SalamAlejkum [LHiP] vs. Truskawkowyy [IMO] ~ 2698.47% Obrona

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SalamAlejkum [LHiP] vs. Truskawkowyy [IMO] ~ 2698.47% Obrona

Pozdrawiam cały sojusz :D
    No to tak, dzisiaj dostałem z rana od niego złoma na 1600 % nie wiem czemu na forum nie wstawił albo konta może nie ma..
    trochę złomu pozbierałem ale dexu nie było i czasu już brakło. Uparty z niego gracz był bo dalej spiegował, to zrobiłem trochę lmów, dalem w badania i budyńki i nawet poleciał na planetkę. czuł się pewnie bo widział że na fali nikt nie podstawia i nie wiedział że mam tyle surki żeby obrony dorobić. Złomu w całości nie zebrałem ale jestem na plus i rachunki zostały wyrównane.
    AVE LHIP

Dnia 19-12-2019 16:02:51 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SalamAlejkum [LHiP]

Lekki myśliwiec 40.952
    Ciężki myśliwiec 1.938
    Krążownik 573
    Okręt wojenny 3.928
    Pancernik 204
    Pathfinder 728
    Mały transporter 3.512

Obrońca Truskawkowyy [IMO]

Mały transporter 89
    Duży transporter 86
    Lekki myśliwiec 42.232
    Ciężki myśliwiec 189
    Krążownik 298
    Okręt wojenny 51
    Recykler 1.058
    Bombowiec 43
    Satelita słoneczny 490
    Niszczyciel 31
    Pancernik 56
    Crawler 1
    Reaper 25
    Pathfinder 259
    Wyrzutnia rakiet 500
    Lekkie działo laserowe 38.594
    Ciężkie działo laserowe 5
    Wyrzutnia plazmy 3

Po bitwie...

Agresor SalamAlejkum [LHiP]

Lekki myśliwiec 0 ( -40.952 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -1.938 )
    Krążownik 0 ( -573 )
    Okręt wojenny 1.600 ( -2.328 )
    Pancernik 164 ( -40 )
    Pathfinder 1 ( -727 )
    Mały transporter 0 ( -3.512 )

Obrońca Truskawkowyy [IMO]

Mały transporter 48 ( -41 )
    Duży transporter 67 ( -19 )
    Lekki myśliwiec 24.445 ( -17.787 )
    Ciężki myśliwiec 130 ( -59 )
    Krążownik 265 ( -33 )
    Okręt wojenny 51 ( -0 )
    Recykler 816 ( -242 )
    Bombowiec 43 ( -0 )
    Satelita słoneczny 212 ( -278 )
    Niszczyciel 31 ( -0 )
    Pancernik 55 ( -1 )
    Crawler 0 ( -1 )
    Reaper 25 ( -0 )
    Pathfinder 220 ( -39 )
    Wyrzutnia rakiet 237 ( -263 )
    Lekkie działo laserowe 19.565 ( -19.029 )
    Ciężkie działo laserowe 3 ( -2 )
    Wyrzutnia plazmy 3 ( -0 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 379.470.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 118.037.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 192.997.077 metalu i 76.849.724 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -71.746.923
    Kryształ: -30.314.276
    Deuter: -7.562.000
    agresor stracił łącznie 109.623.199 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -86.416.500
    Kryształ: -30.603.500
    Deuter: -1.017.000
    obrońca stracił łącznie 118.037.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Buahaha i to się właśnie dzieje topka się trzebi... Konto firmowe ostanio zezlomowal top 2 na obronę.... Teraz ty kolejnego typka... A więc to co gadam z znajomymi w topce jest może 5 ogarniętych graczy reszta to lamerstow odkrywcze topka dzięki expedycje!!! ludzie nie mają pojęcia co to wgl jest aktywność... Szok... Nie mniej gratulacje z takiego lamerstwa aż szkoda nie skorzystać :)) graty top 1 solo

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tereth2 ().

• tereth2 napisał(a):

Buahaha i to się właśnie dzieje topka się trzebi... Konto firmowe ostanio zezlomowal top 2 na obronę.... Teraz ty kolejnego typka... A więc to co gadam z znajomymi w topce jest może 5 ogarniętych graczy reszta to lamerstow odkrywcze topka dzięki expedycje!!! ludzie nie mają pojęcia co to wgl jest aktywność... Szok... Nie mniej gratulacje z takiego lamerstwa aż szkoda nie skorzystać :)) graty top 1 solo
    Szkoda znajomego w recach, typowo gówno wie a się wypowie. Lamerstwo to jest twój wpis. truskawkowy jak napisał gonga raz dzisiaj dostał na 1600%, obrońca doklikal obrony i po sprawie, nie ma potrzeby udowadniana wszystkim jak duże kochones się ma. ‚Sheep’ happend i tyle w tym temacie. Z tego co wiem agresor z telefonu nie zdążył cofnąć No ale nic nie poradził zje. i jego sprawa.
    Gratuluje antyObrony i rewanżu bo chyba to cieszy najbardziej :)
  • Pasibrzuszek napisał(a):

tereth2 napisał(a):

Buahaha i to się właśnie dzieje topka się trzebi... Konto firmowe ostanio zezlomowal top 2 na obronę.... Teraz ty kolejnego typka... A więc to co gadam z znajomymi w topce jest może 5 ogarniętych graczy reszta to lamerstow odkrywcze topka dzięki expedycje!!! ludzie nie mają pojęcia co to wgl jest aktywność... Szok... Nie mniej gratulacje z takiego lamerstwa aż szkoda nie skorzystać :)) graty top 1 solo
    Szkoda znajomego w recach, typowo gówno wie a się wypowie. Lamerstwo to jest twój wpis. truskawkowy jak napisał gonga raz dzisiaj dostał na 1600%, obrońca doklikal obrony i po sprawie, nie ma potrzeby udowadniana wszystkim jak duże kochones się ma. ‚Sheep’ happend i tyle w tym temacie. Z tego co wiem agresor z telefonu nie zdążył cofnąć No ale nic nie poradził zje. i jego sprawa.Gratuluje antyObrony i rewanżu bo chyba to cieszy najbardziej :)
    no a czym jest topka ? zobacz jakie floty padają dzień po dniu ... to wszystkie floty są odkrywcze wskaż mi inne uni gdzie po miesiącu są starcia po 2-3k procent .. tłumaczenie z telefonu nie zdążył cofnąć jest co najmniej smieszne HA HA HA przecież akta mu się nie mogła zgadzać od samego początku wiec o co ci chodzi może wytłumaczyć wam co to "aktywność" i jak się to liczy ? ahh zapomniałem większość pro w top 50 nie wie co to widząc jakie floty padają w anty obronach ... bo ogarnięty gracz nie wleci w takową ... u takich tylko misja Ekspedycja :) ha ha ha ! zobaczysz że w ciągu 2 miesięcy przetrzebi się cała topka ... bo narazię to większość jest ANTY ODKRYWCA
    lepiej tego ująć nie idzie Pozdrawiam

• Tereth - klasa odkrywca, 6 ST na tym uni w tym 3 na jednym graczu, top11 pkt top17 flota top26 zniszczone pkt.

Powiem tak, po pierwsze nie traktuj siebie zbyt surowo, po drugie nie mierz ludzi swoją miarą, poczułem się dotknięty Twoim uogólnieniem :)

Salam SzO i więcej uwagi następnym razem, obrońcy szybkiego przetopu:)
    Ze złomu powstałeś i w złom się obrócisz.
  • Zaciekawiło mnie to st więc się wpiszę.

Gratuluję uczestnikom starcia wyników - jednemu 1600% drugiemu fajnej obrony na 2700%. Gra już dawno daje możliwość budowania na dopalaczach i gracze powinni brać to pod uwagę. Flota SalamAlejkum cóż - wczoraj zbudowana za dopalacze, a nie normalnie w stoczni, dzisiaj stracona w obronie zrobionej za dopalacze. Nie podoba mi się to, ale akceptuję - w sumie nie mam wyjścia, bo starych uni już nie ma, a gra "rozwija się" w takim kierunku. Jest jak jest i naszą rolą jest w tym umieć pływać.
    tego krzykacza tereth2 fajnie się czyta, jest litość, jest śmiech - jest zabawa (koleś od początku byłeś w top100 co oznacza kilka stówek inwestycji)

osobiście potwierdzam, że odkrywca to inna liga niż zbieracz, którym zaczynałem - można zbieraczem było grać jak głupi, ale wyżej jąder się nie podskoczyło - max top60-70 i ciężko było się utrzymać. Po zmianie na odkrywcę w ciągu kilku dni konto weszło w top 30. Gram z podobną intensywnością. Daleki jestem od obrażania odkrywców, bo grają tak jak gra pozwala i czekam az szanse zostaną wyrównane dla dobra nas wszystkich
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• tereth2 napisał(a):

A tak się zastanawiałem kto się tym top 2 spushował :) to już wiadomo...
    Salam Szooo