chillout [NFZ] & Jabolcjusz [NFZ] & Kakarotto vs. Hollus Grand Majster [CannaTM] ~ 46142.38%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• chillout [NFZ] & Jabolcjusz [NFZ] & Kakarotto vs. Hollus Grand Majster [CannaTM] ~ 46142.38%

2/22

NIgdy nie wstawiam ST - ale obiecałem sobie że jak zezłomuje kilka osób to będę wrzucał.

A więc stało się zemsta dokonana @Darkstar to dla Ciebie

Historia starcia trywialna CHill wypatrzył że Holuss stoi mieliśmy lecieć w 2 - ale że Kakarotto też miał rachunki do wyrównania to go zaprosiliśmy żeby bolało jeszcze bardziej.

Chwila strachu przed wlotem bo pojawiły się akty ale okazało się że to wracające fsy na moony, Hollus zalogował się chwile po i nie wiem nie odezwał się ale niczego więcej się nie spodziewałem - podobno pomylił fsy na wtyczce i stąd błąd - ciesze się bardzo zaoszczędziłem dużo anty bo jutro miałem mu się w każdy układ ładować :D

chłopaki dzięki za lot POZDRO NFZ i mój team S&D

obrońcy nic nie życzę zostawię pozory kultury :D oliwa sprawiedliwa, karma is bitch

Kakarotto napisał(a):

(C) Kakarotto dziękuje za zaproszenie do akcji i jednocześnie do zemsty na jednym z graczy ;) cieszy to podwójnie pozdrawiam :)

do rzeczy:

Dnia 11-12-2019 13:55:00 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor chillout [NFZ]

Pancernik 13.370
    Okręt wojenny 17.465

Agresor Jabolcjusz [NFZ]

Lekki myśliwiec 2.045.686
    Krążownik 101.989
    Okręt wojenny 100.283
    Pancernik 62.173

Agresor Kakarotto

Krążownik 10.000
    Okręt wojenny 17.906
    Pancernik 13.000

Obrońca Hollus Grand Majster [CannaTM]

Mały transporter 35.803
    Duży transporter 12.219
    Lekki myśliwiec 47.180
    Ciężki myśliwiec 2.823
    Okręt wojenny 6.717
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 114.034
    Sonda szpiegowska 1.172
    Bombowiec 2.027
    Gwiazda Śmierci 3
    Pancernik 35.863

Po bitwie...

Agresor chillout [NFZ]

Pancernik 13.359 ( -11 )
    Okręt wojenny 17.455 ( -10 )

Agresor Jabolcjusz [NFZ]

Lekki myśliwiec 1.964.623 ( -81.063 )
    Krążownik 101.642 ( -347 )
    Okręt wojenny 100.228 ( -55 )
    Pancernik 62.142 ( -31 )

Agresor Kakarotto

Krążownik 9.965 ( -35 )
    Okręt wojenny 17.889 ( -17 )
    Pancernik 12.995 ( -5 )

Obrońca Hollus Grand Majster [CannaTM]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    131.022.758 Metalu, 343.153.732 Kryształu i 77.950.644 Deuteru
    0 Metalu, 65.572.374 Kryształu i 16.927.626 Deuteru
    0 Metalu, 48.644.747 Kryształu i 33.855.253 Deuteru

Agresor stracił łącznie 344.245.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 6.224.459.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 2.555.353.600 metalu i 2.058.884.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 717.127.134 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    276.771.000 Metalu i 276.771.000 Kryształu
    372.980.000 Metalu i 372.980.000 Kryształu
    1.072.500.000 Metalu i 1.072.500.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    1.722.251.000 Metalu i 1.722.251.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.597.344.758
    Kryształ: 2.092.774.853
    Deuter: 127.264.523
    agresor zyskał łącznie 3.817.384.134 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.069.285.758
    Kryształ: -2.944.128.853
    Deuter: -928.171.523
    obrońca stracił łącznie 6.941.586.134 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • 1. Gratki Chillout bo to on wyczail flote i cala akcja jego zasluga. Reszta na doczepke. Smieszne bo niektorzy stoja po kilka godzin i nic im sie nie dzieje a ja nie ustalem godziny :E . Widocznie los tak chce i tak to traktuje.

2. Zemsta to by byla gdyby trafienie floty Darka to byla moja zasluga lub gdybyscie wszystkich z tamtego starcia zezlomowali, ale nigdy wam sie to nie uda. Takze bez przesady, zwykle starcie i moj blad bo wylaczona mialem zmiane strefy czasowej i zle poszly. Bylem na tele i disco ale nawet nie zagladalem na og bo sie czulem bezpiecznie.

Pozdro Chill i Kakarotto. Przepraszam moj team S&D :)

3. Jabolowi duzy dyngol wiadomo gdzie i bez pozdrowien puszerkQ.

4. Karma is a [ciach] - bo nie istnieje. Nie badzcie naiwni.

//wulg
    //Miikuu

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hollus Grand Master ().

• Hehe no musze przyznac jedno zyczenie moje sie spelnilo teraz.... Jednak zycie jest sprawiedliwe.... Ty wiesz o co mi chodzi... Zycze szooo i odbudowy bo dobrys gracz a wam atakierzy graty ladnie wam wyszlo topcie i latajcie obronco odbudowy i nie latania po gornikach jedyne ze warto dla zysku anie dla sd....
  • A przed upadkiem pycha kroczy...

Hollus Ty zawistna żmijo :D padłeś, nie wazne od kogo, nie wazne jak- padles, popelniles blad, przciwnik zaś go wykorzystal- nalezy pogratulowac.
    Mozna sie nie lubic, nie popierac technik zlomowania, stylu gry... ale chociaz po porazce przyznajmy sie do tego ze zlamilismy. Zawsze starales sie umoralniac ludzi, mowic co nalezy a co nie nalezy- tu nalezy pogratulowac i osobiste przepychanki odstawic na bok. Zawodnika poznaje sie podobno nie po tym jak zaczyna a po tym jak konczy- Ty tu (przynajmniej w moich oczach) konczysz jak pyskujaca farma, majaca w sobie tyle jadu ze nie potrafi napisac "gratulacje" i zamknac jadaczki jezeli juz tak bardzo zywi do kogos uraz.

Mi np ciezko bylo gratulowac piorunowi strzelenia mi floty na 800% na janice- niby smieszny %%, ale trzeba bylo pokazac klase i mimo wszystkich zatargow, mimo tego ze uwazalem go za pushera numero uno- w wolnej chwili pogratulowałem a uwierz ze byl to mocny cios w moja dume :D

co do zlomowania ekipy zlomujacej darka- zapewniam Cie z calego serca ze nie skoncze tu gry dopoki wszyscy ktorzy przylozyli do tego choc paznokiec nie skoncza w reckach NFZ i nie wazne ile to potrwa, bilans koncowo ma byc dodatni i zapewniam ze tak bedzie.

Jezeli nie masz juz sily na odbudowe to trudno, powodzenia w realu czy na innym uni- chociaz uwazam ze sojusz macie ekonomicznie tak wysoko ze postawiliby Cie w tydzien bez wiekszego problemu

Gratulowal sam sobie nie bede wiec dzieki za zaproszenie :D
  • Ser Presidente napisał(a):

A przed upadkiem pycha kroczy...

Hollus Ty zawistna żmijo :D padłeś, nie wazne od kogo, nie wazne jak- padles, popelniles blad, przciwnik zaś go wykorzystal- nalezy pogratulowac.

Mozna sie nie lubic, nie popierac technik zlomowania, stylu gry... ale chociaz po porazce przyznajmy sie do tego ze zlamilismy. Zawsze starales sie umoralniac ludzi, mowic co nalezy a co nie nalezy- tu nalezy pogratulowac i osobiste przepychanki odstawic na bok. Zawodnika poznaje sie podobno nie po tym jak zaczyna a po tym jak konczy- Ty tu (przynajmniej w moich oczach) konczysz jak pyskujaca farma, majaca w sobie tyle jadu ze nie potrafi napisac "gratulacje" i zamknac jadaczki jezeli juz tak bardzo zywi do kogos uraz.

Mi np ciezko bylo gratulowac piorunowi strzelenia mi floty na 800% na janice- niby smieszny %%, ale trzeba bylo pokazac klase i mimo wszystkich zatargow, mimo tego ze uwazalem go za pushera numero uno- w wolnej chwili pogratulowałem a uwierz ze byl to mocny cios w moja dume :D

co do zlomowania ekipy zlomujacej darka- zapewniam Cie z calego serca ze nie skoncze tu gry dopoki wszyscy ktorzy przylozyli do tego choc paznokiec nie skoncza w reckach NFZ i nie wazne ile to potrwa, bilans koncowo ma byc dodatni i zapewniam ze tak bedzie.

Jezeli nie masz juz sily na odbudowe to trudno, powodzenia w realu czy na innym uni- chociaz uwazam ze sojusz macie ekonomicznie tak wysoko ze postawiliby Cie w tydzien bez wiekszego problemu

Gratulowal sam sobie nie bede wiec dzieki za zaproszenie :D
    Nie bede gratulowal gosciowi ktory flote kupil za plny. Gdyby nie pusze to on by tu byl nikim. Po za tym to co napisal wskazuje ze takiego iq nawet z metra nie dostrzezesz. Nie obrazaj mnie bo Cie nie obrazam. Po co sie wtracasz? Ja wiecznie tylko mowilem stop puszom, stop botom. Co w tym zlego? To takie umoralnianie? Tlumaczyc musialem glabom dlatego tak to wyglądało.

Kazdy kto wierzy w karme ma za malo intelektu by przejrzeć ze nie istnieje albo malo w zyciu przezyl i nie widzial dobrych ludzi ktorzy do konca zycia dostawali po dupie lub skurxxow ktorym wszystlo uchodzi plazem jak jabolowi.

Nie jestem i nie bylem pyszny, ja wlasnie ego kontroluje w kontrze do nie zdolnych do tego ludzi:

Macie klapki na oczach. Latwo trzymac z silniejszymi, tylko ze honoru brak, bo to oszust.