ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & imperius [Ferajna] & StuOki vs. Ulisses [PUSH_1] & Sory [PUSH_1] & SzatorsK [PUSH_1] & elam [PUSH_1] ~ 2 689 852.66% Chyba TOP 2 ACS Poland

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Proponuje rozgraniczyc życie od gry... niektorym tu się chyba dwa światy zlewaja w jedno... To ze tu ktos wystawił nie znaczy ze w realnym zyciu jest taki. Nie trzeba mu zaraz na klate wskakiwac :P akcja jak akcja szału nie ma dupy nie urywa. Zwykle cierpliwe czekanie, dluuugie czekanie.... Jak już wspominałem zasady wojny bywają bolesne. Szpieg w własnych szeregach to faktycznie najgorsze z możliwych rozwiazan ale nie tu było stosowane jako pierwsze i nie tu będzie jako ostatnie. Proste.

Pokrzyczec może każdy, wyzywać za akcję może każdy, piętnować za sposób wykończenia może każdy

Ale nie każdy moze zezlomowac tyle flot na raz

I co najwazniejsze
    Nie nasz sojusz teraz leży na pz.... :P

Cel nie zależnie od metody został zrealizowany
    cała reszta w sumie mnie ... obchodzi.

Myślę, że temat kaczek dobrze Wam znany właśnie został zakończony.

U Nas nie ma, że padaja kolejno jak kaczki
    My nie NFZ
    Ubite zostało całe stadko bez KOLEJKI

A Bary, z tego co mi się wydawało już dawno konto "oddales"???? To czego płaczesz i czekasz na powrót floty? Ona już nie wróci...
    A tekst z zakonczeniem Twojej gry i zmiana nicku nie wiem co mial na celu:D
    Tak tak wiemy wszystko;)

Mimo wszystko życzę Wam ....

Wesołych Świąt :mikolaj: :xgszo: :xgszo: :xgszo: :xclosed:
    8) Top 1 Solo Virgo 8)
    8) Top 4 Solo Virgo 8)
    8) Top 2 Acs Virgo 8)
    8) Top 3 Acs Virgo 8)
  • Ludzie [ciach] z flotami, dziś są a jutro już nie ma. Procent galaktyczny .Dziwi mnie fakt że przyjmujecie do soja kogoś kto wystawił swoich sojuszników. Ale smród jak to smród, trochę śmierdzi a za 2-3 tygodnie nikt już o nim nie będzie pamiętał.

Xmas wszystkim życzę:)

Super Moderator Ruda:
    pseudocenzura
    Just give me....
  • pare słow od elama

Moment temu
    NOWY
    Jak dla mnie beblanie zrobiliście z fajnego starcia.

KissOfTheDragoon napisał(a):

za taki numer ktory odwalil Forster zostalby polamany u mnie na dzielni. tak- polamany. doslownie skakaliby po nim.

kumpli sie nie sprzedaje a honor trzeba miec, chyba ze dla kogos dobre imie znaczy mniej niz kilka cyferek- wtedy nic tylko wspolczuc. ja rozumiem ze to "tylko" lub dla niektorych "az" gra ale nawet tutaj jakies zasady moralne obowiazuja.

walic to. jak najdalej od tego uni i tych graczy... pomyslec ze kiedys marzylo mi sie byc u nich w soju... pewnie by mnie wzieli tylko po to zeby mnie zezlomowac;d ehhh... banda ciotexow

napisałeś takie coś bezmyślnie .
    Jasnym jest że forester miał honor bo dotrzymał słowa i wycofał flotę..... mógł nie wycofać i wyglądało by to inaczej .
    We wcześniejszym poście napisałeś , że zdradził sojuszników..... nie zdradził bo był z nami do końca i tak to miało wyglądać .
    Czy zagrywka uczciwa ? Według mnie nie i poniżej pasa . Ale jedyna możliwa i trwało pół roku by to posklejać by tak wyszło.
    Przypomnę że ferajna szarpie nas od roku i przypomnę w jaki sposób. skany są z kilkunastu różnych kont . Ale sami się nie kwapią by zejść i pograć.
    jedynym wyjątkiem jest Antek który schodził na kilka-kilkanaście h nawet by popolować na coś. choć ostatnio ograniczył się do kilku minut i szedł na u . Żurek też nie kombinował i przynajmniej ja tego nie wykryłem . ale pozostała gromadka od Rasea przez konsumenta to robiła jaja z gry mieli po kilka kont schodzili na 1 h i rośli w tym czasie po 30kk punktów floty.
    udało nam się zezłomować konta Rasea bo nie ogarniał z fona takiej liczby ataków i dał ciała . Udało nam się zezłomować poczciwego Antka .... dobry i honorowy gracz. ale i oni odnieśli sukcesy. straciliśmy Luthera i graty im za to .
    jednak pozostali rośli na potęgę nie grając nic a wchodząc na kilka minut do gry, raz na kilka tygodni .
    Ja gram uczciwie mam swe konto i wiem ile czasu potrzeba by coś wychwycić i zdobyć kilkadziesiąt-kilkaset ton surowca.
    Dostałem za swą uczciwość nawet bana za push bo GO stwierdziło iż to była ustawka . Gdzie nie znałem konta które zezłomowałem i nie powiem ze się nie wściekłem na operatorów gry za to oszustwo według mnie . Ale grając uczciwie i ryzykując każdego dnia nie miałem takich przyrostów jak panowie z ferajny którzy nie wchodzili na konta po miesiąc. A wchodzili na godzinkę i
    rośli więcej niż ja przez miesiąc. Dla mnie oszuści i tyle .
    Pół roku temu nadarzyła się okazja by oszukać oszustów . i jak sami napisali nie ufali Foresterowi . Może dlatego trwało to pół roku.
    Dla mnie po prostu osiągnęliśmy cel metodą którą moralnie kwestionuje .....ale jedyną możliwa na oszustów ....
    Pitolenie agresorów ze w momencie startu byli wystawieni ..... jest zwykłym pitoleniem .
    po 1 gdy zawracają maja szybciej do domu niż my do nich kontra była niemożliwa bo nasze składy leciały na podstawkę i jak ktoś słusznie napisał wystarczyło spowolnić
    po 2 pewnie mieli niezły wylew że zezłomują największa flotę na uni ..... i na to liczyliśmy bo to była jedyna możliwość by ich rozbić ... ich zgubiła pewność siebie i tyle .... Uliś ryzykował wielokrotnie zostawiając wcześniej flotę by mieli pewność że konkretnego dnia ja rozbiją .... i za to Ci graty Uli . Cały plan był banalnie prosty .... oni mieli namówić forestera do akcji i można by z naszej strony wklejać jak namawiali np Rasea
    po 3 znajomość czasów waszych startów nic nam nie dawała w kontrze bo nikt nie zdążył by zareagować na wasza reakcje . jedynie Ulises mógł skontrować któreś z waszych gs ale bez swych gs ..... co było by bezmyślne bo wszystkie wasze szybkie floty zdarzyły by się podstawić pod ich obronę i złom był by nie w naszym układzie a pod waszym moonem z Ulisia.
    Wszystko co piszecie to zwykłe pitolenie , żal wam ściska pośladki że oszuści zostali oszukani i tyle
    Gdyby grali z głową a nie szli na pewniaka, tego starcia by nie było. I taka jest prawda. a dziś nie potrafią napisać graty nieźle nas wycyckaliście . Mogę jeszcze napisać tylko jedno ....Forester nie podał nam czasu waszych startów bo kontra była dla samobójców i mieliśmy tego świadomość . Co więcej nikt u nas na kanale nie wierzył ze to się może udać , gdyż w naszym soju taki lot bez spowolnienia by nie przeszedł. Nie mam też wyrzutów sumienia bo niby z czego ? że załatwiliśmy oszustów ich bronią ..... pomijam w swym określeniu Antka i Żurka bo u nich tego nie widziałem i jak napisałem wcześniej mam o nich dobre zdanie .. ale reszta kisiła po kilka kont i pompowała swe flotowe za zasłona urlopów i na to GO przymykało oczy . Niech się bujają dostali wpierdziel metodą nie ok bo grali nie ok i tyle w temacie .
  • elam napisał(a):

pare słow od elama

Moment temu
    NOWY
    Jak dla mnie beblanie zrobiliście z fajnego starcia.

KissOfTheDragoon napisał(a):

za taki numer ktory odwalil Forster zostalby polamany u mnie na dzielni. tak- polamany. doslownie skakaliby po nim.

kumpli sie nie sprzedaje a honor trzeba miec, chyba ze dla kogos dobre imie znaczy mniej niz kilka cyferek- wtedy nic tylko wspolczuc. ja rozumiem ze to "tylko" lub dla niektorych "az" gra ale nawet tutaj jakies zasady moralne obowiazuja.

walic to. jak najdalej od tego uni i tych graczy... pomyslec ze kiedys marzylo mi sie byc u nich w soju... pewnie by mnie wzieli tylko po to zeby mnie zezlomowac;d ehhh... banda ciotexow
    napisałeś takie coś bezmyślnie .
    Jasnym jest że forester miał honor bo dotrzymał słowa i wycofał flotę..... mógł nie wycofać i wyglądało by to inaczej .
    We wcześniejszym poście napisałeś , że zdradził sojuszników..... nie zdradził bo był z nami do końca i tak to miało wyglądać .
    Czy zagrywka uczciwa ? Według mnie nie i poniżej pasa . Ale jedyna możliwa i trwało pół roku by to posklejać by tak wyszło.
    Przypomnę że ferajna szarpie nas od roku i przypomnę w jaki sposób. skany są z kilkunastu różnych kont . Ale sami się nie kwapią by zejść i pograć.
    jedynym wyjątkiem jest Antek który schodził na kilka-kilkanaście h nawet by popolować na coś. choć ostatnio ograniczył się do kilku minut i szedł na u . Żurek też nie kombinował i przynajmniej ja tego nie wykryłem . ale pozostała gromadka od Rasea przez konsumenta to robiła jaja z gry mieli po kilka kont schodzili na 1 h i rośli w tym czasie po 30kk punktów floty.
    udało nam się zezłomować konta Rasea bo nie ogarniał z fona takiej liczby ataków i dał ciała . Udało nam się zezłomować poczciwego Antka .... dobry i honorowy gracz. ale i oni odnieśli sukcesy. straciliśmy Luthera i graty im za to .
    jednak pozostali rośli na potęgę nie grając nic a wchodząc na kilka minut do gry, raz na kilka tygodni .
    Ja gram uczciwie mam swe konto i wiem ile czasu potrzeba by coś wychwycić i zdobyć kilkadziesiąt-kilkaset ton surowca.
    Dostałem za swą uczciwość nawet bana za push bo GO stwierdziło iż to była ustawka . Gdzie nie znałem konta które zezłomowałem i nie powiem ze się nie wściekłem na operatorów gry za to oszustwo według mnie . Ale grając uczciwie i ryzykując każdego dnia nie miałem takich przyrostów jak panowie z ferajny którzy nie wchodzili na konta po miesiąc. A wchodzili na godzinkę i
    Pół roku temu nadarzyła się okazja by oszukać oszustów . i jak sami napisali nie ufali Foresterowi . Może dlatego trwało to pół roku.
    Dla mnie po prostu osiągnęliśmy cel metodą którą moralnie kwestionuje .....ale jedyną możliwa na oszustów ....
    Pitolenie agresorów ze w momencie startu byli wystawieni ..... jest zwykłym pitoleniem .
    po 1 gdy zawracają maja szybciej do domu niż my do nich kontra była niemożliwa bo nasze składy leciały na podstawkę i jak ktoś słusznie napisał wystarczyło spowolnić
    po 2 pewnie mieli niezły wylew że zezłomują największa flotę na uni ..... i na to liczyliśmy bo to była jedyna możliwość by ich rozbić ... ich zgubiła pewność siebie i tyle .... Uliś ryzykował wielokrotnie zostawiając wcześniej flotę by mieli pewność że konkretnego dnia ja rozbiją .... i za to Ci graty Uli . Cały plan był banalnie prosty .... oni mieli namówić forestera do akcji i można by z naszej strony wklejać jak namawiali np Rasea
    po 3 znajomość czasów waszych startów nic nam nie dawała w kontrze bo nikt nie zdążył by zareagować na wasza reakcje . jedynie Ulises mógł skontrować któreś z waszych gs ale bez swych gs ..... co było by bezmyślne bo wszystkie wasze szybkie floty zdarzyły by się podstawić pod ich obronę i złom był by nie w naszym układzie a pod waszym moonem z Ulisia.
    Wszystko co piszecie to zwykłe pitolenie , żal wam ściska pośladki że oszuści zostali oszukani i tyle
    Gdyby grali z głową a nie szli na pewniaka, tego starcia by nie było. I taka jest prawda. a dziś nie potrafią napisać graty nieźle nas wycyckaliście . Mogę jeszcze napisać tylko jedno ....Forester nie podał nam czasu waszych startów bo kontra była dla samobójców i mieliśmy tego świadomość . Co więcej nikt u nas na kanale nie wierzył ze to się może udać , gdyż w naszym soju taki lot bez spowolnienia by nie przeszedł. Nie mam też wyrzutów sumienia bo niby z czego ? że załatwiliśmy oszustów ich bronią ..... pomijam w swym określeniu Antka i Żurka bo u nich tego nie widziałem i jak napisałem wcześniej mam o nich dobre zdanie .. ale reszta kisiła po kilka kont i pompowała swe flotowe za zasłona urlopów i na to GO przymykało oczy . Niech się bujają dostali wpierdziel metodą nie ok bo grali nie ok i tyle w temacie .

1. W sumie warto docenic, ze jedynym sposobem na zlom na chlopakach to bylo wpuszczenie kreta, ktory siedzial 6 miesiecy i wystawil ich podczas lotu.
    2. czy wy umiecie uzyc trashsima czy jakiegokolwiek innego kalkulatora? w pushu chyba naprawde nie ma chociaz jednej osoby, ktora by cokolwiek ogarniala. Lot byl w 4 osoby - imperiusa nie ma co liczyc, bo jego flota nie miala tu znaczenia. W momencie gdy wycofal sie forster (jakies 50% floty lecacej na ulissa) to czy byla tam podstawka czy jej nie bylo to by dostali zlom, jedynie uliss stracilby wiecej floty. Wiec zastanowcie sie czy to bylo do unikniecia i czy u was by to nie przeszlo bo wielcy flociarze by opoznili - O ZGROZO OPOZNILIBY FLOTY JAK ROZBIJALIBY SIE O SAMEGO ULISSA, no brawo imbecyle ;). To, ze znalazla sie tam flota elama i jakies dodatkowe gesi spowodowalo tylko, ze straty po waszej stronie byly mniejsze.
    3. luther spakowalismy cie, nie brales udzialu w starciu a klapiesz dziobem najwiecej :D smieszny gosc z ego ponad chmurami, tylko ze dla wiekszosci jestes zerem, pewnie sie jarasz ze chlopaki ci pozwolili wrzucic takie cyferki :D
    4. no jak pl1 podsumowal supreme to tu spadlem z krzesla. ile razy to on cie spakowal chlopcze :D smieszne ;) jeszcze brakuje zeby evangelion flociarz sie wypowiedzial :D
    5. pytacie czy boli, no coz, mnie nie bardzo bo ojebalem wam konto za kafla wiec cytujac klasyka "tak srednio bym powiedzial", ale kont znajomych oczywiscie szkoda.
    6. no i elam czysty graczu walisz szakala czyli konto ulissa z ktorym byl 2x na banie za multi i mowisz, ze nie wiesz co to za konto i jak to sie stalo, ze trafiles na pregierz. no uczciwego gracza pokaralo, niemozliwe :D aaa i jakby tego bylo malo to szakal ostatnio slal sure na boba budowniczego na ktorym postawiliscie 311kk floty w jeden dzien :D no faktycznie jestes czysty ;)

A zeby tym razem mi post nie zniknal to i cos o starciu. % MEGA.
  • @Rasea

Gdyby opóźniali - a jednocześnie każdy indywidualnie skanował - to by zobaczyli (każdy z nich) floty na podstawce. I każdy by zawrócił.
    Więc nie byłoby mowy o rozbijaniu się o jakąś flotę.

Tylko, że to musiałoby być zaplanowane, ustalone - a widocznie atakujący byli tak napaleni na zysk i ST - że lecieli bez ostrożności.

Ale skoro znacie realia i padli pusherzy - to dobrze się stało. Problem w tym, że wśród obrońców także pusherzy :D
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • Rasea napisał(a):

pitu pitu
    taaaki flociarz hop do przodu, a nie wie jak działa mechanizm opóźniania :E btw na bfsa stojącego pół doby łatwo polecieć, ale jak widać pierwsza lepsza podstawka weryfikuje umiejętności, a co do "evana flociarza" to dobrze, że o tym wspomniałeś bo coś tam smęciłeś w poprzednim poście o braku honoru, ale kontrę znajomemu to już można walnąć :D :D
  • [ciach] wcale mnie nie dziwi że takie coś wykręciliście, mam nadzieję ze po UniFusion zostanie wam tylko usunąć konta jak już nic na nich nie będzie :E

Zero gratulacji co do RW, bo zrobione w szmaciarski sposób, i wstawione przez największe zero jakie się na tym uni pojawiło - ja bym się wstydził jakby mnie tak ktoś "pomścił", no ale wy wstydu jak i honoru nie macie więc co tam, grunt że cyferki poleciały :E

Atakującym wesołych świąt i odpoczynku od tego gówna :)

Ruda, nie usuwaj proszę mojego posta tym razem w całości, denerwuje mnie to już :D

Super Moderator Ruda:
    obraza
  • Gratuluje ekipie karcącej push'erów. W pełni rozumiem postawę "tajnego agenta".
    Każdy kto pisze że szmaciarckie i frajerskie starcie i że wstyd jest po prostu słabym graczem. Jak to czytam to Bóg, Honor, Ojczyzna, mam przed oczami.
    Najważniejsze ze pompujący się na lewo i prawo leża na pz.

dexPL napisał(a):

Gramatik napisał(a):

Ciekawi tylko jedna rzecz: skoro lot trwał tak długo a wy nie do końca ufaliście
    Forsterowi, to dlaczego nie opóźniliście ataku dla pewności?
    Pewnie pozwolili recki ustawić na sekunde bitwy / sekunde po
    Przy braku zaufania dużo lepszym sposobem są jednak recki minute po - i potem kto opóźnia na losowy moment ...

dexPL napisał(a):

MTFAN napisał(a):

Gramatik napisał(a):

Ciekawi tylko jedna rzecz: skoro lot trwał tak długo a wy nie do końca ufaliście

Forsterowi, to dlaczego nie opóźniliście ataku dla pewności?

dexPL napisał(a):

Przy braku zaufania dużo lepszym sposobem są jednak recki minute po - i potem kto opóźnia na losowy moment ...
    jesoooo....wy tak na serio? a w jaki sposób opóźnianie floty ma zapobiec zawróceniu swojej floty przez sprzedawczyka na sekundę czy dwie przed wlotem?....wiem wiem,noobem jestem i lamusem....dobrze ze olałem już tę grę bo nie ogarniam juz tej kuwety....i jeszcze Rising wam za te bzdury piątkę przybija....kabaret
    ZAPOBIEGA podstawce
    Jasne, jak lecisz 1k panca to można podstawić co 10 sec swoje 10k panca (jako przykład) - wtedy nawet jak opozniasz i aktywek pilnujesz to ktoś obcy jest w stanie się podsrawić. Tutaj opoznienie o 20 sec, skan - i widać nagle większą flotę. I co z tego, że jeden zawraca - skoro wszyscy zawracaja (bo kazdy skanuje sam).

dexPL napisał(a):

@Rasea

Gdyby opóźniali - a jednocześnie każdy indywidualnie skanował - to by zobaczyli (każdy z nich) floty na podstawce. I każdy by zawrócił.
    Więc nie byłoby mowy o rozbijaniu się o jakąś flotę.

Tylko, że to musiałoby być zaplanowane, ustalone - a widocznie atakujący byli tak napaleni na zysk i ST - że lecieli bez ostrożności.

Ale skoro znacie realia i padli pusherzy - to dobrze się stało. Problem w tym, że wśród obrońców także pusherzy :D
    Oj dex dex
    Chyba muszę ci przypomnieć twoje słowa.

dexW zeszłą środę o 19:24
    ja juz kiedys ci pisałem - ja jestem eko gracz. A ty się upierasz że jest inaczej. Boś czubek.

Jak widzimy znasz się najlepiej na wszystkim. Na lataniu flotą, farmieniu idaków, rynku, licytacje, ekspedycje i wgrywaniu do serwerów DATAFIX bo tak to się robi na produkcji.
    Nie masz doświadczenia to się nie wypowiada, fakt lizołeś trochę przez ten rok gry z nami na wezen ale to dalej mało aby dawać "dobre rady"

elam napisał(a):

Mamy na Wezn tak samo jak ty.
    Tylko tu jedne schodzi z urlopu i wali floty.

KNR Jedyni Nadzwyczajni Pogromcy Łoberowych Push'erów.

• czubek jak zwykle w formie - przeczyta, nie zrozumie, [ciach] głupoty.

Lot bardzo długi, na stojącą flotę (więc to nie jest kwestia floty wracającej z pz czy zniszczonego moona, gdzie nie można dać sekund na ucieczkę). Twierdzisz, że się nie znam - czyżbyś twierdził, że opóźnienie zaplanowane aby zmniejszyć ryzyko podstawki, by nie zadziałało? Serio? Nie dziwię się więc, że usuwasz planete z flotą - bo szybciej robisz niz myślisz.

Ja napisałem co sądzę o tym starciu - atakujący podpalili się, nie oszacowali ryzyka - i akurat ryzyko ich dopadło. Szczęście obrońców, źle dla atakujących. I tyle. Wpadł czubek, pisze głupoty i jak zawsze twierdzi, że jest najlepszy :D Widocznie nie dorosłeś jeszcze do tego, aby przyznać komuś rację. Spokojnie, poczekaj jeszcze, może zmądrzejesz.

Super Moderator Ruda:
    pseudocenzura
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • Lecieli do końca, wiem ze nie znasz atmosfery podczas acs na konkretny % to są szybkie decyzje raz trafne raz nie.
    I tu nie ma co dawać dobrej rady co mogli a co nie mogli zrobić atakujący. Po prostu lecieli do końca.
    A ty tylko pewnie to, pewnie tamto, jakoś sam nie opóźniałeś jak ci dwa 2k GS spadło na idlaku, nie brałeś takie opcji pod uwagę.
    Mi do najlepszy jeszcze daleko. Ale tobie jeszcze dalej.

KNR Jedyni Nadzwyczajni Pogromcy Łoberowych Push'erów.

• Rasea napisał(a):

elam napisał(a):

2. czy wy umiecie uzyc trashsima czy jakiegokolwiek innego kalkulatora? w pushu chyba naprawde nie ma chociaz jednej osoby, ktora by cokolwiek ogarniala. Lot byl w 4 osoby - imperiusa nie ma co liczyc, bo jego flota nie miala tu znaczenia. W momencie gdy wycofal sie forster (jakies 50% floty lecacej na ulissa) to czy byla tam podstawka czy jej nie bylo to by dostali zlom, jedynie uliss stracilby wiecej floty. Wiec zastanowcie sie czy to bylo do unikniecia i czy u was by to nie przeszlo bo wielcy flociarze by opoznili - O ZGROZO OPOZNILIBY FLOTY JAK ROZBIJALIBY SIE O SAMEGO ULISSA, no brawo imbecyle ;). To, ze znalazla sie tam flota elama i jakies dodatkowe gesi spowodowalo tylko, ze straty po waszej stronie byly mniejsze.
    jak byś umiał policzyć cokolwiek to gdyby nie było tych flot co leciały na podstawkę to bitwa była by nierozstrzygnięta . I koledzy których zostawiłeś wrócili by do domu przetrzebieni ...... A tak nie wylecieli ..... Coś jeszcze trzeba tłumaczyć? Czy masz trochę oleju i łapiesz o co chodzi twórco teorii ? bo jeśli już łapiesz to po co coś gadasz jak nie masz pojęcia co jest 3