Nie mamy jeszcze żadnych informacji na ten temat

Darkstar napisał(a):
A ktoś z teamu może w naszym imieniu oficjalnie zapytać tych z góry by zajęli stanowisko? Jak nie to dajcie e-maila do kogos albo adres na wyslanie listu xD
edes napisał(a):
Maksymalna ilość surowca, którą można zakupić kosztuje zawsze 120.000 Antymaterii za jeden surowiec lub 360.000 Antymaterii za pakiet trzech surowców.
Czy to znaczy że da się kupić 800 baniek mety za 120.000 anty?
Starrk napisał(a):
Maksymalnie możecie kupić dobowe wydobycie, więc... Nie, nie kupicie na raz sury na Astro 47. Ale na 20 razy to już pewnie tak
Devuriel napisał(a):
taka sama moja myśl była czy jak zrobie teraz magazyn krisu na 28 i dexu na 26 to sobie mogę astro na 18 planet zrobić za około 1kk anty :)?edes napisał(a):
Maksymalna ilość surowca, którą można zakupić kosztuje zawsze 120.000 Antymaterii za jeden surowiec lub 360.000 Antymaterii za pakiet trzech surowców.
edes napisał(a):
A co magazyn sure wydobywa ?Devuriel napisał(a):
taka sama moja myśl była czy jak zrobie teraz magazyn krisu na 28 i dexu na 26 to sobie mogę astro na 18 planet zrobić za około 1kk anty :)?edes napisał(a):
Dopalacze też się do tego wliczają mam rozumieć to do mld może dobije
cokolwiek napisał(a):
Bo pamiętajcie, że nowy mechanizm wymaga solidnych kopalni (dobowe wydobycie) i magazynów. Czyli rzeczy właściwych raczej dla ekowca niż flociarza.
edes napisał(a):
A co magazyn sure wydobywa ?Devuriel napisał(a):
Dopalacze też się do tego wliczają mam rozumieć to do mld może dobije
cokolwiek napisał(a):
Mając 10 lvl magazynu mety - kupisz 5,3kk mety za 120k anty
cokolwiek napisał(a):
jest uzależniona od dostępnej pojemności magazynów, a cena Antymaterii zostanie do niej dostosowana
wampek napisał(a):
cokolwiek napisał(a):
Mając 10 lvl magazynu mety - kupisz 5,3kk mety za 120k anty
Myślę, że 120kk anty zapłacimy za kupno surowca w ilości równej dziennemu wydobyciu. W przypadku gdy magazyn jest za mały cena w anty się przeskaluje (np. w sytuacji gdy dzienne nasze wydobycie wynosi 10kk, a miejsca w magazynie mamy 5kk zapłacimy równe 60k anty.cokolwiek napisał(a):
jest uzależniona od dostępnej pojemności magazynów, a cena Antymaterii zostanie do niej dostosowana
Apofis napisał(a):
To raczej czysto teoretyczne jest bo kto kupuje 1 mln anty hehe lub więcej a nie mówiąc już o częstym kupowaniu takiej ilości.
Apofis napisał(a):
To raczej czysto teoretyczne jest bo kto kupuje 1 mln anty hehe lub więcej a nie mówiąc już o częstym kupowaniu takiej ilości.
Devuriel napisał(a):
napewno powinno być karane kupowanie tureckiego anty bo to też oszustwo
Handlarz jest powiązany z tymi pakietami czy to oddzielne byty tylko pod tą samą zakładką? I czemu użycie handlarza miałoby oznaczać aktywację pakietu?Zakupione przedmioty można przechowywać w celu późniejszej aktywacji. Użycie handlarza spowoduje aktywację pakietu.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Ecc0 ().
Ecc0 napisał(a):
A mają zdaje się jeszcze drożej niż w złotówkach
Apofis napisał(a):
Wydawać tyle kasy na jakąś grę to już spora przesada i to jeszcze internetowa na przeglądarce, co innego kupno gry na płycie gdzie się ja ma fizycznie. Nie powiem można kupić tam raz na jakiś czas za około 30 zł ale bez przesady.![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cokolwiek ().
.:czubulus:. napisał(a):
@cokolwiek
Co twoim zdaniem powinno zimnic GF w ogame że bym nam wszystkim grało się po prostu lepiej i uczciwiej.
Qnick napisał(a):
Arta....:czubulus:. napisał(a):
@cokolwiek
Co twoim zdaniem powinno zimnic GF w ogame że bym nam wszystkim grało się po prostu lepiej i uczciwiej.
Apofis napisał(a):
Wydawać tyle kasy na jakąś grę to już spora przesada i to jeszcze internetowa na przeglądarce, co innego kupno gry na płycie gdzie się ja ma fizycznie. Nie powiem można kupić tam raz na jakiś czas za około 30 zł ale bez przesady.
1 gość