wampek napisał(a):
Zależność jest prosta... odkrywca na początek, zbieracz w późniejszym etapie. Nie do końca jednak jeszcze wiadomo jakie zmiany nastąpiły w bazowej mechanice ekspedycji, bo to słowo klucz w kwestii wyboru klasy... na dzień dzisiejszy klasa zbieracza da mi jakieś niecałe 70kk dodatkowego wydobycia, a ekspedycje do tej pory może z jakieś 10kk dziennie, a trzeba je regularnie co kilka godzin wysyłać by dawały zyski (ale to w odniesieniu do starej mechaniki tychże)... Ja bym na miejscu co niektórych również tak nie cieszył się z tych 75% łupu, bo jakby nie patrzeć zyskuje tylko osoba która wleci w idlaka jako pierwsza... dla pozostałych mało co zostaje. Efekt końcowy może więc być taki, że rzadko kiedy w ogóle uda się coś upolować.
Na małym księżycu z własną atmosferą Twoja ekspedycja znalazła ogromne złoża surowców. Załoga na powierzchni stara się zebrać i załadować naturalny skarb.
Zrabowano: 6.345.000 Kryształ.
Czlowiek ja dzisaj wyfarmilem z samych expow okolo 150kk surry moge wszystko potwierdzic screenami
masz cos bardziej ciekawego
Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilku technikom z ekspedycji udało się uruchomić niektóre statki i dołączyć do floty.
Następujące statki dołączyły do floty:
Bombowiec: 96
Duży transporter: 290
Lekki myśliwiec: 26
takze kolego ... ja z 1 expy mam caly twoj bonus z wszystkich planet z calego dnia hahahahahahaha
zbieracz + general po zlaczeniu nie rownal by sie z odkrywca taka jest prawda
wyslanie expy jak dla mnie trwa 6 x wyslanie niecala minuta