Ale super się teraz wysyła flotę z telefonu data-verified= najpierw spaliliście licytatora teraz FS gratulacje
Wersja 7.x - dyskusja
-
-
Ja tylko się wtrącę i napiszę, że funkcja, która przyjmuje kolejne wartości 1,4,9,16,25, itd. jest funkcją kwadratową a nie wykładniczą
-
pomijając już to wysyłanie kilku expów na raz enterem * R.I.P. * to aktualnie wysyłanie expów to jest jakiś D R A M A T - trzeba na każdy statek klikać 2 razy, żeby wpisać ilość statków w pole tekstowe... M A S A K R A
-
Polecam komandora (może masz sztab z okazji eventu) i opcję "formacje". Tam możesz ustawić flotę co do sztuki. Przydatne do ekspów i fs-ów głównie, chociaż przy braku AGR od biedy można zrobić tak zwózkę.
Lwica jest boska :) -
ja gram na przeglądarce chromium (ten nowy edge) i w ogóle nie wiem o czym piszecie. Nie widzę żadnej zmiany jeśli chodzi o wysyłanie flot. Na telefonie mam chrome i też nie widzę żeby się cokolwiek zmieniło....Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,
Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
-
1 noc farmienia na nowym zasadach już za mną, na początku była kompletna klapa, po pół godziny testów różnych ustawień było już w miarę, ale i tak o wiele wolniej, ale chociaż slotów starcza. Wolałbym żeby było jak dawniej.
-
ELTE4G napisał(a):
pomijając już to wysyłanie kilku expów na raz enterem * R.I.P. * to aktualnie wysyłanie expów to jest jakiś D R A M A T - trzeba na każdy statek klikać 2 razy, żeby wpisać ilość statków w pole tekstowe... M A S A K R A
-
Ktoś posiada taki informacje, czy jak będę grał na wersji mobilnej w tel. To będę miał mniejsze zużycie transferu?
-
Kuciapski8 napisał(a):
Ktoś posiada taki informacje, czy jak będę grał na wersji mobilnej w tel. To będę miał mniejsze zużycie transferu?
-
Hahohe napisał(a):
Ale serio transfer tak niewielkiej strony jest problemem w prawie 2021 roku?
-
Możesz spróbować wyłączyć ładowanie obrazków.
-
Kuciapski8 napisał(a):
ak korzystasz z roamingu to tak. Każd
-
Apofis napisał(a):
To wyłącz roaming. Możesz zapodać urlop jak jesteś za granicą i wyłączyć jak wrócisz.
Hahohe napisał(a):
Możesz spróbować wyłączyć ładowanie obrazków
-
Kuciapski8 napisał(a):
3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300
-
Apofis napisał(a):
może czas zakończyć grę w ogame albo przenieść się na kartę zagraniczną?
-
Powie mi ktoś dlaczego świecą się planety i mony chociaż nie było skanów i nie wchodziłem na nie? wtf
-
Apofis napisał(a):
Powie mi ktoś dlaczego świecą się planety i mony chociaż nie było skanów i nie wchodziłem na nie? wtf ">
-
Kuciapski8 napisał(a):
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Myślałem że pójdzie przytrzymać enter i zrobić szybką zwózkę sury a tu klops nie działa mi Auto-switch to next planet/moon
-
To świecenie się powtarza, haha no to nieźle, co oni znowu popsuli.
-
Hej teraz zauwazyłem ze nie da sie farmic idlaków już otwierajac 25 tabów i na kazdej klikając kilka razy enter.....pisał tu juz ktos o tym ? da sie to naprawic ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Kuciapski8 napisał(a):
A ty dlaczego grasz?
Muniek napisał(a):
nie da sie farmic idlaków
-
Ok ale nie da sie w sposob na który nie potrzebowalem poł dnia na to. Widze ze @CzarnyPan latał identycznie jak ja (tylko ja MT)....teraz nie wiem jeszcze jak to obejsc....Sprzedam metal na Quantum.
U mnie też alles gut.
-
Muniek napisał(a):
który nie potrzebowalem poł dnia na to.
-
w sumie nie było pytania
pozdrówki
gram x7Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
gram x7
-
Ja mam pytanie. W Gameforge pracują idioci, czy może robią to celowo? Już nawet nie mogę normalnie wysłać kilku rodzajów statków, bo po kliknięciu w inne pole nie pojawia się znacznik pisania? Na telefonie tak samo, po kliknięciu innego pola klawiatura się zwija.
-
Mam odpowiedź. Robią to celowo.
-
Jeśli chodzi o aktywki to wchodzenie w import/eksport sprawia że odświeża Ci całe konto
takie czary, w sumie nie głupie, bo nie trzeba klikać X planet i moonów
Co do GFu, czy to Was dalej dziwi? Mnie już nawet nie śmieszy
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość