10# Mystery [EXP] vs. Scout [Eko] ~ 11.66% ----> Dla Mystery

• 10# Mystery [EXP] vs. Scout [Eko] ~ 11.66% ----> Dla Mystery

Pozdrawiam EXP

Dnia 18-11-2019 22:59:49 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mystery [EXP]

Okręt wojenny 82

Obrońca Scout [Eko]

Mały transporter 54
    Lekki myśliwiec 7
    Ciężki myśliwiec 3
    Krążownik 49
    Recykler 21
    Sonda szpiegowska 11
    Wyrzutnia rakiet 30
    Lekkie działo laserowe 28

Po bitwie...

Agresor Mystery [EXP]

Okręt wojenny 82 ( -0 )

Obrońca Scout [Eko]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 28.107 Kryształu i 12.303 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.200.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 802.200 metalu i 364.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 40.410 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 24%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 802.200
    Kryształ: 392.307
    Deuter: 12.303
    agresor zyskał łącznie 1.206.810 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.439.000
    Kryształ: -649.107
    Deuter: -152.303
    obrońca stracił łącznie 2.240.410 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.0-beta1

• LOKI napisał(a):

Kusy napisał(a):

Takie sobie to Mystery ST, DrUgie też takie Mystery.
    Sygna zacna jak i moja więc gratulacje, a obrońcy co ? Eko ? :D
    Bez jako takiego eko to pierwsze ST po prawej najczęściej jest ostatnim na młodym uni, albo już tylko zostaje prawa strona.
    Ja bym to bardziej nazwał charakterem niż eko...Czyli "Bez jako takiego charakteru pierwsze ST po prawej najczęściej jest ostatnim na młodym uni" ;) Bo ileż to odrobić 50 krążków ? Gratulacje raz jeszcze.
  • Kusy napisał(a):

LOKI napisał(a):

Kusy napisał(a):

Bez jako takiego eko to pierwsze ST po prawej najczęściej jest ostatnim na młodym uni, albo już tylko zostaje prawa strona.
    Ja bym to bardziej nazwał charakterem niż eko...Czyli "Bez jako takiego charakteru pierwsze ST po prawej najczęściej jest ostatnim na młodym uni" ;) Bo ileż to odrobić 50 krążków ? Gratulacje raz jeszcze.
    bardziej chodzi o to ze Agresor to lamus wraz z cala topka ktora wladowala krocie w anty kupujac flote za realna kase i teraz lataja czujac sie jak bogowie i to deprymuje i nie chce sie grac i jezeli ktos stawia normalnie 50 krk a taki cymbal przyleci ci okretami postawionymi za Anty .. no ludzie nie badzmy hipokrytami zobaczcie co sie dzieje z top 1 tam to tysice poszly zeby nie bylo zaladowalem anty za cale 5 Funtow :D a topke mam bo nie odchodze od komputera taka jest prawda a reszta to "załaduj" "KUP" i jezeli jeden z drugim takim "pseudo kozakiem" "wymiataczem w tej gierce komputerowej" przyleci taka flota do tego w 10 minut haha to jak tu sie nie chce odrabiac tych krk :) gralem na wielu univerasach i zawsze bylem w toip miedzy 1 a 15 i rowniez widzialem cuda na kiju ale tutaj ... to mi oczy wypadly :P naszczescie ogame to gra w ktorej z biegiem czasu antymateria duzo mniej wplywa na rozgrywke a wtedy przyjdzie czas weryfikacji

coby nie było Gratki Starcia Anty pro Graczu
  • Kusy napisał(a):

LOKI napisał(a):

Kusy napisał(a):

Maz rację, chodzi o charakter, jednak na tak młodym uni niektórzy mogą mieć problem.

tereth2 napisał(a):

Kusy napisał(a):

LOKI napisał(a):

Kusy napisał(a):

bardziej chodzi o to ze Agresor to lamus wraz z cala topka ktora wladowala krocie w anty kupujac flote za realna kase i teraz lataja czujac sie jak bogowie i to deprymuje i nie chce sie grac i jezeli ktos stawia normalnie 50 krk a taki cymbal przyleci ci okretami postawionymi za Anty .. no ludzie nie badzmy hipokrytami zobaczcie co sie dzieje z top 1 tam to tysice poszly zeby nie bylo zaladowalem anty za cale 5 Funtow :D a topke mam bo nie odchodze od komputera taka jest prawda a reszta to "załaduj" "KUP" i jezeli jeden z drugim takim "pseudo kozakiem" "wymiataczem w tej gierce komputerowej" przyleci taka flota do tego w 10 minut haha to jak tu sie nie chce odrabiac tych krk :) gralem na wielu univerasach i zawsze bylem w toip miedzy 1 a 15 i rowniez widzialem cuda na kiju ale tutaj ... to mi oczy wypadly :P naszczescie ogame to gra w ktorej z biegiem czasu antymateria duzo mniej wplywa na rozgrywke a wtedy przyjdzie czas weryfikacji
    coby nie było Gratki Starcia Anty pro Graczu
    Cuda na kiju, faktycznie, to od razu widać ale tak jak piszesz to wszystko na krótką metę. w miesiąc się to przetasuje. Ciekawe ile kasy poszło niektórym na start, 500pln wystarczyło? tylko po co?
    Show Must Go On

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LOKI ().

• Mój błąd, wysłałem fs,a na pz, bo kto by sie spodziewal moonów z falanga po 3 dniach gry?? To jest juz przesada. Nie gratuluje wpakowania kupy kasy zeby moc chwile porzadzic. "Chwile" - i do czasu ;).

za sam lot gratki
    ja juz odbudowany

(wywioslowalem chyba z 30 recków co w starciu chyba jest nie uwzglednione?)
    Travis Joint : Pasiphae : OG Avengers.

Kupie Deuter : pisz na DISCORD lub w grze.