Rachunek jest prosty, nie jestem tylko pewien czy zdajesz sobie sprawe ze to sie dokładnie nazywa "ide na łatwizne"
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Muniek napisał(a):
Mylisz cebulactwo z kupowaniem skilla i pay2win.
Muniek napisał(a):
Nie przetłumacze ci...inne pokolenie.
I am back napisał(a):
Albo idziesz za trendem albo czekasz az dadza laskawie eventy z nagrodami by choc punktowo dobic do reszty, ktora juz wczesniej odjechala
Apofis napisał(a):
Jak ktoś chce to i bez tego dojdzie resztę.
I am back napisał(a):
Ogame coraz to bardziej przyspiesza. Nie korzystasz z anty, latasz by ja zdobyc a nie kupisz by sobie pomoc to jestes coraz to bardziej w ciemniej pupie.
Muniek napisał(a):
Rozumiem ze jak Cie ktos minie w statsach bez anty to bedzie noobem eventowym bo za free radzi sobie lepiej niz Ty za kaseI am back napisał(a):
Ogame coraz to bardziej przyspiesza. Nie korzystasz z anty, latasz by ja zdobyc a nie kupisz by sobie pomoc to jestes coraz to bardziej w ciemniej pupie.
I am back napisał(a):
Jestem zdania, ze nie nadrobisz setek milionow czy kilku miliardow straty
Apofis napisał(a):
Powiedz mi jak niby ktoś za anty zrobi 100 mln pkt?Czyli jak zdobyć 100 mld surowca za anty?I am back napisał(a):
Jestem zdania, ze nie nadrobisz setek milionow czy kilku miliardow straty
starcraft napisał(a):
przy moim wydobyciu mety 900mln na dobe kupujesz anty za 500zl w promocji 30%
Apofis napisał(a):
Ale kto ma takie wydobycia to po pierwsze. Raczej garstka ludzi na uni. Czyli i tak czołówka.Po drugie zobacz ile musisz wydać 500 zł. Kto normlany wydaje tyle kasy na grę? Jaki to jest koszt? Komu się to opłaca? Ile osób tak robi? Nawet jeśli tak zrobi to jakim kosztem.starcraft napisał(a):
przy moim wydobyciu mety 900mln na dobe kupujesz anty za 500zl w promocji 30%
Ile razy w roku ktoś cos takiego jest w stanie zrobić? Raz?
Apofis napisał(a):
AleA
Jeśli raz to mając podobne lub lepsze eko da się tę stratę odrobić do takiego gracza np. złomując kogoś napadając, handlując itp.
nowynick napisał(a):
Garstka na uni pomnóż przez ilość uni
nowynick napisał(a):
Zapytałeś to dostałeś odpowiedź. Garstka na uni pomnóż przez ilość uni to się robi juz nieco więcej. Na resztę pytań raczej ciężko konkretnie odpowiedzieć.
nowynick napisał(a):
Tak. Jeśli. Jest to możliwe.
Muniek napisał(a):
boosterami, pelzaczani, dodatkami ze zbieracza.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Muniek napisał(a):
Licza z boosterami, pelzaczani, dodatkami ze zbieracza.....a polecam przeczytac opis paczek.
Apofis napisał(a):
Tak zapytałem i ok mam dopowiedz jak najbardziej. Ale my tu mówimy o jednym danym uni i gonieniu czołówki. Więc zbędne jest mnożenie tego razy ilość uni.nowynick napisał(a):
Zapytałeś to dostałeś odpowiedź. Garstka na uni pomnóż przez ilość uni to się robi juz nieco więcej. Na resztę pytań raczej ciężko konkretnie odpowiedzieć.
Przeważnie jest to możliwe. Jedynie ilość może być różna.nowynick napisał(a):
Tak. Jeśli. Jest to możliwe.
Tak, biorąc paczki pewnie na każdej planecie mają dopalacze żeby zwiększyć surowce z paczki. Także od takiego wydobycia można by odliczyć jakieś 30 % z każdego surowca na planetę.Muniek napisał(a):
boosterami, pelzaczani, dodatkami ze zbieracza.
Assasin1131 napisał(a):
co to ma niby znaczyć antymateria jest dla klasy zbieracza aby dostać się do top , a bez anty generał i odkrywca za darmo skillem ma wymiatać ?
Apofis napisał(a):
Czyli jak zdobyć 100 mld surowca za anty?
starcraft napisał(a):
przy moim wydobyciu mety 900mln na dobe kupujesz anty za 500zl w promocji 30% dostajesz 5330000 anty kupujesz paczki mety w promce za 48000anty kazda i masz 100mld mety
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Aurora Borealis ().
Aurora Borealis napisał(a):
Przy takim eko na 14 planetach, kupując 82 pakiety metalu za 3,9kk anty, masz 100 miliardów sury.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Aurora Borealis ().
Muniek napisał(a):
Rozumiem ze jak Cie ktos minie w statsach bez anty to bedzie noobem eventowym bo za free radzi sobie lepiej niz Ty za kaseI am back napisał(a):
I am back napisał(a):
Event, ktory dal dok spowodowal, ze jeszcze bardziej w tyle zostalem.
2 gości