Raczej relacja Sprzedający-kupujący... jeden sprzedaje bezpieczeństwo na uni czyli brak perma a drugi to kupuje:) coś jak kupowanie kont z topki:)Smakosz/ChceszBuszk napisał(a):
Obydwoje są siebie warci
Lub bliscy sobie kolarze
Kasa misiu Kasa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Raczej relacja Sprzedający-kupujący... jeden sprzedaje bezpieczeństwo na uni czyli brak perma a drugi to kupuje:) coś jak kupowanie kont z topki:)Smakosz/ChceszBuszk napisał(a):
Obydwoje są siebie warci
Lub bliscy sobie kolarze

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bora 3d ().
Bora 3d napisał(a):
Witam, naprawdę myslałem że widziałem juz wszystko w tej grze ale naprawde jednak jeszcze ktos potrafi mnie zaskoczyc:) Od X czasu wszyscy piszą, podają nicki kont powiązanych z shimano, wrzucają potwierdzenia przelewów, rozmowy, opisują cąły mechanizm działania a wy i tak macie to wszystko w dupie (zaraz sie zleci cała banda sługusów i pseudo moderatorow ze wulgi - Zajmijcie się grą a później forum tak chyba będzie lepiej..). @Art @kasai @Adanio i nie wiem kogo tu jeszcze można zaznaczyć kto jest w stanie zrobic z tym cokolwiek. Kolega shimano wraca z bana odpoczywa chwilke zmienia nick po czym wraca do starych nawyków i znowu nikt nic nie widział nikt nic nie słyszał. Jestescie tak słabi i beznadziejni w swoim braku reakcji że naprawdę ciężko juz do was pisać cokolwiek ale ostatni raz cos skrobnę. O Shimano nie pisze bo nie ma sensu - 0 totalne - wiesz o tym i nic sobie z tego nie robisz wiec gnij w przekonaniu o swojej zajebistosci. To tylko gra ale życie zawsze oddaje![]()
Brawo Team brawo shimano