Absurd napisał(a):
piszesz o sobie dex?dexPL napisał(a):
przynajmniej ludzie przestaną marudzić, że Odkrywca jest przegięty
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Absurd napisał(a):
piszesz o sobie dex?dexPL napisał(a):
przynajmniej ludzie przestaną marudzić, że Odkrywca jest przegięty
kermit napisał(a):
jedyne lekarstwo na to to poranna zsyłka na 10% -> odbiór sury z rynku -> zawrotka zsyłki -> wysłanie zsyłki jeszcze raz
Elkanen napisał(a):
Nie zgodzę się z tym. Robie zwozki po południu. 2h i mam sure z całego konta w jednym miejscu. Floty z planet lecą na stację na konkretnego moona na 100% speed. Bez żadnego zwracania czy innych kombinacji i o żadnym powielaniu surowców wynikających z błędu gry nie mam co marzyć choćbym nawet chciał.kermit napisał(a):
jedyne lekarstwo na to to poranna zsyłka na 10% -> odbiór sury z rynku -> zawrotka zsyłki -> wysłanie zsyłki jeszcze raz
Muniek napisał(a):
a odbierasz flote kupioną na rynku co wywołuje błąd czy to już nie dotarło jak zawsze .... ?Elkanen napisał(a):
Nie zgodzę się z tym. Robie zwozki po południu. 2h i mam sure z całego konta w jednym miejscu. Floty z planet lecą na stację na konkretnego moona na 100% speed. Bez żadnego zwracania czy innych kombinacji i o żadnym powielaniu surowców wynikających z błędu gry nie mam co marzyć choćbym nawet chciał.kermit napisał(a):
kermit napisał(a):
1. sprzedaje na planecie statki ale nie odbieram surki za nie z rynku.
2. robię o 22 zsyłkę wydobycia (nic nie zostaje na planecie)
3. o 6-tej rano zanim zrobię zsyłkę mam na planecie nocnego wydobycia 10kk mety
4. klikam na rynku odbiór mety ze sprzedanych statków (po odliczeniu opłaty rynkowej jest to 50kk mety)
5. w magiczny sposób mam na planecie 53kk mety zamiast 60kk
Tak jakbym zrobił zsyłkę o 3 w nocy (restart serwera) i od 22giej wydobyłbym tylko 3kk mety
Muniek napisał(a):
zrobiłes
Muniek napisał(a):
Czyli po prostu zrobiłes zwozke sury i tyle ? Nigdy tak nie miałem...chyba ze trzeba z czymś trafic przewd / po 03 00 itp ? dziwne
wampek napisał(a):
Jeśli uda się odnaleźć uniwersalny schemat postępowania prowadzący do wywołania tego błędu to wtedy dopiero będzie zabawa. Rynek chociaż zostawiał ślady w logach, ale czy w tym wypadku GO również będzie w stanie odnaleźć obdarowanych? Jestem ciekaw.
dexPL napisał(a):
Jeżeli zostanie znaleziona reguła - to macie jakiś miesiąc spokojnego klonowania zanim się wyda
Muniek napisał(a):
Czyli po prostu zrobiłes zwozke sury i tyle ? Nigdy tak nie miałem...chyba ze trzeba z czymś trafic przewd / po 03 00 itp ? dziwne
Darkstar napisał(a):
Jest i pewnie bedzie wiecej boosterow to moze by usunac czas oczekiwania miedzy aukcjami??
Darkstar napisał(a):
Jest i pewnie bedzie wiecej boosterow to moze by usunac czas oczekiwania miedzy aukcjami??
19dawid45 napisał(a):
Czy tylko ja mam tak że wylogowuje czasami raz na dzień a czasami 10x na 5minut?:) Niezależnie od Uni?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 19dawid45 ().
19dawid45 napisał(a):
To akurat wiem tylko ostatnio się nasilił u mnie 2krotnie już pomijam że czasami wywala mi błąd 404 ale tylko na Q
Tak więc Muniek pokaż jaki kozak jesteś w naprawie tego co zrobiłeś. Ruda wycieła moje posty ale chyba Elkanen i reszta już wiedzą co zrobiłeś
20 gości