Od trzech dni natrafiłem na piratów łącznie dwa razy... coś się wyraźnie zmieniło.
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez KissOfTheDragoon ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
Latający Holender napisał(a):
Ja dziś na 60 exp trafiłem ...1 raz, to samo wczoraj i przedwczoraj ale oczywiście lepiej pisać o kosmicznych zyskach odkrywcy ....zapominajac o czarnej dziurze aaaa no i flota lata na powietrze
roermond napisał(a):
Po co ten płacz.Jest wolność wyboru i kazdy może sobie wybrać odkrywce.Granie zbieraczem wynika z braku czasu i lenistwa.Wiec dlaczego ma byc coś zabieranie odkrywcy?
roermond napisał(a):
Po co ten płacz.Jest wolność wyboru i kazdy może sobie wybrać odkrywce.Granie zbieraczem wynika z braku czasu i lenistwa.Wiec dlaczego ma byc coś zabieranie odkrywcy?
Mirmir napisał(a):
Ta tragediaPo co te bajki opowiadacie,też gram odkrywcą i jasno widzę ,że jest to opcja wyjechana w kosmos burząca kompletnie balans gry.Latający Holender napisał(a):
Ja dziś na 60 exp trafiłem ...1 raz, to samo wczoraj i przedwczoraj ale oczywiście lepiej pisać o kosmicznych zyskach odkrywcy ....zapominajac o czarnej dziurze aaaa no i flota lata na powietrze
Piraci /obcy pojawiają się wystarczająco często by czerpać z tego pokaźne zyski .Czarne dziury i straty deuteru to pikuś.
YouAllGoingToDie napisał(a):
jakos nie chce mi sie wierzyc ze to "losowosc" zwlaszcza na takiej liczbie. zawsze bylo min 5, teraz nie ma ani jednego. i dziwnym zbiegiem okolicznosci 2 dni po poscie @dexPL z lamentami... za duzo tu "przypadku"
sheaker napisał(a):
Rozpieszczony odkrywco, gracze, GO oraz Art zgłaszają różnorakie błędy do wierchuszki, a z jaką szybkością są one poprawiane przez programistów z GF wiemy wszyscy. Zatem wróć na ziemię, łatwe surowce chyba namieszały Ci co nie co w głowie skoro jeszcze krzyczysz z iście cebulacką mentalnością "więcej, mi się należą piraci". Chyba, że faktycznie @dexPL ma takie dojścia, to klepnij proszę ten cap na złom z obcych.YouAllGoingToDie napisał(a):
jakos nie chce mi sie wierzyc ze to "losowosc" zwlaszcza na takiej liczbie. zawsze bylo min 5, teraz nie ma ani jednego. i dziwnym zbiegiem okolicznosci 2 dni po poscie @dexPL z lamentami... za duzo tu "przypadku"
YouAllGoingToDie napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
bocieek napisał(a):
@dexPL
wszystko fajnie, ale bierzesz pod uwagę że mnie wysłanie 7 slotów na eksp kosztuje między 150-200kk dexa? Jak faktycznie Piraci nie wejdą przynajmniej 2x dziennie to jest minus, przy dwóch około 0 się kręci.
Więc to nie jest takie różowe jak się wydaje..
roermond napisał(a):
Jak jestem w pracy puszczam 8 slotów 5000mt 1pi i przeważnie trafiają się piraci. Raz na serię czasami dwa razy. Pod wieczór jak mam już więcej czasu, wszystkie sloty z bojowa flota i piratów brak lub raz na jakiś czas. Testowane od pn do piątku. Więc coś jest nie tak.
31 gości