podglaznik [EVIL] vs. Make me happy ~ 8901.8%

• podglaznik [EVIL] vs. Make me happy ~ 8901.8%

Pomysł na tego gracza zrodził się wczoraj kiedy to zachowałem się jak totalna lama :) wyskanowałem mu na 3 gali z 80kk floty i poleciałem nie skanując pozostałych planet. Kiedy się zreflektowałem było już za pózno, cała flota stała na innej planecie. Postanowiłem go poobserwować tej nocy. Czekałem aż mu wszystko zniknie natomiast * na jednym moonie cały czas się paliła. Po godzinie stwierdziłem że dość czekania i spróbuje na aktywce. Flota oczywiście stała, więc ruszyłem statki a efekt poniżej. Recki poszły po rw ale obrońca zalogował się dopiero po 15min więc zdążył ukraść tylko 150 recków. Poszkodowany nic nie odpisał a szkoda, bo nurtuje mnie jedna myśl - klikacz czy ktoś akty robił (złom pod moonem się nie zwiększał...)

Dnia 22-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor podglaznik [EVIL]

Krążownik 30.000
    Pancernik 15.968

Obrońca Make me happy

Mały transporter 24.585
    Lekki myśliwiec 144.802
    Ciężki myśliwiec 5
    Krążownik 5.730
    Okręt wojenny 1.229
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 6.800
    Sonda szpiegowska 1.936
    Niszczyciel 220
    Gwiazda Śmierci 2
    Pancernik 930

Po bitwie...

Agresor podglaznik [EVIL]

Krążownik 24.844 ( -5.156 )
    Pancernik 15.849 ( -119 )

Obrońca Make me happy

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    4.216.994 Metalu, 1.529.409 Kryształu i 4.599.161 Deuteru

Agresor stracił łącznie 159.639.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.168.474.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 615.524.700 metalu i 274.655.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 10.345.564 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    170.000.000 Metalu i 170.000.000 Kryształu
    442.798.700 Metalu i 101.940.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    612.798.700 Metalu i 271.940.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 510.325.694
    Kryształ: 232.617.409
    Deuter: -7.497.839
    agresor zyskał łącznie 735.445.264 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -776.847.994
    Kryształ: -353.042.409
    Deuter: -48.929.161
    obrońca stracił łącznie 1.178.819.564 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.2
  • Już nie przesadzaj z tym pomysłem na tego gracza ^^ w ciagu ostatnich 3 tygodni kilka razy sie zdarzyło ze flota całą noc stała i jakims cudem do rana wytrzymywała :D wczoraj faktycznie zem przysnał ty zes wbil w kimkę i farmingowa flotke zes pociachal no i zem musiał Wodzireja pozniej przefarmić na kilku planetach zeby starty sobie odbic ^^ u ciebie tez stalo po kilka kk ale juz naprawde mi sie nie chcial po smoieci latac ^^ co do klikania nie bardzo ogarniam o co biega ale aktywności miewam o dziwnych porach to fakt ^^ podziwiam zapał do tej gry starcie czyste a ja wracam dalej na czołgach jezdzic ^^
    Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
  • "Niestety" gratulacje podglaznikowi. Pisze niestety bo taki ładny atak zdarzył Ci się na moim friendzie wiec stąd to stwierdzenie. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie więc GRATKI tym bardziej tak jak już to podkreślił @Rafff starcie czyste, a u was jakos nie za często się to zdarza.
    Podglażnik czy mogłbyś rozwinąć co miałes na mysli z tym "klikaczem"? bo ja też nie rozumiem :)
    @Rafff Tobie szybkiej odbudowy... ale EKO a nie floty :) tak dokładnie - po eko bedzie i flota :) masz racje ... masz ZAKAZ I Tobie nie wolno :P
    Pozdrawiam resztki "zyjących" na tym uni.
  • Mrs. Eagle napisał(a):

"Niestety" gratulacje podglaznikowi. Pisze niestety bo taki ładny atak zdarzył Ci się na moim friendzie wiec stąd to stwierdzenie. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie więc GRATKI tym bardziej tak jak już to podkreślił @Rafff starcie czyste, a u was jakos nie za często się to zdarza.
    Podglażnik czy mogłbyś rozwinąć co miałes na mysli z tym "klikaczem"? bo ja też nie rozumiem :)
    @Rafff Tobie szybkiej odbudowy... ale EKO a nie floty :) tak dokładnie - po eko bedzie i flota :) masz racje ... masz ZAKAZ I Tobie nie wolno :P
    Po pierwsze to wszystkie moje starcia są czyste. To że ktoś jest wysoko w statystykach nie znaczy, że gra nieuczciwie. Wymienisz jedno nieczyste starcie z moim udziałem skoro tak piszesz?

Po drugie klikacz to bot, który cały czas robi *, a ta się paliła cały czas, złom się nie zwiększał a przy tej ilości floty i poziomowi technologi szpiegowskiej byłoby ciężko komuś zrobić aktywke, żeby pztka nie powstała. Nie wiem czy tego używał, mógł przed pójściem spać ponastawiać floty w odstępach nie mniejszych niż 15min, dlatego napisałem że sprawa dla mnie ciekawa.
  • podglaznik napisał(a):

Mrs. Eagle napisał(a):

"Niestety" gratulacje podglaznikowi. Pisze niestety bo taki ładny atak zdarzył Ci się na moim friendzie wiec stąd to stwierdzenie. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie więc GRATKI tym bardziej tak jak już to podkreślił @Rafff starcie czyste, a u was jakos nie za często się to zdarza.
    Po pierwsze to wszystkie moje starcia są czyste. To że ktoś jest wysoko w statystykach nie znaczy, że gra nieuczciwie. Wymienisz jedno nieczyste starcie z moim udziałem skoro tak piszesz?
    Po drugie klikacz to bot, który cały czas robi *, a ta się paliła cały czas, złom się nie zwiększał a przy tej ilości floty i poziomowi technologi szpiegowskiej byłoby ciężko komuś zrobić aktywke, żeby pztka nie powstała. Nie wiem czy tego używał, mógł przed pójściem spać ponastawiać floty w odstępach nie mniejszych niż 15min, dlatego napisałem że sprawa dla mnie ciekawa.
    Rozwiń temat temat boś mnie przeokrutnie z tym botem zaciekawil XD jak to działa gdzie to dostac bede zobowiązany :D
    Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
  • Raaafff napisał(a):

podglaznik napisał(a):

Mrs. Eagle napisał(a):

Po pierwsze to wszystkie moje starcia są czyste. To że ktoś jest wysoko w statystykach nie znaczy, że gra nieuczciwie. Wymienisz jedno nieczyste starcie z moim udziałem skoro tak piszesz?Po drugie klikacz to bot, który cały czas robi *, a ta się paliła cały czas, złom się nie zwiększał a przy tej ilości floty i poziomowi technologi szpiegowskiej byłoby ciężko komuś zrobić aktywke, żeby pztka nie powstała. Nie wiem czy tego używał, mógł przed pójściem spać ponastawiać floty w odstępach nie mniejszych niż 15min, dlatego napisałem że sprawa dla mnie ciekawa.
    Rozwiń temat temat boś mnie przeokrutnie z tym botem zaciekawil XD jak to działa gdzie to dostac bede zobowiązany :D
    niestety nie wiem gdzie dostać bo nie używam :D na jakiej zasadzie to działa też nie wiem :) tyle tylko że się palisz cały czas :)
  • podglaznik napisał(a):

Raaafff napisał(a):

podglaznik napisał(a):

Mrs. Eagle napisał(a):

Po pierwsze to wszystkie moje starcia są czyste. To że ktoś jest wysoko w statystykach nie znaczy, że gra nieuczciwie. Wymienisz jedno nieczyste starcie z moim udziałem skoro tak piszesz?Po drugie klikacz to bot, który cały czas robi *, a ta się paliła cały czas, złom się nie zwiększał a przy tej ilości floty i poziomowi technologi szpiegowskiej byłoby ciężko komuś zrobić aktywke, żeby pztka nie powstała. Nie wiem czy tego używał, mógł przed pójściem spać ponastawiać floty w odstępach nie mniejszych niż 15min, dlatego napisałem że sprawa dla mnie ciekawa.
    niestety nie wiem gdzie dostać bo nie używam :D na jakiej zasadzie to działa też nie wiem :) tyle tylko że się palisz cały czas :)
    Mogę jedynie powiedzieć, że moje aktywki sa w 100% polskie i w 100% czyste i z wykorzystaniem wszelkiej dostępnej wiedzy i nie twierdzę, że mnie nie ma gdy się palę a pale i czasem po 2 paczki dziennie :D