Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
![:E](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/beaten.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
Revo napisał(a):
czyli przykładowo gracz z mojego zespołu atakuje osobę z mojego sojuszu i nie mogę zrobić podstawki?Ruda napisał(a):
Revo napisał(a):
czyli przykładowo gracz z mojego zespołu atakuje osobę z mojego sojuszu i nie mogę zrobić podstawki?Ruda napisał(a):
Gonzo napisał(a):
Bunny, grasz sam za cały team? Idź w końcu spać
abecaduo napisał(a):
@RelentlessOne @Maximus1984 policzcie acs legitnie, mniejsza flota daje mniejszy procent, nie po równo
Bunny napisał(a):
Dream Team. 1 gu i 3x u xD
tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne
Ghost in the Shell napisał(a):
miales na planecie 25kk dexu przez co i tak wyszedlem (przeliczajac na dex 3kk) do przodu. FSow nie robisz bo pewnie dopilnować nie umiesz. prawie 400 % dla drużyny dla mnie nie wstyd...tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne![]()
Ruda napisał(a):
Podliczenie pojawi się jutro. Przepraszam za opóźnienie
Toadie napisał(a):
Drodzy gracze,
Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśli te statki były używane to prawdopodobnie będzie trzeba obliczać właściwy % samodzielnie.