VlClU napisał(a):
teraz przedłużyli do 11:30 z jakiej paki?!
Nie wstali z łóżek tak wcześnie, więc się przesunęło.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
VlClU napisał(a):
teraz przedłużyli do 11:30 z jakiej paki?!
smoki napisał(a):
Z uwagi na to, że blokada ataków została wprowadzona z opóźnieniem, proszę graczy którzy utracili floty o kontakt przez system Support. Oczywiście zgłoszenia mogą dotyczyć wyłącznie przypadków, gdy agresor wystartował po godzinie 5:00
Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 30.04.2020
wampek napisał(a):
Standardowo mimo że już niedługo południe, brak jakiegokolwiek sprostowania ze strony teamu... jak zwykle chowanie głowy w piasek.
smoki napisał(a):
Uprzejmie informuję, że Team (np ja) pracuje zawodowo i dopiero po powrocie z pracy może zajmować się udzielaniem Wam odpowiedzi.wampek napisał(a):
Standardowo mimo że już niedługo południe, brak jakiegokolwiek sprostowania ze strony teamu... jak zwykle chowanie głowy w piasek.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
Apofis napisał(a):
Wam też nie pokazuje ile flota przywiozła surowców? Po tej aktualizacji 7 coś tam ostatniej.
bobro napisał(a):
Mnie również i jeszcze do tego wkurza mnie mała literka "m" przy oznaczeniu miliona surowców - było dobrze - duże M - po co to zmieniono?
buleon napisał(a):
Wydaje mi się, że nie było M tylko Mln przy milionach i Mld przy miliardach, ale mogę się mylić.
Void napisał(a):
Niestety zapomnieli to zmienić we wrogich i przyjaznych misjach
BlackLatteCoffee napisał(a):
mam w rynku 23 wiadomości
Nie wiem co to jest
surka \kupione statki/
Nie ma informacji gdzie się rozładuje po kliknięciu wtf
I co teraz??? jak mi jest potrzebmy dex który kupilem
A nie potrzeba i niechce teraz wyciagac statków
El Baaboollo napisał(a):
wyskakuje ciekawe okno "Uwaga" Tak/Nie
2 gości