Badi [SUICIDE] & DH oddam vs. El Jose Papa [RxB] ~ 15406.08%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Badi [SUICIDE] & DH oddam vs. El Jose Papa [RxB] ~ 15406.08%

Witam.
    Nie mam w zwyczaju rozpisywać się przy wrzucaniu ST ale tu zrobię wyjątek. A więc było to tak...
    Jakieś dwa tygodnie temu odezwał się do mnie Haracz ze screenem lecącej dłuuuugiej stacji przez gale z mona na planetę. Zapytał co o tym myślę... podpucha czy jednak pomyłka. Wg mnie była to pomyłka, pewnie jakiś wyjazd i żal było urlop włączać. Surka na koloniach była zamieniana na flotke-świetnie się to farmiło btw.
    Stacja lądowała w sobotę po 22, a że w tym czasie byłem z żoną na zabawie nie zręcznie było by mi to klikać. Na szczęście Haracz to ogar i sam tą stacje zawrócił i wyklikał :E . Tak wiec 14 minut i 41 sekund przed lądowaniem wyłapane. Reszta to już czysta formalność... no prawie bo nie wiedzieliśmy na jaki % to leci ;/ Na szczęście w grę wchodziło tylko 20 i 10. Policzone, wyniki zgodne więc pozostało tylko wyczekać. Czasu było sporo na organizacje tak z jednej jak i z drugiej strony, dlatego zapadła decyzja by spalić tą kule by rozjaśnić sytuacje. Tak też się stało lecz niestety 20% odbiło się od bunkierka. Powstał nowy duży moon który sprawiał iż opcja ze spadającym stała się mniej prawdopodobna. Niestety w dzień powrotu 10% DH się oddał i wkradły się pewne wątpliwości...ale dogadałem się z nowym właścicielem, zaufaliśmy sobie i całą tę ponad dwutygodniową historię udało się zakończyć sukcesem, Dzieki! ;]

Pozdrawiam sojusz oraz znajomych, a obrońcy i jego sojuszowemu funflowi pro ello ello od programow do falowania zawróconej stacji i pisania na mnie z tegoż powodu ticketów do SGO siarczyste WcieSNR!!! ....

Dawaj Haracz napisał(a):

Ze swojej strony chcialem podziekowac graczowi Never Ending Story za danie cynku o lecacej flocie. Bo bez jego wiadomosci do mnie nie byloby w ogole tego st :) Dziekuje rowniez niezawodnej Asi za ulepienie moona potrzebnego do zawrotki tej stacji i jej klikania oraz za podeslanie sury na tp :) Oczywiscie dzieki takze dla Badiego za wyrazenie zgody zeby leciec na El Jose w acs i za skuteczne bicie moona :) No i gratuluje chlopakom ladnego ST,eleganckiego % no i tego ze dokonali dziela zniszczenia, bo w sumie ta flota leciala dobrze ponad 2 tygodnie i mi juz nie starczylo czasu ;)

Styrta sie pali!!!

A teraz do rzeczy:

Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Badi [SUICIDE]

Duży transporter 1
    Krążownik 21.037
    Okręt wojenny 14.068
    Pancernik 7.218

Agresor DH oddam

Mały transporter 77.772
    Krążownik 38.703
    Okręt wojenny 29.603
    Pancernik 45.544

Obrońca El Jose Papa [RxB]

Mały transporter 12.225
    Duży transporter 7.083
    Lekki myśliwiec 83.980
    Ciężki myśliwiec 4.826
    Krążownik 12.431
    Okręt wojenny 5.173
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 13.452
    Sonda szpiegowska 18.878
    Bombowiec 736
    Satelita słoneczny 356
    Niszczyciel 1.132
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 3.988
    Reaper 363
    Pathfinder 2.132
    Wyrzutnia rakiet 20.843
    Lekkie działo laserowe 14.425
    Ciężkie działo laserowe 90
    Działo Gaussa 24
    Działo jonowe 109
    Wyrzutnia plazmy 23
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Badi [SUICIDE]

Duży transporter 1 ( -0 )
    Krążownik 19.659 ( -1.378 )
    Okręt wojenny 13.883 ( -185 )
    Pancernik 7.176 ( -42 )

Agresor DH oddam

Mały transporter 53.174 ( -24.598 )
    Krążownik 36.413 ( -2.290 )
    Okręt wojenny 29.436 ( -167 )
    Pancernik 45.363 ( -181 )

Obrońca El Jose Papa [RxB]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    36.554.268 Metalu, 2.488.222 Kryształu i 30.875.347 Deuteru
    9.138.582 Metalu, 622.063 Kryształu i 7.718.838 Deuteru

Agresor stracił łącznie 244.839.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 251.543.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.207.957.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 2.271.951.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 970.302.200 metalu i 570.306.100 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 2.436.525 metalu i 1.083.075 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 87.397.320 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 868.704.575
    Kryształ: 483.364.460
    Deuter: 27.913.185
    agresor zyskał łącznie 1.379.982.220 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.408.722.850
    Kryształ: -745.499.285
    Deuter: -205.126.185
    obrońca stracił łącznie 2.359.348.320 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• wielkie oszustwo i mistyfikacja :D flota leciala na stacjonuj i oni musieliby klikac co 5s falanga by to wylapac kiedy bylo zawrocenie :D i w dodatku wiedziec kiedy obronca to zrobil do tego zuzyc olbrzymie ilosci deuteru :D napisz badi jakich programow uzywasz ze na falandze widzisz zawrocone stacjonuj?? to sie tylko na bana nadaje a nie na gratulacje

SGO powinien logi sprawdzic obu panow czy takowe zajscie z klikaniem fali i znikajacym deuterem mialo miejsce
  • Gratulacje dla agresorów, jeśli wierzyć w tę całą historię to zabawa była przednia.

Szkoda, że wysiłki poprzedniego właściciela musiały zostać w tak krótkim czasie obrócone w gruz. Poprzednika nie mieliśmy okazji oglądać tutaj po prawej stronie tematu, za to ty Papa pojawiłeś się po raz kolejny.

Pozwoliłem sobie na ten wpis aby nieco rozwiać pewne wątpliwości niektórych osób z gry, że była to ustawka lub cokolwiek innego co jest tutaj niemile widziane. Osobiście jestem niemal przekonany, że była to czysta akcja.

A ty papa mam nadzieję, że wyniesiesz z tego jakąś mądrą lekcję a kolegów przestaniesz straszyć tymi zgłoszeniami i następnym razem zanim sięgniesz do portfela to pomyślisz czy oby to jest na pewno dla Ciebie

Bez odbioru
  • Na wstępie dzięki Haracz za pozdrowienia, cała przyjemność po mojej stronie:)
    Dla Was gratulacje, wyklikane, elegancko policzone i pozostało tylko posprzatac:)
    Do do tych oskarzen i domysłów... Dajcie sobie spokój...
    Fala strzeliłem całkiem przypadkiem, a Haracz już wiedział co z tym robić dalej, choć po drodze było ciekawie, ale ci co mają wiedzieć to wiedza:)
    Pozdro i miłego przetopu!
  • Śmieszne :)
    Flota była zawracana ok 8 min przed wlotem nie 14 jak twierdzisz...
    Masz super falange!

Badi17.02.2020 21:32:14 Ja to nam pod fala, wiem co widać a czego nie

a to SS sojusznika z falangi : prnt.sc/r3q9zs

Styrtasiepali17.02.2020 23:28:07 stacjonuj widac tylko na fali tam gdzie leci jak wraca to juz nie widac jakby co.. ^^

pozdrawiam na układy nie ma rady...
    :thumbsup: :thumbup: :D
  • El Jose Papa napisał(a):

Śmieszne :)
    Flota była zawracana ok 8 min przed wlotem nie 14 jak twierdzisz...
    Masz super falange!

Badi17.02.2020 21:32:14 Ja to nam pod fala, wiem co widać a czego nie

a to SS sojusznika z falangi : prnt.sc/r3q9zs

Styrtasiepali17.02.2020 23:28:07 stacjonuj widac tylko na fali tam gdzie leci jak wraca to juz nie widac jakby co.. ^^

pozdrawiam na układy nie ma rady...
    Wyrywasz rozmowe z kontekstu kolego... obrzucales mi pw screenami z falangi ktora pokazuje tylko moje piloty dlatego odpisalem Ci ze "mam to pod fala i wiem co tam widac a czego nie"
    chwile wczesniej napisalem Ci ze masz racje, nie widac i nie da sie zobaczyc powracajacej zawroconej stacji. Czytaj ze zrozumieniem. I zawrociles tego smiesznego fsa 14:41 przed ladowaniem, gdybys to zrobil ok 8 minut przzed dolotem to by Ci ta stacja wrocila ok 6 minut pozniej niz my.
    Teraz zadaj sobie pytanie po kiego wafla w czwartek o 10:27:19 miales wlot pelnej mojej i haracza floty w matke na ktorej nic nie bylo oprocz bunkra i tez nic nie wrocilo... skoro ja wg Was widze na fali zawrocona stacje dzieki "programom"?
  • Elooo ! a też się wpisze bo akcja spora ;) , badi to że to chyba twoje 2 st na tym uni przy takim top i zyskach jakie przetapiasz dziennie to pozostawie w ciemnej stronie .. może po prostu śmieci nie wklejasz ok szanuje ;) "
    obrońca znany i mnie ;) chodź miałem o wiele więcej ciekawszych i większy celów żeby szukać mu tej floty która uciekła jak myślicie przed kim na te 3 dni :DDD
    pisałem o tym w st dzisiaj ;) że wysyłają na 3dni i mysla ze kozaki ^^ no i masz :D

co do zawracania flot i ustrzelenia ich ^^ są przedziały czasowe w które trzeba się zmieścić .. w tym zazwyczaj kryje się sporo farta i dodanie nieco od siebie "wiem z doświadczenia " po wyklikaniu czegokolwiek i tak do pewności dodaje coś od siebie i wyniki są różne ;)
    taki traf to naprawdę fart .. i nie do końca przypilnowanie bo ciężko klikać fale co 1 sek ;) ale jak takich kozaków tutaj mamy to od jutra zaczynam latać z planet ... i czekam na waszą reakcje panie Badi..
    no niż przetopu życzę .. mniej tego offtopu i bardziej jasnych akcji ;)
    skoro obrońca miał 3 dni na zoorganizowanie obrony i D_B nie dostało żadnej wiadomości na pw gdzie piszą o 10kk nadmiaru dexu.. to już dziwne x99 ;) wiedząc że każdemu pomogę w miare możliwości :P

Czekamy na więcej .. :) :bicz1:
  • eh ja widze ze tu wiecej takic co maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem... ten fs byl w locie 434 godziny bez kilku minut
    nie wiem gdzie ja widziales 3 dni temu... Ciebie chyba jeszcze na uni nie bylo jak on wylecial.
    Chcesz zobaczyc moje ST to sobie przewin, wrzucam wszystkie ktore osiagna prog. Fakt ostatnio nie za bardzo mi sie chcialo dlatego ich nie ma.
    A o klikaniu, kolejkowaniu dodawaniu "czegos od siebie" (az strac pomyslec czego) musisz sie chyba doksztalcic
  • Ja tam jako osoba postronna nic nadzwyczajnego w tym St nie widzę... domyślam się że obrońca nie chciał tak długo lecieć w drugą stronę i wolał żeby stacja doleciała... trzeba było zawrócić wcześniej...

Przeglądam Starcia Waszego uni co jakiś czas i starć Badiego widziałem dość sporo.... a jeśli ktoś pisze że to jego drugie czy tam trzecie starcie to nie ma pojęcia co się na jego uniwersum dzieje.. (może tylko komuś zasiada z doskoku)..

[ciach]

Badiego nie lubię tak jak i całego WSNR z Wujem na czele bo to banda oszustów... chociaż Badi nie pokazał nigdzie ewidentnych wałków... mimo wszystko nie lubię... ale bardziej nie lubię pajaców którzy jeśli czegoś nie ogarniają, myślą że to czary

graty ST... pozdrawiam

Moderator Neferet:
    Offtop
  • Boże aż oczy bolą od tych komentarzy :( nie macie pojęcia o tej grze choć co niektórzy komentujący są w ścisłej topce tego uni ....skoro wyklinanie stacji to takie podejrzane dla was. To czym jest do licha ten „spadający moon” może wypowie się mistrz gry z doświadczeniem @bard0k lub niezniszczalny, żywa legenda .... @VenomRealOne !! :)

gratki badi dobra robota !
    Emerytura od uni Europa.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez jawamdam ().

• Jedno zawsze mnie zastanawia. I mówie tu do obu stron medalu. Bo jedna i druga ma to na sumieniu (rozumiem że chodzi o rewanż za oskarżenia na Mariolce). Mianowicie, czy to jest prawidłowe, czy nie, to nie nam osądzać. Pozostawcie domysły dla siebie i wpiszcie tutaj proste gratulacje, czy też pikantne zapowiedzi vendetty. SGO, GO zajmą się resztą, a jeśli nie, to możecie to zgłosić w odpowiednim dziale support, a nie tutaj.

Z mojej strony gratulacje dla atakujących. Dużo cierpliwości i uwagi musiało to starcie kosztować, to trzeba docenić. Co do obrońcy SzO i na następny raz na pewno nie zrobisz fsa na stacjonuj z moona na planetę. Każda nauka jest cenna obojętnie ile się za nią zapłaciło ;)
  • Co tu tak śmierdzi hę ???????[ciach]na moje to tak flotka leciała 460 h * 60 * 60 bo tak by to trzeba liczyć jakby liczyć klik na fali co sekunde no to 17 mln dexu wyklikane do tego ktoś by musiał siedzieć tyle dni ............uuuuuuuuuu ktoś tutaj stare misię na sztuczny miód chce brać ....... obrońca co ślepy był tyle dni ??????? . Przynajmniej byście napisali poszło na żyletki - nasze- puchniemy dalej i każdy bo to przyjął na klatę a tak jakieś słodkie historie nie wiadomo po co ....ludzi macie za idiotów :) gramy dalej jeszcze z miesiąc ci za kasę sie tradycyjnie wystrzelają i potem zacznie się granie.

Moderator Neferet:
    Flood
  • BIEDRONEK77 napisał(a):

Co tu tak śmierdzi hę ???????? na moje to tak flotka leciała 460 h * 60 * 60 bo tak by to trzeba liczyć jakby liczyć klik na fali co sekunde no to 17 mln dexu wyklikane do tego ktoś by musiał siedzieć tyle dni ............uuuuuuuuuu ktoś tutaj stare misię na sztuczny miód chce brać ....... obrońca co ślepy był tyle dni ??????? . Przynajmniej byście napisali poszło na żyletki - nasze- puchniemy dalej i każdy bo to przyjął na klatę a tak jakieś słodkie historie nie wiadomo po co ....ludzi macie za idiotów :)
    Tak dokladnie siedzialem 2 tygodnie i 4 dni i klikalem co sekunde. Rozgryzles mnie biedronek :!: Nic nie jadlem ani nie spalem przez ten czas. Tak wyklikalem 17miliardow :!: :!: :!: dexu. Tak Aska mi to podeslala na moona i tym samym mnie pushowala. Spytacie skad ma tyle dexu :?: Otoz ma 1miliard dziennego wydobycia,bo...TAK TAK,uzywa nielegalnych programow do szybszego przyrostu surowcow :!:
    Teraz przekopiujcie to i leccie szybko do SGO. Albo nie olac SGO,piszcie od razu do niemcow
    ps. nie zapomnijcie zglosic Badiego za jego program do pokazywanie zawroconych stacji na falandze

[ciach]

Moderator Neferet:
    Ciachnięty offtop oraz upominam za flame
  • Ale się dziewczyny drapiecie :popcorn: niezły mam ubaw z niektórych komentarzy =)
    Obrońcę jak dobrze pamiętam sam 2x zrobiłem więc to raczej niczyja puschowka chyba że moja :E bo jako rozdziewiczajacy roszczę sobie do tego prawa 8)
    Co do starcia graty co do fsa tragedia ale ten typ tak gra jest najzwyczajniej w świecie [ciach] dziwny sam go trzepałem na planecie pod moonem więc nie wiem o co te krzyki
    Zacznijcie się do siebie odnosić z szacunkiem...

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm
  • Nie chce mi się czytać wszystkiego i nawet nie wiem jaki tutaj jest speed, ale na oko x2 będzie. No więc, flota wysłana nawet na tym speedzie na ponad 1h na stacje pod falą kończy w reckach. Tutaj jest mowa o 2 tygodniach :O Przecież to floty z innego uni mogłyby przylecieć i to zezłomować. Nie wiem również jak tam wygląda top flot, ale wygląda na to, że Badi z kolegą ryzykował utrate flo na na spadającym moonie. Graty Badi i graty koledze wyklikania. Obrońcy SZO i lepszych fsów lub wrzucania "urlopu" ;) Pozdrawiam