Przykro mi ale nie dogodzę wszystkim graczom. Jeżeli komuś nie pasuje termin, może włączyć urlop, ustanowić zasiadanie albo nic nie robić
Co się dzieje na serwerze LEDA !
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
myślę, że 10 jest zdecydowanie mało korzystną godziną dla ogromnej ilości graczy, teraz nie można wysłać FSa, ludzie idą spać, idą do pracy, prawdopodobnie wielu z nich właśnie słałoby FSa do godziny 15-18 dnia następnego
czy awaryjnie włączony urlop będzie można zdjąć z pomocą operatora w dniu jutrzejszym? -
expy zniknęły heheheh ciekawe gdzie sąPozdrawiam
robaczek -
Hurrrra działa ....
-
puściłam fsa moze i Wam sie uda
-
czy awaryjnie włączony urlop będzie można zdjąć z pomocą operatora w dniu jutrzejszym?
Fsa można puszczać nawet przy blokad ie ataków. -
Art napisał(a):
Przykro mi ale nie dogodzę wszystkim graczom. Jeżeli komuś nie pasuje termin, może włączyć urlop, ustanowić zasiadanie albo nic nie robić
Jakby była możliwość włączenia urlopu to bym to pewnie zrobiła... ale mimo braku ruchu flot (wszystko powinno wylądować) to urlopu włączyć się nie da bo wyświetla powiadomienie o aktywnych flotach....
Blokada musi być przynajmniej do wieczora, w przeciwnym razie prawie na pewno doświadczycie szybkiego upływu graczy na serwerze, który miał być przełomem...
I ja nie mówię źle... Myślę, że to będzie najkorzystniejsze.
Dajcie przynajmniej ludziom możliwość wyboru i odblokujcie możliwość włączenia urlopu mimo aktywnych flot....I've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
Nie mamy takiej możliwości niestety
-
Art napisał(a):
Nie mamy takiej możliwości niestety
Rozumiem, że jak po zakończeniu blokady o 10 dostanę złoma to będzie back up ?I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
Poproś poprzez zgłoszenie o włączenie urlopu na koncie.
-
Ale ja nie chcę urlopu xD wolę blokadę do 22... urlop na 2 dni to za duża strata. wolę jeden dzień bez exp, niż dwa dni bez gry....
Trudno wezmę jutro L4 w pracy i mam nadzieję, że po zdjęciu blokady znajdą się osoby, które też dzisiaj nie mogły wysłać FSa, a dla odmiany nie będą mogły isć na L4.... Ciekawe co po tym powie team jak nagle będzie masa zgłoszeń typu "Dostałem złoma, mimo iż nie mogłem zrobić FSa, a rano byłem w pracy"....:DI've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
Art zgloszenie o wlaczenie urlopu? A potem wniosek i zalaczniki by go zdjac?
Serio? i to może poprzez ticketa?
Jak wpadłes na ten pomysl, by blokada byla do 10 rano? W dodatku ogloszona / aktywowana kiedy część ludu pracującego od dawna jest juz w lożkach w objęciach Morfeusza? -
agawa napisał(a):
Art zgloszenie o wlaczenie urlopu? A potem wniosek i zalaczniki by go zdjac?
Serio? i to może poprzez ticketa?
Jak wpadłes na ten pomysl, by blokada byla do 10 rano? W dodatku ogloszona / aktywowana kiedy część ludu pracującego od dawna jest juz w lożkach w objęciach Morfeusza?
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Jeśli chodzi o życzenia urlopowe, to dzisiaj jestem dla was dostępny w godzinach 9:00 - 14:00 i 17:00 - do wieczora Jeśli ktoś chce, to proszę wysłać zgłoszenie i będziemy działać na bieżąco
-
Art napisał(a):
Musiała paść obsługa wydarzeń na serwerze. Problem zgłosiłem, poproszę także o blokadę ataków do jutra do 10 rano.
Zróbcie backup i przywróćcie stan serwera z konkretnie ustalonej godziny. Sama blokada ataków zawiązała ręce generałom, podczas gdy odkrywcy mogą wciąż sobie latać na ekspedycje w dodatku bez obaw przed atakami innych graczy -
Agresywny Szachista napisał(a):
Art napisał(a):
Musiała paść obsługa wydarzeń na serwerze. Problem zgłosiłem, poproszę także o blokadę ataków do jutra do 10 rano.
Nie zgadzam sie, ja z expy ktora wracala w czasie bledu dostalem cos takiego:
Od:
dowódca floty
Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do
niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić.
Następujące statki dołączyły do floty:
Rozpruwacz: 9
Sonda szpiegowska: 97
-
wszystko już zaczęło smigać, elegancja francja, o nawet flota cała jest
-
Serwer niby hula wszystko niby lata jednak floty dalej zbugowane.... wracają ze stacjonuj, surowce nie doleciały ktoś dobrze ddosuje serwerMerkur
Polaris
Yildun
Kalyke
Leda
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez mramsterdam ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości