TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & Jezol [EVIL] & Famek [EVIL] vs. mlyn [AFERA] ~ 13508.99%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & Jezol [EVIL] & Famek [EVIL] vs. mlyn [AFERA] ~ 13508.99%

Na wstępie chciałbym bardzo podziękować Arthowi, który postanowił zerwać z nałogiem na tym uni za wspólną grę! Powodzenia w realu lub na innych uniwersach!

Młyna było ciężko trafić bo ciągle na urlop uciekał, ale czego nie dało się przeoczyć to miał bardzo dużą flotę, mało moonów i bez telepów. Próbowałem kiedyś gsować ale assuma wybronił.

Wczoraj zauważyłem że znowu urlop zdjęty ale flota uciekła daleko ode mnie w dodatku palił się bez przerwy. Dziś zauważyłem znowu zmianę lokalizacji floty ale daleko i zaświecony. Po jakimś czasie widzę brak akt, flota poleciała i wywiązał się taki oto dialog:

podglaznik: chłopaki młyn na fsie, gsujemy?
    famek, jezol: my od godziny lecimy, dawaj też

po 30min...

podglaznik: ejj * się pali...
    ... Flota wróciła, lecimy na pełnej [ciach]

po 15min lotu...

Dnia 03-09-2019 17:23:43 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor podglaznik [EVIL]

Mały transporter 15.000
    Lekki myśliwiec 146.000
    Krążownik 30.000
    Okręt wojenny 6.000
    Pancernik 8.000

Agresor Jezol [EVIL]

Krążownik 9.886

Agresor Famek [EVIL]

Mały transporter 15.000
    Lekki myśliwiec 212.117
    Krążownik 23.019
    Okręt wojenny 3.038
    Pancernik 2.302

Obrońca mlyn [AFERA]

Mały transporter 10.412
    Duży transporter 1.396
    Lekki myśliwiec 30.991
    Ciężki myśliwiec 3
    Krążownik 26.022
    Okręt wojenny 3.414
    Recykler 11.622
    Sonda szpiegowska 374
    Niszczyciel 49
    Pancernik 3.912

Po bitwie...

Agresor podglaznik [EVIL]

Mały transporter 11.424 ( -3.576 )
    Lekki myśliwiec 111.836 ( -34.164 )
    Krążownik 29.833 ( -167 )
    Okręt wojenny 5.999 ( -1 )
    Pancernik 8.000 ( -0 )

Agresor Jezol [EVIL]

Krążownik 9.781 ( -105 )

Agresor Famek [EVIL]

Mały transporter 11.522 ( -3.478 )
    Lekki myśliwiec 162.547 ( -49.570 )
    Krążownik 22.874 ( -145 )
    Okręt wojenny 3.038 ( -0 )
    Pancernik 2.302 ( -0 )

Obrońca mlyn [AFERA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    157.690.069 Metalu, 89.117.460 Kryształu i 16.023.178 Deuteru

Agresor stracił łącznie 375.305.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.690.087.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 914.533.200 metalu i 436.365.300 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 262.830.707 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 798.528.269
    Kryształ: 424.706.760
    Deuter: 15.189.178
    agresor zyskał łącznie 1.238.424.207 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.190.471.069
    Kryształ: -611.720.460
    Deuter: -150.726.178
    obrońca stracił łącznie 1.952.917.707 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.2

Złom oczywiście nasz w całości chociaż deu trochę na te drogie recki brakowało :)

Super Moderator Ruda:
    pseudocenzura
  • Jezol gdybym Ciebie dopadł to zrobiłbym Tobie taki finał w ustach że nie pytaj :D Każdy nick interpretuje jak chce w sumie a zazwyczaj wróg w sposób taki żeby obrazić mnie
    Przysnęło się , kobieta miała obudzić , zadzwonić tego nie zrobiła ale za to jej dzisiaj poświece wiecej czasu, i teraz sie zastanawiam czy wrócić czy nie bo jak tak liczyłem wydobycie to w 8 dni sie odbuduje ale czy mi sie chce :quasi:

Chciałem przeprosić sojusz afera za wtope i znajomych chłopaki dacie rade ale chyba juz beze mnie
  • podglaznik napisał(a):

Na wstępie chciałbym bardzo podziękować Arthowi, który postanowił zerwać z nałogiem na tym uni za wspólną grę! Powodzenia w realu lub na innych uniwersach!

Młyna było ciężko trafić bo ciągle na urlop uciekał, ale czego nie dało się przeoczyć to miał bardzo dużą flotę, mało moonów i bez telepów. Próbowałem kiedyś gsować ale assuma wybronił.

Wczoraj zauważyłem że znowu urlop zdjęty ale flota uciekła daleko ode mnie w dodatku palił się bez przerwy. Dziś zauważyłem znowu zmianę lokalizacji floty ale daleko i zaświecony. Po jakimś czasie widzę brak akt, flota poleciała i wywiązał się taki oto dialog:

Rysiek mieliśmy pakt, zawiodłem sie na Tobie juz chwile temu kiedy mnie pojechałeś na forum
    Potrzebowałeś Passata żeby do kościoła jechać z Grażyną , mówie dobra pożycze i pożyczyłem , oddałeś z mniejszą ilością paliwa niż było a jeszcze ściemniałeś że za 40 zł tankowałeś ale dobra olać to
    Twoja Grażyna jak drożdzówkę piekła na niedziele to do mojej po szklanke cukru przyszła bo niedziela niehandlowa
    Kosiarka Tobie padła pożyczyłem moją wolnobieżną
    Tytoń do skręcania papierosów ja zamawiałem bo nie miałeś konta na allegro
    Paliwa ci zabrakło jak z roboty wracałeś prawie 10 kilometrów od stacji benzynowej przyjechałem z baniakiem

A tu taki numer, już nie będziemy takimi dobrymi sąsiadami
  • final w ustach napisał(a):

podglaznik napisał(a):

Rysiek mieliśmy pakt, zawiodłem sie na Tobie juz chwile temu kiedy mnie pojechałeś na forumPotrzebowałeś Passata żeby do kościoła jechać z Grażyną , mówie dobra pożycze i pożyczyłem , oddałeś z mniejszą ilością paliwa niż było a jeszcze ściemniałeś że za 40 zł tankowałeś ale dobra olać to
    Twoja Grażyna jak drożdzówkę piekła na niedziele to do mojej po szklanke cukru przyszła bo niedziela niehandlowa
    Kosiarka Tobie padła pożyczyłem moją wolnobieżną
    Tytoń do skręcania papierosów ja zamawiałem bo nie miałeś konta na allegro
    Paliwa ci zabrakło jak z roboty wracałeś prawie 10 kilometrów od stacji benzynowej przyjechałem z baniakiem

A tu taki numer, już nie będziemy takimi dobrymi sąsiadami
    Mieliśmy pakt do czasu aż rozmawiałeś ze mną z konta swojej gsówki do której passy mieli inni Twoi kumple (o czym mnie nie poinformowałeś) i który to pakt zakończyłem pod postem Krisa który na mnie wylał pomyje źle interpretując nasza prywatna rozmowę, do której nie powinien mieć dostępu. Tydzień temu napisałem żebyś się nie zdziwił jak zacznę na Ciebie latać. Pisałem Ci również wcześniej, że gdyby nie pakt to byś już dawno leżał i to się sprawdziło w bardzo krótkim czasie. Na koniec dodam, że brak Ci klasy żeby pogratulować tylko chwytasz się tego że kiedyś mieliśmy pakt, powtórzę kiedyś. Słaba wymówka...

Możesz wylewać na mnie pomyje dalej albo Twoi kumple ale nie będę z wami wchodził w dalsze dyskusje, jak to Zgon napisał "szkoda strzępić ryja".

P.S. (edit) Z naszego paktu nie miałem żadnej korzyści co sugerujesz swoim postem. Za to Ty bezpiecznie sobie siedziałeś układ ode mnie.