no i Ciekawe kto zasiądzie nam na Pana top one
ktoś coś wie ?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Valhalla ().
Valhalla napisał(a):
Czuliśmy, że w powietrzu wisi fuzja kont. Jakoś tak pasowało to patrząc na styl gry.
Takie konflikty przypominają stare czasy, jak o jedną taką sprzeczke pół uni potrafiło się rozpaść.
@bard0k Co do tych Twoich KR co by nie zaśmiecać ST, to gdzie schowałeś te 200k, bo coś brakuje mi na skanach
bard0k napisał(a):
200k jeszcze na ekspie wisiValhalla napisał(a):
Czuliśmy, że w powietrzu wisi fuzja kont. Jakoś tak pasowało to patrząc na styl gry.
Takie konflikty przypominają stare czasy, jak o jedną taką sprzeczke pół uni potrafiło się rozpaść.
@bard0k Co do tych Twoich KR co by nie zaśmiecać ST, to gdzie schowałeś te 200k, bo coś brakuje mi na skanach
100k juz spadło ale 100k opoznienie 5h dostalo ;// :))
bard0k napisał(a):
bo i tak nic nie zrobicielot na 5 gale .. niestety wam odpada
a po co ma uni farmić mi planety na mojej nieobecności ?
urlop z kasacją ..
Jeszcze taki Gierus gdzie raz w tygodniu lądujesz w dziale st po prawej stronie ma czelność się wypowiadaćhhaha
Top 250 .. wyszczekany jakby był nie wiem kima jest zwykłą idlerową farmą
osiągnij tyle co ja w te cyferki to może pogadamy .. może
Valhalla napisał(a):
Widze, że zdecydowanie nie doceniasz naszej organizacjibard0k napisał(a):
[...]
Myśle, że mógłbyś poczuć się mocno zaskoczony.
[...]
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bard0k ().
bard0k napisał(a):
pytaj Holona co odwalił z nowym swoim kontem, mam tam gdzieś pw od niego że będzie farmić nawet cele sobie chciał podwędzić odemnie ..
bard0k napisał(a):
ja co biore? przeciez usuniecie holon 3 moich koloni i zapelnienie sobie nimi usa to był pierwszy twoj blad po kupnie a pozniej juz sam dobrze wieszbartku to mozesz sie nie kompromitowac ? bo jednak sie nie znacie ..
albo zwyczajnie was laduje w hu...
z konta zdazyl tylko sobie przeslac 130k dt a pozniej ban
![]()
bard0k napisał(a):
ja co biore? przeciez usuniecie holon 3 moich koloni i zapelnienie sobie nimi usa to był pierwszy twoj blad po kupnie a pozniej juz sam dobrze wieszbartku to mozesz sie nie kompromitowac ? bo jednak sie nie znacie ..
albo zwyczajnie was laduje w hu...
z konta zdazyl tylko sobie przeslac 130k dt a pozniej ban
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Holon ().
tr3lik napisał(a):
Starczyły chyba 2h, żeby obczaić kto "przejął" konto, więc Holon, proszę Cię :D, do zezłomowanych 135k DT też się nie przyznajesz u gościa który nagle założył konto, po paru godzinach usunął wszystkie planety i przeniósł się w Twój układ magicznie, tak samo 2ga kolonia byłego konta Bardoka też dziwnym trafem się przeniosła żeby zamknąć układ, to z pewnością akcja w Ciebie starannie zaplanowana, żeby ktoś Cię oczernił![]()
1 gość