Klikał już ktoś "Dezaktywację" ? Ktoś może napisać co się wtedy dzieje ? Czy profesja znika bezpowrotnie ? Czy zostaje jako przedmiot ?
Dezaktywacja profesji
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Znika bezpowrotnie
-
a da sie kupic nowa do ekwipunku i uzyc pozniej ? majac nadal tą pierwotna ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
zaraz po wprowadzeniu tego bylo po 10k i dalo sie kliknac kup bez dezaktywacji.......zaluje ze nie stestowalem, moze mialbym to w ekwipunku po prostu ehhSprzedam metal na Quantum.
Każdy żałuje. Ja zobaczyłem, że jest po 10k anty i kliknałem sobie na próbę z myślą, że jak mi się nie spodoba to zmienię. A tu niespodzianka 500k anty za zmianę.
-
Kwazar napisał(a):
Każdy żałuje. Ja zobaczyłem, że jest po 10k anty i kliknałem sobie na próbę z myślą, że jak mi się nie spodoba to zmienię. A tu niespodzianka 500k anty za zmianę.
tzn ja wzialem zbieracza ale byla opcja kupienia odkrywcy za 10k.
Pytanie czy jakbym ją kupił to miałbym ją w ekwipunku i uaktywniłbym sobie kiedy chce (grając poki co na zbieraczu)Sprzedam metal na Quantum.
Skoro jest opcja wystawiania na rynku to pewnie można trzymać to w ekwipunku.
-
teraz na evencie jest 15% zniżki to można zaszaleć i kupić np. zbieracze i odkrywców. w tygodniu kopać surke, a na weekend po ekspach latać.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0