Ale super się teraz wysyła flotę z telefonu data-verified= najpierw spaliliście licytatora teraz FS
gratulacje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ELTE4G napisał(a):
pomijając już to wysyłanie kilku expów na raz enterem * R.I.P. * to aktualnie wysyłanie expów to jest jakiś D R A M A T - trzeba na każdy statek klikać 2 razy, żeby wpisać ilość statków w pole tekstowe... M A S A K R A![]()
![]()
![]()
Kuciapski8 napisał(a):
Ktoś posiada taki informacje, czy jak będę grał na wersji mobilnej w tel. To będę miał mniejsze zużycie transferu?
Hahohe napisał(a):
Ale serio transfer tak niewielkiej strony jest problemem w prawie 2021 roku?
Kuciapski8 napisał(a):
ak korzystasz z roamingu to tak. Każd
3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300Apofis napisał(a):
To wyłącz roaming.Możesz zapodać urlop jak jesteś za granicą i wyłączyć jak wrócisz.
Próbowałem to masakra jakaś jestHahohe napisał(a):
Możesz spróbować wyłączyć ładowanie obrazków
Kuciapski8 napisał(a):
3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300
No miałem 2 lata przerwy i powróciłem do tego... Ale powiem Ci że jak widzę co oni robią z tą grą to rzygać mi się już chce. Rozumiem kasa, ale gdzie tradycja, szacunek bo niektórzy tu grają dużej niż ich dzieci mają latApofis napisał(a):
może czas zakończyć grę w ogame albo przenieść się na kartę zagraniczną?
Kup mechanika on naprawi twoje żarówki bo warjująApofis napisał(a):
Powie mi ktoś dlaczego świecą się planety i mony chociaż nie było skanów i nie wchodziłem na nie? wtf">
Kuciapski8 napisał(a):
Ktoś posiada taki informacje, czy jak będę grał na wersji mobilnej w tel. To będę miał mniejsze zużycie transferu?
Kuciapski8 napisał(a):
A ty dlaczego grasz?
Muniek napisał(a):
nie da sie farmic idlaków
Muniek napisał(a):
który nie potrzebowalem poł dnia na to.
Muniek napisał(a):
gram x7
10 gości