Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
Revo napisał(a):
czyli przykładowo gracz z mojego zespołu atakuje osobę z mojego sojuszu i nie mogę zrobić podstawki?Ruda napisał(a):
Revo napisał(a):
czyli przykładowo gracz z mojego zespołu atakuje osobę z mojego sojuszu i nie mogę zrobić podstawki?Ruda napisał(a):
Gonzo napisał(a):
Bunny, grasz sam za cały team? Idź w końcu spać

abecaduo napisał(a):
@RelentlessOne @Maximus1984 policzcie acs legitnie, mniejsza flota daje mniejszy procent, nie po równo
xD Bunny napisał(a):
Dream Team. 1 gu i 3x u xD
tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne
Ghost in the Shell napisał(a):
miales na planecie 25kk dexu przez co i tak wyszedlem (przeliczajac na dex 3kk) do przodu. FSow nie robisz bo pewnie dopilnować nie umiesz. prawie 400 % dla drużyny dla mnie nie wstyd...tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne![]()
Ruda napisał(a):
Podliczenie pojawi się jutro. Przepraszam za opóźnienie
Toadie napisał(a):
Drodzy gracze,
Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśli te statki były używane to prawdopodobnie będzie trzeba obliczać właściwy % samodzielnie.
nowy właściciel pewnie niebawem przepisze konto pod swój profil na forum. Morning poprostu zmieniła nazwę
skoro jak już tu napisałem chciałem podziękować sojusznikom, znajomym oraz całemu TR za wspólną grę. Może jeszcze kiedyś się gdzieś spotkamy
więc po co mam palić za sobą mosty
większość osób do których pisałem jakieś priv potrafiła normalnie odpowiedzieć
wiadomo że była rywalizacja ale to tylko gra