Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Krowami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] & Flota Imperialna JN [COMA u32] & Crasher [COMA u32] vs. ODDAM [BeKa] ~ 3141.43% top 1 ACS

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Faramir1994 napisał(a):

Wujek_Madona napisał(a):

Ver napisał(a):

Wypowiem się tu tylko raz bo nie mam zamiaru brudzić się G...... . Chłopakom gratuluje! ładne starcie i najważniejsze że wujaszkowi nosa utarliście
    Co do naszego rzekomego kupna to jest śmiech na sali. Na zdrowy rozum jakby było tak jak napisał to dlaczego by nie podniósł floty i poczekał na nas ? XD

Bejott coś tam z nim kombinował. dokładnie nie wiem jak to się skończyło bo odszedł od nas ale byli razem w sojuszu. Wydaje mi się że osobnik o chociaż małym intelekcie poprawnie połączy kropki :)

Wujek bawi się w Trolla, a wy to kupujecie ;)

Chłopakom jeszcze raz gratuluje bo pokazują że mądrze grając można iść w górę złomując nawet na u x1
    Jeszcze wczoraj mi propozycje składaliscie jak TANCZACY na mnie lecieli ze potrzebujecie mnie zeby im nosa utrzec XD Nie wspomne ile osob mowiło zebym złom zbierał XD
    A ja po prostu mowie a niech mają :D
    Jak lecieli na Ciebie,hmm czyli sam mówisz ze pisali jak lecieli i byłeś na koncie... no to czyli wszystko jasne.Gratulacje "czystego starcia" Wujek wszystko wyjasnił to wiadomościa :) Miejmy nadzieje że GO zrobia co trzeba.
    On bredzi ... nikt do niego nie pisał. Kto normalny kupiłby od niego konto skoro zezłomowanie go było kwestią czasu
  • [ciach]
    Chlopie nie znasz ludzi a [ciach] takie farmazony.. i przez takich ludzi jak ty odechciewa sie grac.
    Sprzedales konto to zamilcz a nie robisz gowno burze ,gdzie to ty nie byles i czego nie wiesz.. 33 dni grania i tylko kupka srubek jest z ciebie i za tydzien ,dwa nikt nie bedzie o tobie pamietal ;D . To zes osiagnal maksimum na jaki cie bylo stac .. XD

Administrator Forum Toadie:
    Wulgaryzm, obraza
  • Chciałbym wierzyć, w te zapewnienia jak to się nikt tutaj nie pushuje poza wujkiem... Na prawdę bym chciał żeby tak było...
    To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...

WRÓCIŁEM

Kynyky

Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...
  • Wujek_Madona napisał(a):

no i z tym złomem było tak ze VER, HEFI, Nightm4re mi zapłacili 500zł za złoma
    ale czekali na flote i tanczący skorzystali ... takze oni sa wydymani tez sa pusherami jak połowa uni tutaj

pozdrawiam jak cos to mam potwierdzenie przelewu do wgladu
    @Wujek_Madonna, niezły lump z Ciebie. Piszesz, że wziąłeś od kogoś 500 zł za konto (tak pokaz przelew), po czym widziałeś, jak leci na ciebie stado bydła (no owce, krowy czy lamy to bydło hodowlane). Czyli mamy rozumieć, że sprzedałeś konto ludziom, których nienawidzisz, dostałeś hajs, a później wydymałeś niedoszłych agresorów?

[ciach]

Obraza
  • Temat przeczyszczono. To, że pozwalam wam swobodnie rozmawiać, to nie znaczy, że możecie obrażać innych. Trochę kultury.

OGame.pl
    Z Życia Uniwersów
    Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
  • I ja coś naskrobię.
    Choć zjawisko skupu kont do różnych celów jest powszechne od x lat to uważam że takiemu rozwojowi sprawy winni są przede wszystkim sprzedający. COMArów znam z u32. Tam także wiele razy pojawiały się tego typu podejrzenia ale oprócz tego goście umieją zwyczajnie latać. Pamiętam akcje ściągania Kovala i obliczenia mipa kiedy to koval będzie w samolocie (Kraków--> Dublin), Lub obrony Sturnusa. Mopkoff choć sojusznik wiecznie węszył spisek.
    Tak czy owak....świata nie uzdrowi i trzeba przyjąć pewne fakty takimi jakie są. A wywalanie brudów czy uczciwie czy nie nic nie da.
    Atakującym gratuluję czy uczciwie czy nie. Obrońcy co tam sobie życzy i pokory w dniu codziennym.
    Pozdrawiam wszystkich
    Marcepan
  • Kurde spóźniłem się na imprezkę -_- gratuluję ekipie złomującej, szczególnie @Crasher... gdyby nie ta sonda to naprawdę mogłoby być różnie! Sam Szef we własnej osobie usiadł za sterami sondy i poprowadził flotę skocznych misi do utarcia nosa wujciowi Ightornowi :E
    Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
    Strzel se dagmarkę!
  • turysta napisał(a):

Knot napisał(a):

unavit napisał(a):

Knot napisał(a):

@unavit rozumiem, że teraz każde ST które się pojawi będzie nieczyste?

Gratuluję wlotu Panocki!

Wujek, powodzenia na nowym Uni. :D
    Gość dostaje złoma będąc online i pisze że poszło za 300 PLN.. umiesz łączyć kropki czy to umiejętność której nie posiadasz?Sa przesłanki do tego że krzywe to pisze, kto ma wiedzieć ten wie jak było.Jednego jara gra dla przyjemności, innego dla bycia w topce za wszelką cenę, kto co lubi.Gram za długo i za wiele widziałem ..

SzB
    A teraz możesz przeprosić atakujących. Jeśli potrafisz oczywiście przeczytać post Wujka ze zrozumieniem.
    A ty nie widzisz że on podał jako kupców osoby których zwyczajnie nie lubi ? Hefi już tu nie gra, najta o kupowanie kont bym nie posadził a temu verowi to pewnie by siana było szkoda bo i tak się zaraz znowu u kogoś rozbije.

Rzadko, ale tu Ci Giker przyznam racje... Night nie kupowalby konta. Ale wiadomo jak tu jest, liczy sie opinia GO, reszta moze tylko pisac sobie...

graty itd itp
    You write Your own story, so write it well. ..
  • Oh my gosh....

Przyznam szczerze, że po kilku dniach wspólnej gry z Wujkiem uważałem go za pozytywnego świra, później miałem go za totalnego świra, po czym uznałem go za kogoś wręcz chorego, psychopatycznego. Teraz muszę uderzyć się w pierś, bo mimo, że przewidywałem taki scenariusz, tak jednak nie do końca dobrze go oceniałem. Cały temat z ST i ta akcja pokazały oraz wyjaśniły wiele. Generalnie Wujek swoim wpisem ameryki nie odkrył, bo ta gra już od dawna jest pay2win(o ile można tak powiedzieć). Wszyscy wiemy jak zmieniło się ogame po wprowadzeniu mikropłatności w postaci Antymaterii i idących za nią udogodnień i zaczynając grę na każdym kolejnym serwerze akceptujemy takie reguły gry. Jednak to co nakreślił Madona jest więcej, niż straszne i nie najlepiej świadczy o operatorach gry. Przykro, że wyszło jak wyszło, ludzi wrzucając ST często traktowani są jak hegemoni floty, a tak naprawdę w grze 10 czy 15 lat temu nie daliby sobie kompletnie rady.
  • W sensie ,ze co sie zmienilo? Kiedys nie mozna bylo kupic od kogos konta? Nie mozna bylo komus zlecic prowadzenia konta? Szukam w sklepie i nie moge znalezc opcji 'flota na zlom' :) Operator nie jest w stanie zmienic ludzkiej mentalnosci. Stawiam teze ,ze praktykowane to bylo od poczatku. Z tym ,ze najpierw robili to nieliczni, a z biegiem lata dolaczali kolejni myslac ,ze grajac fair nie sa w stanie rywalizowac z "najlepszymi".

Na temat starcia tego i innych mam swoje przemyslenia, ale nie mam zmiaru sie tym dzielic bo po co :) Nie ma dowodu, starcie czyste. A nawet jak nie czyste to co. Bo ktos kupil? a anty jeden z drugim nie kupuje? z moonowek nie korzystacie ? Serio. Z puntu moralnego widzicie roznice miedzy zaladowaniem konta za 300zl, a kupnem floty na zlom ? Bo operator wprowadzil taka mozliwosc to ok? a jak wprowadzi 'flota na zlom' to wtedy git ? :)

Jak ktos gra nieczysto i hajs wydaje to niech to robi jak ma satysfakcje. Zaloze sie ,ze jak takiego dopadniecie to radosc bedzie o wiele wieksza ,a wkurwie%ie danego osobnika po stokroc wieksze :)

Wiecej dystansu. To nie zawody o zlote kalesony. Jezeli gramy w ogame to znaczy ,ze mamy juz swoje lata. W realu sa wazniejsze sprawy niz to ,ze wujcio kupil flote na zlomik :)

[ciach]

Tonie miejsce na ogłoszenia

• jarjar napisał(a):

W sensie ,ze co sie zmienilo? Kiedys nie mozna bylo kupic od kogos konta? Nie mozna bylo komus zlecic prowadzenia konta? Szukam w sklepie i nie moge znalezc opcji 'flota na zlom' :) Operator nie jest w stanie zmienic ludzkiej mentalnosci. Stawiam teze ,ze praktykowane to bylo od poczatku. Z tym ,ze najpierw robili to nieliczni, a z biegiem lata dolaczali kolejni myslac ,ze grajac fair nie sa w stanie rywalizowac z "najlepszymi".

Zmieniło się na przykład to, że nie nie postawiłeś w 2sekundy obrony z 20kk surowca, nie postawiłeś tałzena recków od ręki, nie odzyskałeś połowy floty z pola wrakowego, zmieniło się to, że nie robiłeś badania które normalnie trwa tydzień w 1 dzień i przede wszystkim zmieniło się to, że kiedyś gra była wolniejsza, nie było ekonomi, ani floty x8. Trzeba było kombinować i poświęcaj ogame dużo więcej czasu niż dzisiaj. Operatorzy nie są w stanie zmienić ludzkiej mentalności, ale mogą i powinni przeciwdziałać tak kującym w oczy naruszeniom gry. Zresztą po co ja się produkuje.

Żeby było jasne, ja nie krytykuję płatności w grze, tylko zwracam uwagę na fakt, że dziś każda gra jest robiona dla debili w każdej grze prowadzą Cie po questach, fabule za rączkę, a jak masz pieniądze, to już w ogóle nic nie musisz umieć. Wystarczyłoby uniemożliwić zmianę maila na koncie lub zmianę nicku raz na pół roku i jestem przekonany, że to w jakiś sposób rozwiązałoby upłynnienie konta/zmiane właściciela.
  • stresS napisał(a):

Wystarczyłoby uniemożliwić zmianę maila na koncie lub zmianę nicku raz na pół roku i jestem przekonany, że to w jakiś sposób rozwiązałoby upłynnienie konta/zmiane właściciela.
    nie ma to raczej sensu. nick wiele nie zmienia, a zmiana maila przydaje sie wtedy, kiedy ktos chce grac na tym kupionym koncie. takie kupno konta popieram, jeden gracz odchodzi, a nastepny przychodzi - uniwersum wolniej wymiera. kiedy ktos chce sie tylko spushowac na flocie to ten mail nic nie zmienia
  • Zesrala sie bida i placze :)

gratki wam :)
    [ciach] .walneliscie conajmniej 3os ktore graly na tym koncie
    chlopaki nie dali rady dopilnowac x1 i chyba sie nie dogadali ktrory ma grac :D
    hehe zenula :D

a pitolenie o sprzedaniu konta to troszke nie na topie alby typach :)

Wulgaryzm
  • to moze i ja dorzuce swoje 3 grosze , milo ze oszczerstwa tego [ciach] na moja osobe sa odpowiednio kwitowane przez badz co badz konkurentow topki , z gikerem kubanem i innymi gramy od wielu uni razem a jednak osobno , wiedza ze nigdy nie kupilem ani nie mam zamiaru kupowac kont pod push , z reszta nigdy nie wisialem za taki walek :D . drogi dysoner niestety takie sa dzisiejsze realia , mam nadzieje ze @Art, @Migotka badz @smoki sledza co tu sie odpierdziela i wezma sprawe w swoje rece , nie wiem kto u Nas jest go ale musi pocwiczyc chyba @silver88 chcialoby sie powiedziec wroc :D

Obraza
    TTG ! :popcorn:
  • jeśli ktoś myśli ze tańczący kupili konto i je zezłomowali to sie mylicie :) stojącą flote wyczaił flota imperialna. Od razu info na disko do soja. nie było odzewu to info na inny kanał na którym są również tańczący. a ze jestem również na tym kanale disko to byłem świadkiem większości czasu akcji . i sorry nic z tej strony ustawione nie było . Powtarzać się nie będę. Pozdrawiam :)
    Uni 1, 3, 6, 10, 11, 25, 29, 32, 35, 37, 44, 50, 55, 60, Nekkar, Orion... .. Rhea
    :lm: St przez te wszystkie lata nie zliczę . :ow:
    top 4 ACS ogame pl 54k % na uni 32 sojusz COMA
    obecnie emeryt-górnik
  • Billie the kid napisał(a):

to moze i ja dorzuce swoje 3 grosze , milo ze oszczerstwa tego [ciach] na moja osobe sa odpowiednio kwitowane przez badz co badz konkurentow topki , z gikerem kubanem i innymi gramy od wielu uni razem a jednak osobno , wiedza ze nigdy nie kupilem ani nie mam zamiaru kupowac kont pod push , z reszta nigdy nie wisialem za taki walek :D . drogi dysoner niestety takie sa dzisiejsze realia , mam nadzieje ze @Art, @Migotka badz @smoki sledza co tu sie odpierdziela i wezma sprawe w swoje rece , nie wiem kto u Nas jest go ale musi pocwiczyc chyba @silver88 chcialoby sie powiedziec wroc :D
    Małe info ode mnie :)

Grałem tak trochę ponad tydzień na tym uni, flotka w sam raz na złomowanie :D aby konto się nie zmarnowało chciałem je komuś oddać (za free, żeby nie było). Z racji przewijania się na kilku uni - zapytałem nighta, czy ma kogoś chętnego. Tak, liczyłem się z tym, że konto może pójść na żyletki (flotka OIDP w top100 - więc zawsze coś). Poszło dla nighta (czyli Billie the kid), dla jakiegoś znajomego (czyli różnie to bywa). Patrzę ze dwa dni temu - i konto dużo wyżej w rankingu. Więc sorry - jak night nie skorzystał z pięknej okazji do "legalnego pushu" to nie uwierzę, że bawi się w kupowanie kont, pushe i złomowanie wystawek.

Co do ST - gratulacji nie będzie, SZO nie będzie - za dużo smrodu w tym ST.
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon