Na rynku wystawilem swoja oferte: 50k krysztalu, za 56k deuteru. Od razu ktos automatycznie kupil i leci do mnie 38.277 deuteru... Na poczatku myslalem ze sie pomylilem i wystawilem kolejna oferte i 3 razy sprawdzilem czy dobrze wpisalem ilosc surowcow. Pomimo odpowiedniej ilosci wpisanych surowcow(50k krychy za 56k deuteru), sytuacja sie powtorzyla: ponownie leci (juz druga oferta przyjeta przez ta sama osobe) 38.277 deuteru.
z 3 proby (50k krychy za 56k deuteru zrobiona po to zeby filmik nakrecic ) zrobilo mi 45100 krychy za 34527
deuteru. Teraz pytanie, co dalej z moim deuterem (dexa z rynku ktory dolecial jak na razie nie ruszam a potrzebuje...) ew jak odzyskac kryche i co zrobic zeby juz normalne rynek mi dzialal?
Pokaż spoiler
Edit: wrzucilem 2 punkt jako spoiler, bo tyczy sie innego serwera-Kalyke, a mial glownie dac informacje o takim bledzie (skoro na tamtym uni wystepuje to i na innych rownie dobrze sie moze pojawic, wiec zostawiam tu i nie bede zasmiecac forum nowymi postami
z 3 proby (50k krychy za 56k deuteru zrobiona po to zeby filmik nakrecic ) zrobilo mi 45100 krychy za 34527
deuteru. Teraz pytanie, co dalej z moim deuterem (dexa z rynku ktory dolecial jak na razie nie ruszam a potrzebuje...) ew jak odzyskac kryche i co zrobic zeby juz normalne rynek mi dzialal?
Druga sprawa, od ok 21h 17/11/2019 (czyli pierwszego dnia eventu z 2x wieksza szansa na moona) nie moglem wysylac wiadomosci.
Ciagle wyskakiwal komunikat:
"Limit wiadomosci osiagniety. Sprobuj ponownie pozniej. Limit nie
obowiazuje przyjaciol i czlonkow sojuszu. Aktywuj komandora, aby
zwiekszyc limit wiadomosci"
Problem w tym, ze to wyskakiwalo mi jak pisalem do kogokolwiek - sojusznikow, znajomych. Ciekawostka rowniez jest to, ze mozliwosc pisania wrocila od razu po zakonczeniu eventu czyli tuz po polnocy czyli juz 19/11/2019... Jak tu ugadywac sie z sojusznikami na PM? od supportu dostalem tylko 2 porady:
Jeszcze w trakcie eventu - "czy próbowałeś może kliknąć a następnie wejść w wiadomości ?"
Juz po zakonczeniu eventu - "Rozumiem, może było to chwilowy błąd spowodowany eventem , mam nadzieję że więcej się nie powtórzy, dziękuje za zgłoszenie"
A ja dziekuje za... w sumie to nic nie zrobienie, bo event juz poszedl i na PM musze leciec normalnie albo czekac na kolejny za xxx czasu...
Ciagle wyskakiwal komunikat:
"Limit wiadomosci osiagniety. Sprobuj ponownie pozniej. Limit nie
obowiazuje przyjaciol i czlonkow sojuszu. Aktywuj komandora, aby
zwiekszyc limit wiadomosci"
Problem w tym, ze to wyskakiwalo mi jak pisalem do kogokolwiek - sojusznikow, znajomych. Ciekawostka rowniez jest to, ze mozliwosc pisania wrocila od razu po zakonczeniu eventu czyli tuz po polnocy czyli juz 19/11/2019... Jak tu ugadywac sie z sojusznikami na PM? od supportu dostalem tylko 2 porady:
Jeszcze w trakcie eventu - "czy próbowałeś może kliknąć a następnie wejść w wiadomości ?"
Juz po zakonczeniu eventu - "Rozumiem, może było to chwilowy błąd spowodowany eventem , mam nadzieję że więcej się nie powtórzy, dziękuje za zgłoszenie"
A ja dziekuje za... w sumie to nic nie zrobienie, bo event juz poszedl i na PM musze leciec normalnie albo czekac na kolejny za xxx czasu...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Spirol ().