Bo najciemniej jest pod latarnia
![:)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/smile.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Sachmet napisał(a):
Mh ciekawe zmiany ale nie wiele wniosą .. a tylko utrudnią grę uczciwym graczom co grają razem . Wystarczy że 1 gracz kupi konto 2 gracza i dalej może się pushować na potęgę wystarczy kupić karte sim i zalogować się z telefonu czy tableta i już jest inne ip ... niby jest zmiana w regulaminie ale bardzo łatwa do obejścia przez nie uczciwych graczy .
Sobieski napisał(a):
nie wiem czy chodzi o mnie i o Agnieszkę ale fakt zastanawiamy
Apofis napisał(a):
Serio grasz z żoną w ogame? łosz kur... niewiarygodne, e szok, że ona gra to jedno szacuna tak po drugie nie macie nic lepszego do roboty heheSobieski napisał(a):
nie wiem czy chodzi o mnie i o Agnieszkę ale fakt zastanawiamy
z żoną można robić wiele innych lepszych rzeczy no ale kto co lubi
Powodzonka.
cokolwiek napisał(a):
Tak przecież działa już od dawna. I tak powinno działać. Przecież urlop jest na dwa dni, oferta na siedem. Wystawiasz ofertę, wrzucasz urlop - chciałbyś, aby wszystkie oferty gracza były wycofywane? I pewnie jeszcze prowizja 15% potrącana. ...
Ciekawiej jest, że wystawiasz ofertę, dostajesz bana - i ktoś może taką ofertę zrealizować (choć wydaje mi się, że mieli to poprawiać ... może już nieaktualny zarzut). Więc ty się nie czepiaj urlopowiczów.
cokolwiek napisał(a):
Podobnie jak możesz wrzucić urlop w czasie ataku innego gracza na ciebie - bo ty nie latasz, więc możesz.
Apofis napisał(a):
A można wystawić coś lub kupić będąc na urlopie?
jacke napisał(a):
A ja mam znowuż takie pytanie.. czy rynek obowiązuje na każdym uni od samego początku? Zacząłem kilka dni temu na sombrero i tam rynku nie widzę..
Ruda napisał(a):
Nie, ale paruje oferty z zapytaniami które są wystawione przed urlopem.Apofis napisał(a):
A można wystawić coś lub kupić będąc na urlopie?
Na nowym uniwersach nie ma Rynku.jacke napisał(a):
A ja mam znowuż takie pytanie.. czy rynek obowiązuje na każdym uni od samego początku? Zacząłem kilka dni temu na sombrero i tam rynku nie widzę..
Ruda napisał(a):
Jeżeli nie jest przewidziany w konfiguracji serwera nie zostanie uruchomiony, chyba że GF się na to zdecyduje.
jacke napisał(a):
E, to nie rozumiem data-verified= _>">Ruda napisał(a):
Jeżeli nie jest przewidziany w konfiguracji serwera nie zostanie uruchomiony, chyba że GF się na to zdecyduje.
Skoro handel można uprawiać (w sensie, taki zwyczajny) to czemu nie zostawić narzędzia, które ułatwia ten handel wszystkim graczom? Jak dla GF handel flotą może być dyskusyjny, niech chociaż zostawią handel surowcami. Jak wróciłem do ogame po kilkuletniej przerwie i zobaczyłem marketplace, to skwitowałem "no w końcu", best feature ever!
cokolwiek napisał(a):
Z perspektywy gracza grającego uczciwie rynek niewiele dawał - bo nie było handlujących.
Mirmir napisał(a):
Nie do końca się zgodzę.Wstawiam flotę znalezioną na ekspedycji i schodzi jak ciepłe bułki wcale nie po minimalu .cokolwiek napisał(a):
Z perspektywy gracza grającego uczciwie rynek niewiele dawał - bo nie było handlujących.
Pioniery sprzedawane za deuter po maksymalnej cenie
Dla mnie rynek to fajna sprawa ,bez oszukiwania.
Pozdrawiam ja:)
.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez cokolwiek ().
cokolwiek napisał(a):
I ty sprzedasz flotę za 300kk - a topka kupi sobie flotę za 30kkk
Apofis napisał(a):
Takich różnic to raczej niemacokolwiek napisał(a):
I ty sprzedasz flotę za 300kk - a topka kupi sobie flotę za 30kkk
cokolwiek napisał(a):
wierdzisz, że nikt 30kkk floty nie przerzucał przez rynek?