Hej ludziska z Ledy
Robi się nas coraz mniej na uni z różnych powodów , między innymi z powodu braku handlarza czy z powodu wprowadzeniu rynku. Ja natomiast robię posta z zapytaniem do was i jak do @Art co myślicie o zmianie zużycia paliwa na 0,5? floty coraz większe zużycie coraz większe braki w krysztale aby kupować dex na latanie. Myślę że jest to dobry pomysł na taką zmianę tym bardziej że były już wprowadzane na innych uni.
Pozdrawiam
Robi się nas coraz mniej na uni z różnych powodów , między innymi z powodu braku handlarza czy z powodu wprowadzeniu rynku. Ja natomiast robię posta z zapytaniem do was i jak do @Art co myślicie o zmianie zużycia paliwa na 0,5? floty coraz większe zużycie coraz większe braki w krysztale aby kupować dex na latanie. Myślę że jest to dobry pomysł na taką zmianę tym bardziej że były już wprowadzane na innych uni.Pozdrawiam
Ty, i wszyscy. nie ma problemu ze zbytem po takich przelicznikach. najwyzej lezy pare godzin ale zawsze schodzi bo albo komus brakuje do badan, albo w koncu Ty to bierzesz. wiec wystawiaj normalnie krysztal, miej mniej deu, ale go miej. jak bedzie ankieta to zaglosuje po waszemu

Radz se teraz chlopie hehe.