Wersja 7.x - dyskusja
-
-
zaczniemy dyskusje jak będziemy wiedzieli o czym"Everybody Lies"
U69 - OFF
Uni IO - OFF
Uni Mizar - OFF
Uni Nekkar - top 193
-
Jak dla mnie te 3 zamazane statki ze znakami zapytania to nie przypadek :VThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
-
Wszystkie informacje zostana podanie w swoim czasieJestem i mnie nie ma ^^
-
kasai napisał(a):
Wszystkie informacje zostana podanie w swoim czasie
KNR Jedyni Nadzwyczajni Pogromcy Łoberowych Push'erów.
-
To w sumie nie ma sensu większego ten temat w tej chwili, za bardzo nie ma o czym dyskutowaćThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
Po to, żebyśmy mogli przez miesiąc czy dwa się zastanawiać co to będzie
Potem przez kolejny miesiąc pisać, że tak naprawdę te statki są gównianie, potem że gra nie ma sensu i zatęsknić za czasami jak jeszcze nie było pancerników a OW kosztował 40k metalu i 20k kryształu (jaka wtedy była burza tych co mieli kupione OW po starej cenie to pamiętam do dziś )
Pozdrawiam
Wisior -
nikt z Was nie chce nawet pospekulowac co sie zmieni? Co ro beda za statki?
Ps nikt nie kaze nikomu wypowiadac sie w tym temacie jezeli nie chce. Temat jest dla chetnych
Zawsze jest mozliwosc aby pochwalic za to, ze cos sie dzieje, lub skrytykowac, że za pozno. Ale temat nie jest do krytykowania tego, ze powstalJestem i mnie nie ma ^^ -
Liczą, że podczas dyskusji wpadniemy na jakiś pomysł, którego oni nie mają na owe statki.
-
Fajnie, że coś się dzieje Zobaczymy czy pozytywne zmiany czy negatywne. Na pewno znajdą sie tacy co powiedzą, że ekstra, jak i tacy co będą narzekać.
Jak już mówimy o spekulacjach - to może zacznę Jak dla mnie to będą to pojazdy poruszające się po planecie (te dwa na dole), a ten u góry to będzie go transportował na te planety Jakie funkcje? Na pewno jeden wspomoże wydobycie na planecie, a drugi będzie te wydobycie niszczył
Zobaczym...
Pozdrawiam
Wisior -
@kasai
Nazwy chociaż są czy tez mamy spekulować ?
U Niemca grafika jest o wiele większa można się dokładnie przyjrzeć działom i napędą jakie mają.
Stateczek nr 1 Wunderwaffe eins
Stateczek nr 2 Wunderwaffe zwei
Stateczek nr 3 Wunderwaffe drei
KNR Jedyni Nadzwyczajni Pogromcy Łoberowych Push'erów.
-
Z tego co można wyczytać na anglojęzycznym forum być może jeden z nowych statków jest stricte pod ACS.
Moje przypuszczenie co do pozostałych dwóch. Jeden statek transportowy z inną ładownościa, który lata pod nadprzestrzennym noraz jeden statek atakujący. Niestety obawiam się, że z szybkimi działami na krazki/pancki lub nn/pancki. -
@czubulus. moje domysły:
Statek nr 1: zarys kontenerów, może tankowiec. Raczej statek cywilny. Rodzaj transportera? Drugi (duży) recykler?
Statek nr2: agresywne kontury, statek bojowy. Prawdopodobnie duża jednostka. Może coś większego i lepszego od niszczyciela? Może konkurencja dla Pancernika?
Statek nr 3: Kształty sugerują lekką jednostkę bojową. -
Znając GameForge do budowy statków potrzebna będzie antymateria
-
-
@Mr.Riddler
Statek: Dron bojowy
koszta: 1k metalu
500 kryształu
200 deuteru
500 antymaterii
SD na gsy i pancernikiZmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
Pierwszy statek jak dla mnie recykler zbierający dex z pz.
Tak nowością dex na pzcie
Ale zobaczymy.
Drugi statek bojowy coś ala niszczarka ale może tansze/mniej palące.
Trzeci statek wolny transportowiec
Edut trzeci jednak coś na lmy bojowy.Powrót do nałogu...
Spica ON
-
Myślę że zostaną wprowadzone też nowe funkcje do gry, z czym może się wiązać np. recykler odzyskujący pewną część deuteru z PZ. Oprócz tego wyczuwam szybką, lekką jednostkę bojową i może coś cięższego. Mam dziwne przeczucie że zostaną wprowadzone jakieś nowe funkcje wraz z tymi statkamiW OGame czynnie od : Kwiecień 2006r.
Ex UNI : 6, 66, Antares, Electra, Eridanus, Fornax, Ganimed, Quantum,
Obecnie : UNI Cosmos -
"Po długich przygotowaniach, mamy przyjemność ogłosić, że już niedługo pojawią się zupełnie nowe funkcje w grze."
Jak po długich przygotowaniach to już myślałam, że w końcu zrobią apkę na telefony bo czekamy tylko kilka lat, ale po wczorajszych zaskoczeniach "nowościami" na Gladiatus, gdzie do tej pory jest cisza od GFu, rozumiem, że to zwykły 'chłyt marketingowy', żeby odciągnąć uwagę od failu w jednym miejscu, wrzucając gówno-wiadomość, z której nic nie wynika, na innej grze xD bez urazy smoki
"już niedługo", czyli za kolejne 2-4 lata + ten pomysł z antymaterią kolegów trafiony.
Ewentualnie próbują na forach poszukać pomysłów na to, co by mogli wprowadzić, bo zostało im aż tylu aktywnych graczy, że serwer nie daje rady i przez to skrypty eventowe się źle odpalają.
Wybitna developerka, jak zadziała tak, jak na innych społecznościach, to możemy się spodziewać kolejnego spadku graczy, 3-krotnie, tak jak te 3 statki xD
Dex w Pż i SD na Gsy xd to będzie to.
Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY] -
Przypadkiem nie były prowadzone jakieś prace nad zwiększeniem znaczenia sojuszów? Coś chyba było na temat możliwości teleportowania surowców oraz teleportowania flot między buddy/sojuszem.
-
nowe statki super sprawa mam tylko nadzieje ze dobrze przemyslane sd, ladownosc, koszt, wymaganie itp
a czy jakis czas temu nie bylo pomyslu z udostepnianiem moona czy teleportera swoich sojusznikow? moze cos w tym temacie tez podzialane zostalo -
Był pomysły z udostępnianiem sojusznikom teleportów bądź teleportowanie surowca i mieliśmy dostać po "kilku" tygodniach więcej info a czyżby nie minął od tego czasu już prawie rok? nie chce mi się szukać kiedy takiego newslettera wysyłaliście wiec hmmm nowe stateczki za ile wejdą? Rok? Dwa? Trzy? Bo konkretów niestety nie podaliście
-
Moim zdaniem jeden to będzie statek transportowy, mega transporter, czy coś w tym stylu, może recykler...w każdym razie statek cywilny. Kolejny to będzie szybsza, ale też słabsza GŚ, coś bardzo drogiego, ale też srogiego w bitwie, właśnie coś między niszczarką a GŚ. No i ostatni statek to będzie coś bardzo szybkiego (jak sonda) i z jakąś znikomą ładownością (np. 100 jednostek) żeby już nie wprowadzać wszędzie ładowności sond szpiegowskich, ale żeby dać ludziom możliwość szybkiego farmingu - tak, @buleon, będziesz zachwycony17.08.2005r - ...
Zawsze z fartemPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez farcik ().
-
A może ktoś by w końcu przyjrzał się CM i bombowcom, które od zarania dziejów są praktycznie ignorowane i nieużywane w grze?
-
mysle ze 1 ze statkow to na bank recykler z wieksza pojemnoscia, mniejszym spalaniem ale kosztem predkosci
reszta hmm jakby byl chociaz 1 statek bojowy to super tylko czy zostana nowe statki wprowadzone na stare istniejace juz uniwersa? dobrze by bylo.. chyba ze to chwyt marketingowy co by na nowych uniach bylo wiecej ludzi -
new_mateuszgg napisał(a):
tylko czy zostana nowe statki wprowadzone na stare istniejace juz uniwersa?
-
Ja to po cichu też liczę na przebudowę, po ang. ładne jest na to określenie "revamp" badań, coś można by było tam pododawać i pozmieniać. Co do statków to liczę na jakiś szybki transportowiec na napędzie nadprzestrzennym, reszta to w sumie jest dość dobrze zbalansowana, a tylko kolejne statki jako jedyna zmiana to trochę mało
-
Poka_Bydlaka napisał(a):
tylko czy zostana nowe statki wprowadzone na stare istniejace juz uniwersa?
pancerniki wprowadzili na stare.. troche poplakane przez zwolennikow OW bylo a teraz malo kto juz pamieta -
pancerniki wprowadzili na stare.. troche poplakane przez zwolennikow OW bylo a teraz malo kto juz pamieta
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości