Calipso napisał(a):
Starrk napisał(a):
@Art zaproponuj jeszcze dodatkowo do tych zmian, zmniejszenie szansy na Czarne Dziury o 50% i będzie ok.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Bunny napisał(a):
internetowa gierka a emocji conajmniej jak na rodeo ludzie zluzujcie poślady bo i tak niemiaszki będą ruchac na kase. Update klas byl do przewidzenia predzej czy później. Teraz fuzja idzie, wiele osób przesiądzie się na generałów i hajs bedzie lecial dalej. Fuzja się skonczy, duzo osob na generala pojdzie to stwierdza, że jednak za mocno znerfili odkrywcę i wrócą do tego co było. A Wy dalej myślcie, ze postami na bardziej cos zyskacie xD
Obliczenia, dyskusję, wymiana opinii wszystko fajnie ale sądzę że tyle to da co debata 4 żuli pod społem na temat sensu istnienia unii europejskiej
Wielokrotnie padło stwierdzenie że najważniejsza jest antymateria. No i w tym kierunku idzie gra. Liczenie ile będzie piratów czy dziur w ciągu miesiąca nie ma sensu. Zawsze wynikiem będzie antymateria a raczej jej kupno.
Ja kulturalnie wracam z pracy do domu i liczę że trafię dziś dziurę"Amor Patriae Nostra Lex" -
Gra ma przynosić zysk, to wiadomo. Tylko mogliby ją z łaski swojej dopracować, żeby w ogóle działała. Bo teraz to mnie szlag trafia jak ikonki nachodzą na tekst, są problemy z wysłaniem floty, już nie mówiąc o wywalaniu z sesji podczas klikania.
-
-
Ciągłe wywalanie z gry ma swój sens - zawsze po wywaleniu w lobby pojawia się reklama gry Metin - kolejnego zbugowanego dziecka GF Kto korzysta z telefonu, wie ile potrafi człowiek słów niecenzuralnych użyć jak kliknie w reklamę
Pozdrawiam
Wisior -
ackra napisał(a):
@Art czy są prowadzone jakieś prace nad ciagłym wywalaniem z gry co kilka minut? Czy tym problemem w ogóle się ktoś zajmuje? NIe dość że jest to wkurzające to tak naprawdę burzy taktykę gry flotą.
Idzi się zdenerwować jak opóźniasz kontrę -
ackra napisał(a):
@Art czy są prowadzone jakieś prace nad ciagłym wywalaniem z gry co kilka minut? Czy tym problemem w ogóle się ktoś zajmuje? NIe dość że jest to wkurzające to tak naprawdę burzy taktykę gry flotą.
Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
Piesiou napisał(a):
weź teraz policz kontrę na generała po upgrejdzie tej cudownej gry w 1-2 minuty będzie ciężko
-
ackra napisał(a):
Piesiou napisał(a):
weź teraz policz kontrę na generała po upgrejdzie tej cudownej gry w 1-2 minuty będzie ciężko
Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
ackra napisał(a):
-
cokolwiek napisał(a):
To nie bug, to feature. Część walki z botami
-
A zauważyłeś że jak robisz np szybkie transporty z planety na moona np albo za szybko chcesz przechodzić z zakładki do zakładki nawet wiadomości to wywala?
Albo jak jest minimalny lag i klikniesz w newrach bo każda sekunda jest ważna to wtedy wywala?
Tak samo wysyłanie sond
Wcześniej lecialem szybciutko po gali a teraz co drugi klik to czerwona wiadomość i trzeba klikać wolno i spokojnie
Zacznij szybko skanować i nagle zmień zdanie i szybko kliknij wiadomości albo podgląd, jest duża szansa na kick -
-
Mnie wywala jak przeskakuje z planety na planetę i robię działania w stylu budowa w stoczni lub transport surki. Zdarzyło mi się parę razy że w trakcie licytacji mnie wywaliło i sprawdzając gale układ po układzie...
-
Mnie wywala nawet jak nic nie robię, więc chyba to jest losowe.
-
Dokładnie, czasem można zapieprzać jak formuła między zakładkami i nic się nie dzieje, czasem przy szybkim przęłączaniu wywali, więc to raczej zwyczajny los. Czasem nie robię nic i też wywala, nieraz co 5 minut, nieraz przez godzinę spokój. Generalnie fajna zabawa zwłaszcza na telefonie, koniec końców każdy kto siedzi na koncie musi świecić się jak choinka, bo inaczej nie pogra.
-
Po prostu GF daje nam znać, że mamy spadać z tej gry
-
moim zdaniem wywala z gry zeby podczas logowania kliknac reklamy innych gier firmy a przynajmniej zobaczyc, zagrywka psychologiczna , robic cos do skutku ... czesc to oleje co im to nie przeszkadza ale czesc po roku dwoch z ciekawosci lub z nudow poklika w inna gierke. Bo jak ogame upada to trzeba przezucic klientow na inne gry zeby finansowanie wciaz bylo.
-
A co powiecie na pomysł sprzedaży na rynku satelitów? Skoro można sprzedawać pełzacze, którymi nie można nigdzie latać między swoimi planetami, to tak samo powinno być z satelitami
-
Void napisał(a):
A co powiecie na pomysł sprzedaży na rynku satelitów? Skoro można sprzedawać pełzacze, którymi nie można nigdzie latać między swoimi planetami, to tak samo powinno być z satelitami
"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Nie chce was wszystkich martwić, ale znalazłem błąd (który z resztą mógł być od początku ogame, ale kto ich tam wie), który umożliwia stawiania budynków (i prawdopodobnie niektórych badań) kompletnie za darmo. Błąd powtarzalny i mogę go wywołać kiedy mi się tylko podoba. Testowane na razie tylko na Bermudzie, ale jestem prawie pewien, że na live-e też zadziała
EDIT: Jednak na badania nie zadziała i tylko wybrane budynki mamy za darmoPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Das140 ().
-
Poprosim instrukcje obsługi
-
edes napisał(a):
Poprosim instrukcje obsługi
Na razie przetestuje na live-e, a potem pójdzie ticket.
Jak już naprawią, to wam ładnie wytłumaczę jak działał oraz jak na to wpadłem.
Wczesniej nie wierzyłem, że mają tam złych programistów, tylko że jest dwóch czy tylko jeden i działa/działają pod presją, stąd błędy, ale ten błąd to już naprawdę jaja -
Pamiętaj, że wykorzystywanie bugów w grze jest karalne Lepiej zgłoś go poprzez ticketa. Takie wyjście także jest możliwe.Jestem i mnie nie ma ^^
-
Art napisał(a):
Szanowni Gracze,
wraz z otwarciem nowego Universum Sombrero w dniu 25 września, na wszystkich pozostałych Universach przywrócimy Handlarza.
Życzymy miłej gry!
-
kasai napisał(a):
Pamiętaj, że wykorzystywanie bugów w grze jest karalne Lepiej zgłoś go poprzez ticketa. Takie wyjście także jest możliwe.
Chciałbym to przetestować na live-e, a potem napisać ticket jak bug wystąpi, mogę tak?
Ogólnie to mogę klonować tyle surowców ile mi się podoba, a ogranicza mnie szybkosc klikania i speed uni
PS: Niestety, na testowym uni nie mam jak dać feedback, bo oczywiscie nie działa tam ta funkcja -
Jakby ktos nie wierzył to zapraszam na Bermudę. Mój nick to "Czar Omega", jak na razie ponad 140kk punktów xD
-
-
Void napisał(a):
3 razy dziennie? Co za amatorka
Muniek napisał(a):
To są uczciwi.
Od jutra wróci powiedzmy normalnośc choć ona juz nigdy do końca nie wróci. Ciekawe ile flot spadnie gdy już piraci nie tacy jak zawsze -
Munio aka klonek surki wypowiada się na temat uczciwości. Dokąd to zmierza
Słuchajcie Dawida, on prawde Wam powieQuantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11