Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Quatermain ~ 484.57% DOFARM

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Quatermain ~ 484.57% DOFARM

witam! W nocy zaczelem obserwowac tego gracza , przy obu moonach mial 32minuty , wiec stwierdzilem ze po skanie jak beda minuty to polece , prawde mowiac lot trwal troche bo 30ukl ale sie udal :)
    Dodatkowo kolejne 50kk dofarmil Najt bo juz nie mialem MT , a na moonie bylo ponad 100kk sury , chyba kolega zbieral na astro :D
    Ze zlomu zebralem 5kk mety bo Tanczacy zakosil mi 1,5k recy , moglem w sumie bardziej opoznic , moja wina.

Pozdro dla COMA , buddy , WSNR z Janice i najwiekszego zlodziejaszka zlomu na uni Tanczacego :D
    Najlepiej komus zlom krasc albo kupowac konta i sie pushowac to w twoim stylu XD

Dnia 18-11-2019 02:48:36 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Flota Imperialna JN [COMA u32]

Krążownik 6.000
    Sonda szpiegowska 1

Obrońca Quatermain

Duży transporter 1.545
    Lekki myśliwiec 642
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 76
    Okręt wojenny 95
    Recykler 2.123
    Pancernik 43

Po bitwie...

Agresor Flota Imperialna JN [COMA u32]

Krążownik 5.875 ( -125 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca Quatermain

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    2.193.333 Metalu, 2.193.333 Kryształu i 2.193.334 Deuteru
    13.948.666 Metalu, 13.948.667 Kryształu i 13.948.667 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.626.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 70.891.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 29.411.900 metalu i 19.044.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 48.426.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 13.641.999
    Kryształ: 15.266.000
    Deuter: 15.892.001
    agresor zyskał łącznie 44.800.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -55.658.999
    Kryształ: -42.473.000
    Deuter: -21.185.001
    obrońca stracił łącznie 119.317.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.0-beta1
  • Piekne ST.

Konto od dluzszego czasu obserwowalem.Zero przyrostow,zero inwestycji.
    Codzienna zsylka surowca i nic dalej.Czekalem z ciekawoscia, kto bedzie tym "tym przypadkowym" SZCZESLIWCEM.

Dwaj "FARCIARZE" leca po 30 us w sumie na pewniaka,przed 03:00,gdzie bankowo nie zgadzaja sie im minuty po skanach (jesli takie byly)
    W tym samym czasie,pojawiaja sie kolejne akty,po powrotach mt,ale leca dalej.
    Mimo to ,ze starcie przed przelogowaniem, nie sa zainteresowani tym,ze na planecie pod moonem stoi 1,5k mt i 12 baniek surowca,a obrona cienka. Brak jakichkolwiek obaw,ze po ataku obronca moze zebrac zlom lub surowiec wywioslowac z moona,wiec nic nie wyslali na planete,bo po co? xd
    Chwile po ataku dostaje link z rw od jednego z atakerow,gdy powiedzialem co o tym mysle,zaczelo sie czary-mary :D
    Nie bede wstawial tych bzdur,ale najlepszy tekst byl" moze zbieral na astro" :D chyba raczej dla WAS :D

Ewidentnie konto od wielu dni,bylo przygotowywane w jednym celu.Dobrze,ze GO widza ruchy flot itp,ale czy cos z tym zrobia?

Gratulacji za ST nie ma,SzO raczej nie bedzie.

Ps. Pozdrowienia dla KIELC 8)
  • dziadek barezi napisał(a):

Piekne ST.

Konto od dluzszego czasu obserwowalem.Zero przyrostow,zero inwestycji.
    Codzienna zsylka surowca i nic dalej.Czekalem z ciekawoscia, kto bedzie tym "tym przypadkowym" SZCZESLIWCEM.

Dwaj "FARCIARZE" leca po 30 us w sumie na pewniaka,przed 03:00,gdzie bankowo nie zgadzaja sie im minuty po skanach (jesli takie byly)
    W tym samym czasie,pojawiaja sie kolejne akty,po powrotach mt,ale leca dalej.
    Mimo to ,ze starcie przed przelogowaniem, nie sa zainteresowani tym,ze na planecie pod moonem stoi 1,5k mt i 12 baniek surowca,a obrona cienka. Brak jakichkolwiek obaw,ze po ataku obronca moze zebrac zlom lub surowiec wywioslowac z moona,wiec nic nie wyslali na planete,bo po co? XD
    Chwile po ataku dostaje link z rw od jednego z atakerow,gdy powiedzialem co o tym mysle,zaczelo sie czary-mary :D
    Nie bede wstawial tych bzdur,ale najlepszy tekst byl" moze zbieral na astro" :D chyba raczej dla WAS :D

Ewidentnie konto od wielu dni,bylo przygotowywane w jednym celu.Dobrze,ze GO widza ruchy flot itp,ale czy cos z tym zrobia?

Gratulacji za ST nie ma,SzO raczej nie bedzie.

Ps. Pozdrowienia dla KIELC 8)
    Właśnie dlatego, że "na pewniaka" to nie zgrali recków, a że kupili konto z taką ilością surki, to nawet MT im zabrakło..Trochę logicznego myślenia przyjacielu, bo z czasem te wylewane żale mnie już irytują.
    Jeśli masz taki problem, to coś Ci pokażę, ale obiecaj mi, że zanim nie będziesz miał jakichś dowodów, to już błotem ciskać nie będziesz, ok?

Ogólnie Quatermaina obserwowałem dłuugi czas, ale jak jeździ to loguje co 40-60minut i ciężko się wstrzelić. Wczoraj w nocy miałem inne "projekty", w innych częściach universum i Quata zaniedbałem - żałuję, ale co poradzić.

01
    02
    03
    04

Wystarczy zwykłe "przepraszam" ...

Oczywiście gratuluję starcia, a Quatermainowi chyba odpoczynku, bo od jakiegoś czasu pilnuje, ale klika bez celu.
  • Bredzicie jak potłuczeni. Ładne starcie i tyle, jak ktos nie ma czasu na farmienie to zwozi surkę bo chce czy to badania zrobić czy nanity. To jest oczywiste, ale WY macei dochody rzędu 30 KK na godzine NO TO PO CO ZLOMUJECIe? Czy nie STarcza wam cfaniakom tego eko? JA mam co mam i musze ze 2 dni czasem poczekać zanim coś wybuduje co jakiś czas ktos sie trafi taki jak ja ze ma ze 10 20 kkk surki no to ide w górę. I tak to się pyka na spokojnym UNI> NIE rozumiesz nie graj. PUSH używając anty jest wystarczający jaK MASZ KASĘ, bo nIe każdy chce używać anty i pushałek po 10 20 30% do wydobycia. ECH LUDZIE SKOczCIE Z TYMI BREDNIAMI, SŁABO MI JAK TO CZYTAM. Jakaś masakra. JAK ktos "odda-" czytaj sprzeda konto no to czego wy oczekujecie.. ech