U mnie co innego leci na podglądzie a inna liczba jest w statystykach, to ja nie wiem
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Wliczałeś w to satelity i dt/mt z innych planet?
-
Tego nawet nie liczyłem, bo by było jeszcze więcej. Na podglądzie leci cała flota np. 10 000 000 statków a w statystykach jest 9 900 000. Na poziomie głównej floty już się nie zgadza, nie licząc statków, które stacjonują.
-
Narzekasz, że jakieś statystyki źle ci gra wylicza... mnie wczoraj teleportery przestały działać, a na księżycach surka potrzebowała transportu ;p Ale to raczej był błąd antigame, bo na gołym koncie ruszyły normalnie.Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
na stronie mm...stat, też pokazuje stratę statków, co jest nieprawdą, jak można zapisać stratę, której nie było - 1 mln statków. haha no trudno.
-
Apofis napisał(a):
na stronie mm...stat, też pokazuje stratę statków, co jest nieprawdą, jak można zapisać stratę, której nie było - 1 mln statków. haha no trudno.
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Dobra przed chwilą miałem to samo, w statystykach pokazywało mi około 200k statków mniej niż puściłem na pzta (a jeszcze są śmieci na innych moonach), wrzuciłem do stoczni kilka sond, lmów i się to zaktualizowało tylko nie wiem dlaczego skoro w ciagu ostatnich 2 dni nie dospawałem/zdobyłem 200k czegokolwiek... no cóż 7.X nigdy nie przestanie nas zaskakiwać
-
Ja zauważyłem, że ostatnio gra znowu często mnie wylogowuje oraz cyferki w wymaganiach budowy są śmiesznie małe. Oprócz tego w podglądzie galaktyki nadal różne elementy nachodzą na siebie za 15 planetą.
-
Problem z ilością statków? Chyba ktoś bawi się ryneczkiem (żart)
Co do podglądu galaktyki to prawdopodobnie agr, tak samo jak z TP czy stocznia gdzie stawia kropkę
Z TP proponuję puszczać na Pz część która ma nie być tepnieta i tepnac całość która została, lub wyłączyć na czas tp agr (łatwiejsza opcja) -
...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,
Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
-
-
Jest i działa40 x ST - 274247.86%
SOLO - 20927.25%
ACS - 114710.17%
Życzeń na ogame 3840 -
Przerwałem badanie spaliny i cały deuter mi wyparował do zera co to za cyrk ?
-
A miałeś komunikat: "Badanie nie powiodło się."?
Lwica jest boska :) -
Jak je przerwałem to sie nie powiodło ale komunikatu niet
-
A kiedy zamierzacie naprawić błąd z wystawianiem ofert na rynku po maksymalnym przeliczniku? Wystawiam np. 3kk dexu za kryształ, klikam liczbę z górnego przedziału 5400000 i przy próbie zatwierdzenia pojawia się błąd, że podana kwota wykracza poza dozwolony przedział. Przez to muszę wszystko wpisywać ręcznie (a jak wiadomo separatorów nie ma)
-
Dlaczego nagle każdy zaczął budować Lm i to w takich ilościach sporych ilościach ? koleś ma prawie 300 mln co jest grane? a miał z 10 mln pozostali trochę mniej z 70 albo 20 mln.
-
chłopie gdzie ty byles od pół roku ze nic nie wieeszSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Miałem przerwę od forum hehe z miesiąc temu sprawdzam a tu takie przyrosty, i to lm pewnie z racji tego że szybko się robią hehe no dzieje się widzę trochę gra straciła równowagę widzę, no trudno.
-
-
Lmy właśnie wolno się spawają, jak cholera...Antares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
Starrk napisał(a):
bią szybko
-
Apofis napisał(a):
Starrk napisał(a):
bią szybko
-
Budują LMy bo to dzentelmenskie skromne zachowanie. nie będą budowali GSi jak chamy.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Siema, nie grałem od połowy roku. Czy odkrywca nadal z ekspów dostaje takie ogromne ilości surki czy zostało to zbalansowane?
-
Z tego co tu piszą inni to jest jeszcze więcej sury, bo nawet już w mld na jedno posiedzenie.
-
Apofis napisał(a):
Z tego co tu piszą inni to jest jeszcze więcej sury, bo nawet już w mld na jedno posiedzenie.
A balans jak najbardziej istnieje - kazdy gra odkrywcą. -
-
Zwieracz to adekwatna nazwa dla tej klasy
-
Zrzesza ekowców w kupie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-