Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Revo napisał(a):
Ruda napisał(a):
Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki.
mozesz, ale wylecisz z S&D -
Revo napisał(a):
Ruda napisał(a):
-
Bo to chory paradoks wiadomo że chyba każdy wybierze obronę sojusznika
-
Bunny, grasz sam za cały team? Idź w końcu spać
-
Gonzo napisał(a):
Bunny, grasz sam za cały team? Idź w końcu spać
-
Ok to teraz może parę uwag
1. @Maximus1984 > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020] i S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
@Haflinger > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
@Gonzo > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
proszę o skasowanie spoilerów z raportów
2. @Revo nie dodajemy członków ACS do nagłówka, z takich rw rozlicza się każdy osobno > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
3. @Bunny poprawna nazwa drużyny to Vermithor, proszę zatem o korektę nagłówków > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020] i S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
@Jesiou > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020] -
@RelentlessOne @Maximus1984 policzcie acs legitnie, mniejsza flota daje mniejszy procent, nie po równorosolov [NuN] - Xanthus - OFF
Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF
Definitywny koniec. -
abecaduo napisał(a):
@RelentlessOne @Maximus1984 policzcie acs legitnie, mniejsza flota daje mniejszy procent, nie po równo
-
-
-
-
Dream Team. 1 gu i 3x u xD
-
Jutro qdark wroci to juz nie bedziesz sam xD
-
Bunny napisał(a):
Dream Team. 1 gu i 3x u xD
-
tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne
-
Witam ciepło w niedzielę, chciałbym poinformować o zmianie nicku na uni Fenrir (SD)
Piesiou > PATOINTELIGENCJANie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
Podliczenie pojawi się jutro. Przepraszam za opóźnienie
-
Ghost in the Shell napisał(a):
tsa napisał(a):
EDIT 2:
@Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne
-
Witam mam pytanie głównie do Rudej czy mogę do s&d zaliczyć coś takiego:
Skanowales gracza spqr na planecie flota i obrona wlot na około 200% zanim wystartowałem gracz skasował planetę ale wszystko na niej zostało, polecialem i zrobiłem 149% tylko jako gracz pokazuje mi się głęboka przestrzeń i czy mogę to zaliczyć do s&d? Próg %spełniony i jeśli tak to jako obrońcę wpisać spqr czy głęboka przestrzeń? -
Ruda napisał(a):
Podliczenie pojawi się jutro. Przepraszam za opóźnienie
-
Podliczenie do wglądu > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
@Revo wstaw % który faktycznie wynika z użycia statku. Doliczę ten raport w następnym podliczeniu.
W razie błędów pacać na pw lub na discordzie. -
Ważna informacja dla graczy posiadających rozpruwacze:
Toadie napisał(a):
Drodzy gracze,
Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśli te statki były używane to prawdopodobnie będzie trzeba obliczać właściwy % samodzielnie.
-
-
-
-
Jeśli chodzi o konto Revo to zmiana właściciela ja przechodzę na emeryturę nowy właściciel pewnie niebawem przepisze konto pod swój profil na forum. Morning poprostu zmieniła nazwę skoro jak już tu napisałem chciałem podziękować sojusznikom, znajomym oraz całemu TR za wspólną grę. Może jeszcze kiedyś się gdzieś spotkamy
-
Revo, pozwol mi spytac, czemu nam dziekujesz?
Milego. Oby nie skonczylo w brudach ani reckach, choc jesli w naszych to poprosze.rosolov [NuN] - Xanthus - OFF
Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF
Definitywny koniec. -
Dziękuję wszystkim bo nie miałem tu raczej z nikim jakichś zatargów więc po co mam palić za sobą mosty większość osób do których pisałem jakieś priv potrafiła normalnie odpowiedzieć wiadomo że była rywalizacja ale to tylko gra
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0