na push organizacji akcji .......tak na poważnie to reszta nie miała szans na zebranie się i dolot. Co do serwera to gratulacje biernej postawy dla GO ...... Dla całego suiside życzę dalszych owocnych pushów w sumie może to Was bawi a skoro tak jest to ja wysiadam. Takie granie mnie nie bawi.
Napisałem wysyłaj te jeże -
Powodzenia w realu Mariol ładna flotę uzbierałeś odejście z uni też ładne ogólne brawa za całą twoja grę bo kosiles tu równo
Mam tylko nadzieję że się juz nie spotkamy bo strasznie mnie wyzlomowales
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w realu
Graty atakującym zysk piękny macie -
Każdy chyba widział co się stało i mogł się zorganizować
Pozostaje tylko pogratulować szybkiej organizacji dla SUICIDE -
BIEDRONEK77 napisał(a):
Gratulacje świetnie wybranego moona na push organizacji akcji .......tak na poważnie to reszta nie miała szans na zebranie się i dolot. Co do serwera to gratulacje biernej postawy dla GO ...... Dla całego suiside życzę dalszych owocnych pushów w sumie może to Was bawi a skoro tak jest to ja wysiadam. Takie granie mnie nie bawi.
Napisałem wysyłaj te jeże
-
UncleBadi napisał(a):
Nie miałem ochoty wciągać się w pyskówki i dalej nie mam. Jeżeli to co Bardok napisał nie zmienia Twojego punktu widzenia to nic już tego nie zmieni. Dodam tylko że wybór moona iście genialny, ale tylko dla mnie, reszta miała daleko albo bardzo daleko.
niestety trzymał flotke na monie z surką gdzie stała calymi nocami za późno wstałem w tą niedzielę .. nie tak to wszystko miało być ^
Jeszcze raz gratulacje organizacji
Hmm po zeskanowaniu waszych 2 monów już wiedziałem że lecicie na niego dlatego też recki poleciały
Powtarzam żaden push
Już widzę jakby ta flota stała mi w usie .. to dopiero byłbym pusherem ( ze stratami w walce 7kkk + ;/ ale zawsze to pusher haha ) -
jeszcze raz gratuluję zwycięzcom ...przecież tylko tak mogli dobrze wyjść bo w 5 przy aktywnych techach ........... tak słodko by nie było z reckami przecież to żaden push akacja to żadna nowość i ameryki nikt tutaj nie odkrył bawcie się dalej
-
daje nick 'oddam' a potem mowi ,ze kasacja ;D juz ja widze kasacje
-
bard0k napisał(a):
-
panowie .. haha ten metal już otrzymał wczoraj przed moim urlopem jeden z ekowców który mnie w paliwo zaopatrzał taki gratis..
kasacja trwa ..
[ciach]
Moderator Neferet:
Offtop i obraza -
ja tylko napisze, ze cieszy mnie to starcie. czy push czy nie, nie wiem. mam nadzieje, ze LuNu jest uczciwym graczem na jakiego sie wydaje i naprawde bylo jak piszecie Mariolka byl pusherem i cieszy mnie jego nieobecnosc na uni.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 7
7 gości