Gotów do zabawy dla piesków i kotków też mam nadzieje
Zróbmy razem coś dobrego!!! Kociaki Vs. Psiaki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Osoby chętne na ten moment:
- Kicki
- piter1908
- limfa
- Mefist (?)
- Beljal
- thats
- Kot na Kacu (?)
- KrzysDRJ
- Pan Stasiu
- ^KaMiKaZe18^
- Keisper
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
- Kicki
-
Neferet napisał(a):
Osoby chętne na ten moment:
- Kicki
- piter1908
- limfa
- Mefist (?)
- Beljal
- thats
- Kot na Kacu (?)
- KrzysDRJ
- Pan Stasiu
- ^KaMiKaZe18^
- Keisper
W pierwszym poście masz listę biorących udział - Kicki
-
Ja też się zgłaszam
-
Brat pokazał mi wątek - jak "temat" przekroczy 800 - to dokładam stówkę do puli - pozdrawiam (były) GO SIlver.
-
Na prawdę coraz ciekawiej to wygląda. Przyjemne z pożytecznym. Piękna sprawa. Chyba zacznę spawac Bombowce na nowo xd
-
Najważniejsze rzeczy przed rozpoczęciem zabawy:
ACS - Liczą sie tylko takie walki w których wszyscy agresorzy bądź obrońcy są z jednej drużyn.
Minimalny próg procentowy to 50%
Po dziennym podliczeniu wybieramy drużynę która wykręciła łacznie najwięcej %
Drużyna przegrana wpłaca 10zł ( 2zł na głowę przy drużynach po 5 osób )
Wpisowe do zabawy to 5 zł (na start )
Zabawa zaczyna się dokładnie o 00:00 dnia 01.12.2019 i trwa do końca roku
Podliczenie najpóźniej będzie do 05.01.2020
Zwycięzca zabawy (osoba która wykręciła najwięcej %) otrzyma bon na anty o wartości 50 zł a jeśli kwota wpłaty na schronisko wyniesie ponad 500 zł to dodatkowo otrzyma bon o wartości 100 zł
Losowanie drużyn będę robił o godzinie 20:00 więc po tej godzinie możecie zerknąć w temat z kim jesteście
Nazwy drużyn wybierzecie sobie sami i podacie je tutaj w temacie
Jeśli o czyms mi sie jeszcze przypomni to dopisze jeszcze -
Uwaga uwaga, nie robilem stream'a jak z losowania na EURO ale mozecie być pewni ze losowanie było uczciwe i robiła to moja kobieta
Drużyna "A" Kociaki
Drużyna "B" Psiaki
Po małych zmianach limfa wedruje do druzyny A a DZIK do druzyny B
Zabawę zaczynamy od północy !!!Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kicki ().
-
Źle. Wpis 10 osób razy 5 zł to 50. 30 dni zabawy bo 10 złotych to 300. 300 plus 50 nie da więcej jak 500. Dokładając tylko i wyłącznie np zaoferowany grosz za procent itd to j tak będzie bardzo ciężko
Ps ciekawe losowanie zrobiłeś. Myślałem że trafię do drużyny z mefem hehehehe xdxd a tu proszę Kami jest. Dziwnie będzie razem z sąsiadem heheheheh.
Ale zabawa rusza i jedziemy z kokosem xdxd
Ps nr 18. Nazwa Drużyna A już gdzieś w jakimś serialu była hahaha
Ps nr 37 i pół. Od kiedy jak kobieta coś robi to jest to sprawiedliwe
Ps nr 72397541. A zabrakło hasła komora maszyny losujacej jest pusta. Więc głosowanie trzeba anulować bo przegramy xsxd -
Chciałem zaproponować nazwy drużyn "Psiaki" i "Kociaki" ale nie każdy może lubić jedne lub drugie stwory, więc zaproponuję nazwy... Drużyna A - Autoboty, a drużyna B - Deceptikony?
-
Ja kota mam nawet w nazwie hehehe xdxd gumisie i smerfy?
-
Zgłaszam się do zabawy
-
A może z racji, że konkurs trwa do końca roku, to jakoś świątecznie nazwiecie drużyny?
-
Kot na Kacu napisał(a):
Źle. Wpis 10 osób razy 5 zł to 50. 30 dni zabawy bo 10 złotych to 300. 300 plus 50 nie da więcej jak 500. Dokładając tylko i wyłącznie np zaoferowany grosz za procent itd to j tak będzie bardzo ciężko
Ps ciekawe losowanie zrobiłeś. Myślałem że trafię do drużyny z mefem hehehehe xdxd a tu proszę Kami jest. Dziwnie będzie razem z sąsiadem heheheheh.
Ale zabawa rusza i jedziemy z kokosem xdxd
Ps nr 18. Nazwa Drużyna A już gdzieś w jakimś serialu była hahaha
Ps nr 37 i pół. Od kiedy jak kobieta coś robi to jest to sprawiedliwe
Ps nr 72397541. A zabrakło hasła komora maszyny losujacej jest pusta. Więc głosowanie trzeba anulować bo przegramy xsxd
Nazwy będą Psiaki i Kociaki (oczywiście kociaki to drużyna kota -
Jak mi za dużo nie wyjdzie za nowe autko to też dorzucę xtra.
-
Kocie tylko zacznij cos latac nie spij po kątachGrA bEz FaRtA nIc NiE wArTa :):)
-----------------------------------------------
To juz jest koniec -
To jeszcze 3 godzinki, oby motywacja była i złotówki się sypały
Do raportów i podliczeń osobny temat może warto czy tutaj wszystko ? ; )The heart is always only remain Ronin -
- Może warto by zrobić na stylu s and d? Czyli jedno na raporty a drugie na dyskusję? Kami będę latać nie martw się xdxd właśnie wziąłem sobie dwie buteleczki własnej produkcji aby do polnocy doczekać xdxd
- Może warto by zrobić na stylu s and d? Czyli jedno na raporty a drugie na dyskusję? Kami będę latać nie martw się xdxd właśnie wziąłem sobie dwie buteleczki własnej produkcji aby do polnocy doczekać xdxd
-
Mefist napisał(a):
To jeszcze 3 godzinki, oby motywacja była i złotówki się sypały
Do raportów i podliczeń osobny temat może warto czy tutaj wszystko ? ; )
Kot na Kacu napisał(a):
Panowie co ja bym bez Was zrobil
Zaraz założę nowy temat - Może warto by zrobić na stylu s and d? Czyli jedno na raporty a drugie na dyskusję? Kami będę latać nie martw się xdxd właśnie wziąłem sobie dwie buteleczki własnej produkcji aby do polnocy doczekać xdxd
-
Pomysł. Dla wszystkich do wypowiedzenia się.
W momencie dołączenie nowej osoby
Co by nie dołączać do grupy ale na zasadzie wolny strzelec że może latać z każdym? I że np jego dokonania jeśli zrobi więcej niż drużyny to zmusza obie drużyny do wpłaty zamiast tylko jednej? I teoretycznie każda osoba dołączając w trakcie wchodzi tak samo, aż by się ich nie ubieralo tak aby zrobić trzecia drużynę. Wiem że może wydawać się trudne ale ja już trzeźwy nie jestem -
-
Pierwszy dzień a raczej noc za nami. Nie spodziewałem się tyłu raportów. Kami dowaliles xdxdxd
-
@Kot na Kacu mówiłeś że ciężko będzie uzbierać 500 zł a tu z samego 1% masz ponad 40 zł po nocy xd
-
Ty się lepiej za portfel trzymaj xdxdxd tych nocy jeszcze wiele bedzie
-
Życie
-
bardzo ładnie się Panowie rozkrecacie. Tak trzymać
-
Tak sobie pisaliśmy ze schronisku się pomoże Ale uni to chyba opustoszeje o połoweThe heart is always only remain Ronin
-
To może podnieśmy % żeby nie było latania po satkach mieli brać udział słabsi a koniec końców i tak tylko mns i skb się bawi
-
to nie zmieni latania po bunkrachThe heart is always only remain Ronin
-
ehh za późno udało mi się odzyskać dane do forum
Jest szansa się dopisać ? I tak nie wstawię pewnie żadnego RW więc trochę złotówek wam wpadnieI've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2