ViZZioN [KNR] & Zlomek [BANKSTER] vs. Majer ~ 295654.28%

• ViZZioN [KNR] & Zlomek [BANKSTER] vs. Majer ~ 295654.28%

Mam zaszczyt wstawić to RW, które jest w głównej mierze zasługą Vizziona. Dzięki za zaproszenie do lotu po mojej wiadomości, wyczucie czasu miałem dobre, kilka minut później i to ty byś to sam złożył ;)
    Majerowi SzO

Dnia 22-11-2019 04:23:34 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ViZZioN [KNR]

Lekki myśliwiec 4.804.114
    Krążownik 409.669
    Okręt wojenny 201.082
    Pancernik 281.247

Agresor Zlomek [BANKSTER]

Krążownik 195.760
    Pancernik 125.465

Obrońca Majer

Lekki myśliwiec 247.945
    Ciężki myśliwiec 217
    Krążownik 105.550
    Okręt wojenny 91.617
    Statek kolonizacyjny 7
    Recykler 120.000
    Sonda szpiegowska 2.828
    Bombowiec 121
    Niszczyciel 199.265
    Gwiazda Śmierci 150
    Pancernik 102.773
    Wyrzutnia rakiet 798
    Lekkie działo laserowe 56

Po bitwie...

Agresor ViZZioN [KNR]

Lekki myśliwiec 3.546.386 ( -1.257.728 )
    Krążownik 365.223 ( -44.446 )
    Okręt wojenny 196.872 ( -4.210 )
    Pancernik 276.807 ( -4.440 )

Agresor Zlomek [BANKSTER]

Krążownik 173.292 ( -22.468 )
    Pancernik 123.486 ( -1.979 )

Obrońca Majer

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 34.660.290 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.769.633.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 46.871.456.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 17.680.557.600 metalu i 11.884.870.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 34.660.290 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 12.187.073.600
    Kryształ: 9.838.834.200
    Deuter: -195.452.710
    agresor zyskał łącznie 21.830.455.090 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -23.975.792.000
    Kryształ: -17.762.109.000
    Deuter: -5.168.215.290
    obrońca stracił łącznie 46.906.116.290 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.0-beta1
  • Hmmm, Stało i nie stoi...
    Drugi raz ten sam błąd, trzeciego razu nie będzie już. Dzięki za grę wszystkim, szczególnie Safarowi i wszystkim od Smerfów, chociaż w ich szeregach nie byłem - sojusz mi bliski ^^ Powrotu nie planuje ;)
    Agresorom gratuluję :brawo: chociaż mieszanka wybuchowa, ale to już przemyślenia dla siebie zostawię... ;)
    Raz jeszcze dzięki za grę! :) Nie róbcie zaraz gowno burzy tutaj...

PS: Vizz nie musiałeś do starcia Nicku zmieniać, ale już nic nie mówię :thumbsup:
  • No,no,no,zaskoczenia nie kryję jeśli chodzi o duet w tym starciu 8o ,ale pogratulować wyniku procentowego i surowcowego jak najbardziej :graty:
    Skoro odbudowy nie będzie,to chyba nie ma co życzyć :gszo: ?,a może jednak?
    Złomek,najwyższy czas podziękować Ci za te śmieci na moich orbitach wokół planet,ale już mi tak nie śmieć,żyjemy w czasach proekologicznych :xbiggrin:
  • Niby spac nie moglam i tak sobie zajrzalam i zrobilam wielkie oczy - no nie to to mnie obudzilo O_O
    A juz mialam nadzieje ze ten nalog wyplewilam a tu jeszcze cos gruchnie w kosciach z tej glupiej gry -_-

Gratulacje panom sie naleza :brawo: choc fakt farsa ze zmianami nickow smieszy nie tylko te unie :lool:

Majer odpocznij od tego pilnowania i wroc pogadac z nami , troche przemrozi nam dupska i znowu zaczniemy barbecue :piwko:
    "największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."
  • (ciach!)
    atakierom gratki jest się czym dzielić a obrońcy SzO SzO SzO, dobrze wiemy że i tak to nie ty farmiłeś na tę flotę tylko bocik za którego odpoczywałeś więc takie gadanie że ci sie juz nie chce jest troche śmieszne xDD
    p.s. fajna sygnaturka majer, oj safaritto xDD czyli jednak banik był słuszny XD (ciach!)

Moderator mntek:
    flame usunięto
  • "No tak.. bo przeciez jak sie nie ma czego czepić to lepiej przyczepić sie do nicku,skoro i tak kazdy dobrze o tym wiedzial ze to ja gram fuck logic...""

Oj tam od razu ze czepiac - Taki waniliowy ten stek ze chcialam dodac troche pieprzyku a tu zaraz ze granat czlowiek rzuca :bicz:

Niech sie dzieje bo naprawde nuuuuda zimowa nas dopadla - a gdzie tfu do garow swieta tuz tuz :uhuh:

Atakierom :xgraty:
    Majer :xgszo:
    "największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."
  • Serdeczne gratulacje Panowie !! Dawno nie było takiego procentu na miarę waszych możliwości ;) cieszy, że macie zapał do gry ;) Duet KNR and Banisters... Hmm... Wymowny, ale jak pamiętam to właśnie z tamtad został zwerbowany viz, więc stare układy nie powinny dziwić... ;) Pomijam chariego XD Graty, graty, graty, za czujne oko, bo wiem ile czasu majer po prostu drażnił obecnością :P

Majer, mimo wszystko SZO!!! ;) Co będziesz zima robił ? ;)

Edit: a z ciekawości... Pod kogo ta ilość niszczarek robiona ? Drugi klepał krążki, trzeci recki ??? Nu, nu, nu.... ;)