ackra napisał(a):
@Elkanen twierdziłeś że grasz dla zabawy na luzie a nie dla top, a teraz jednak się przyznajesz, że co innego piszesz a co innego masz w głowie.
Po prostu zanim wszedl odkrywca to i po idlakach bylo sens cisnac. Ale od kiedy jest odkrywca to farmienie idlakow nie ma najmniejszego sensu.
Ps. Zreszta komu jak komu ale Tobie pokazalem jakim jestes grajkiem. Pol roku przerwy zrobilem od gry to mnie wyprzedziels w tabeli ale jak zaczalem grac tak teraz znowu przez jakis czas musze odpuscic gre bys mogl mnie dogonic pro grajku. Nawet na GO sie nie sprawdziles wiec o czym w ogole dyskusja.
Ps 2. Myslalem nawet o tym by postawic flote i podobnie jak Wintery latac na ekspy by sie nachapac. Ale z tylu glowy zapalila sie czerwona lampka co bedzie kiedy Winetry zobacza co wyprawiam i uruchomia swoje znajomosci by mi konto wyslac na perma. Wiec dalem na luz. Czekam teraz na odpowiedz jednego z graczy na librze czy wezmie moje konto. Jesli sie zgodzi to ogarne mu tylko to co planowalem zrobic na koncie i znikam. Bawcie sie dalej w tym syfie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elkanen ().