Apofis napisał(a):
Albo kto kupuje anty
Wersja 7.x - dyskusja
-
-
prepare ur anus napisał(a):
awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy
-
W wyzywaniu innych od frajerów też nie powinieneś widzieć sensu a jednak to robisz
Ja mam takie pytanie - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku? -
cokolwiek napisał(a):
Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety.
wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu...Buc - inaczej cham, prostak, burak - może służyć też jako zamiennik dla slow: wafel, popapraniec, palant
pis Pierd Oli My [SZAMBO] - Uni 18
NOOB level PRO - jestem jak świeże gówno na Twoich białych sandałach
stary oGame
nowy game -
Ecc0 napisał(a):
W wyzywaniu innych od frajerów też nie powinieneś widzieć sensu a jednak to robisz
-
Apofis napisał(a):
awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy
-
No to nie wiem co miałeś na myśli pisząc
Guderian es numero uno napisał(a):
Chyba raczej - kto gra ten frajer
Apofis napisał(a):
Albo kto kupuje anty
Ponawiam pytanie bo już zaspamowane - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku? -
Smell my Farts napisał(a):
cokolwiek napisał(a):
Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety.
Ale wiem, że nic takiego nie będzie miało miejsca - i ciągle będzie gra w otoczeniu botów, pusherów i poszukiwaczy błędów. I ciągle gra będzie dostarczać coraz to lepsze metody generowania darmowych (nielegalnych) zasobów. -
Całe to towarzystwo co tu siedzi i pieprzy, że Team, że GF, po ciul grać, że kiedyś to było, itp, itd... mieszając w to te śmieszne akcje śledcze kto jak się wycwanił, "bo ja się nie cwanię (ale jak już ktoś robi wałki, to trzeba siedzieć cicho a nie chwalić się na lewo i prawo)", oskarżając się wzajemnie kto co i jak...
Tymczasem od dobrych pięciu lat wywaliłem na ten hazard na pewno prawie 10 kafli, mimo że rezygnowałem z grania na danych uni, a ich dalej zadki bolą, że sami siebie nie ogarniają.
Chyba nadal powtarzające się średnio co kwartał posty różnych człowieków, uświadamiające ich o tym, że to anciarze utrzymują ich całe śmieszne "free to play", są syzyfową pracą.
Bolą dupki, oj bolą.
Pokaż spoiler
A tera hit! W tym domu po prawej są serwery pusherów, po lewej siedzę ja i kupuję anty w rublach, bo taniej. Po środku jest fura mosadowego CBA. Kto pierwszy włączy światło, tego zgarną.
Ecc0 napisał(a):
Ja mam takie pytanie - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku?
-
No właśnie żadnej wzmianki nie było, i mam wątpliwości czy GF będzie pamiętać żeby te przeliczniki usztywnić.
-
ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód
-
Ecc0 napisał(a):
No właśnie żadnej wzmianki nie było, i mam wątpliwości czy GF będzie pamiętać żeby te przeliczniki usztywnić.
A tak w ogóle to mogliby w końcu pójść na najprostsze rozwiązanie i zrobić widełki w rynku identyczne z handlarzem, zostawiając nawet tą opłatę. I wywalić nicki z list (tak samo w licytatorze), bo po ciul to wiedzieć flociarzom.
Apofis napisał(a):
Ale widzę, że niektórzy nie rozumieją.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Damaon ().
-
Kupuje anty dla wygody grania
Tak jak kupuję wygodniejsze buty
A 100pln od czasu do czasu (zwykle gdy jest promocja) w moim budżecie domowym nie zminia nic
Nawet nie 1%miesięcznego wynagrodzenia
Żona u fryzjera zostawia zdecydowanie wiecej. A efekty widac przez kilka dni A fryzjer raz w miesiacu wpada -
pytanie do zbieraczy
czy wam tez po dorobieniu maksymalnej ilosci pełzaczy i zwiekszeniu % na 150 pokazuje tak samo jak na 100%? czy tylko ja mam cos zyebane -
Apofis napisał(a):
ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód
"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Rozpruwacz miał taką ładowność przed i po aktualizacji i nic się nie zmieniło. Pełzaczy widzę jest znów ograniczony limit, więc zmiana minimalna.
-
masz coś zrypaneShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Juz mi sie podoba lot na 5% 12nasto godzinny fs za 100k dexu
-
a mi się podoba że można podnieść pełzacze bez geologaShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
cokolwiek napisał(a):
Smell my Farts napisał(a):
cokolwiek napisał(a):
"...czasami cel podróży nie jest najważniejszy, liczy się sama droga, to czego się na niej dowiadujesz, co robisz"
podejść i wizji na grę jest tyle ilu graczy, to ze moja jest zgoła odmienna od większości i trudniejsza to mój problem i mój wybór...Buc - inaczej cham, prostak, burak - może służyć też jako zamiennik dla slow: wafel, popapraniec, palant
pis Pierd Oli My [SZAMBO] - Uni 18
NOOB level PRO - jestem jak świeże gówno na Twoich białych sandałach
stary oGame
nowy game -
Strzelec84 napisał(a):
a mi się podoba że można podnieść pełzacze bez geologa
-
wszędzie te zmiany weszły bo na Taurusie bez zmian.
A mam zwieracza załączonego.
Geologa mam.
Trzeba jakieś zaklęcie wypowiedzieć czy co?"Amor Patriae Nostra Lex" -
Z tego co się już zorientowałem, to update wchodzi na wszystkie uni z rozrzutem czasu. Podany w info miał być początkiem. Nic nowego.
-
Temat dotyczy wersji 7, a nie pieniędzy. To indywidualna sprawa kto co z nimi robi.
U mnie na Q wszystko działa. Pełzacze pracują na 120% normy. Teraz trzeba podnieść energetyczną i fuzyjną.
Ciekawe jak zmiany u odkrywców wpłyną na przyrosty graczy. Według mmorpg-stat w marcu w rankingu światowym byłem top 150. Do tej pory spadłem do top 350. Ale to jeszcze nic, stary top 1 miał 2mld pkt, teraz nowy ma 134 mld. Jak to mówią lepiej późno niż wcale... Choć punkty są już nie do nadgonienia. -
spirycik napisał(a):
U mnie na Q wszystko działa. Pełzacze pracują na 120% normy. Teraz trzeba podnieść energetyczną i fuzyjną.
-
jakby co na Taurusie już jest,
myślałem że to będzie mega zmiana. Magazyny postawiłem na 20 poziomy bo pewnie surka będzie napierdalać, mówię sobie pewnie nanity będą za wolne. To Azjatów sprowadze na planety, żeby podbić wydobycie. A tutaj okazuje się że energii za mało, z całego osiedla z fotowoltaiki będę musiał podieprzyć energię. Brawo do pomysłodawców.
Stawiam im wycieczkę do Oświęcimia."Amor Patriae Nostra Lex" -
spirycik napisał(a):
Sobieski napisał(a):
ówię sobie pewnie nanity będą za wolne. To Azjatów sprowadze na planety, żeby podbić wydobycie. A tutaj okazuje się że energii za mało, z całego osiedla z fotowoltaiki będę musiał podieprzyć energię. Brawo do pomysłodawców.
Stawiam im wycieczkę do Oświęcimia.
-
-
Zbieracz z libry pozdrawia u mnie dalej nie działa
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-