dexPL napisał(a):
Z tego co sprawdzałem to autooferty i autozapytania przestały działać (działaja tylko te sprzed patcha) - więc w sumie je wyłączyliApofis napisał(a):
może zlikwidować tą autoofertę jak się nie da naprawić
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
szturman napisał(a):
Obstawiam, że próbując naprawić, zepsuli całkiem Swoją drogą jest to rozwiązanie
-
Na moje tolerancja już nie działa jak wcześniej. Koniec klonowania surowców i kupowania po innych cenach niż wystawione NareszcieNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
-
Art napisał(a):
Problem został rozwiązany w wersji rc18.
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
w tej kwestii @Poka_Bydlaka ma 100% rację
-
Masakra!
Sami stwarzacie problemy sa jeszcze gracze ktorzy maja "sporo surowca" z rynku i do tej pory nie sa zbanowani tak samo jakies ildery/szaraki czy konta zielonei oni sami nie odsylaja tego chodz mogli na planete GO SGO mimo ze maja flote przy SOBIE! dlaczego oni nie sa zbanowani w dalszym ciągu chodzby profilaktycznie , i teraz co ja , pawelos, yoss czy jeszcze tam ktos polecimy na jakiegos gracza co ma zbugowana flote oraz surowce okradniemy go ile wlezie zniszczymy mu stateczki i nagle sie obudzicie ze OJEJ ALARM? ze to sura z buga? flota z buga? czy ja lub inni gracze jestesmy wrozkami ? mamy skrzydelka i latam sobie . co ja lub inni mamy wam napisac ze bedziemy atakowac tego czy tego gracza?czy wy wogole graliscie kiedys flota? prosze mi odpowiedziec jak sie zachowacie jak npzejde sobie z urlopu poskanuje sobie galaktyki i nawet 11 gale tez i znajde sobie taka tlusta swinke o ekowca np takiego jak zawszei powiedzmy bedzie tam 10kkk surowca plus z 500k dt czyli gruby dylizans z dexem.powiedzmy ze te konto bedzie top 22 czyli wysoki top i dobry ekowiec jak na quantumowe starndry i prosze mi powiedziec co mi zrobicie jak sobie je zaatakuje (skad ja mam wiedziec skad pochodza te surowcejesli na quantumie przewaznie sa tluste gorniki)wydam anty na lotke np i sproboje ataku z ukladu, poswiece swoj czas sondy sojusznikow antymaterie deuter i bedziecie mi chcieli wmowic ze to push? niektorzy gracze nie musza sie pushowac zeby byc wysoko i osiagac nasze cele,sami sobie sprwadzcie rynek kto z niego korzystal i korzysta w dalszym ciągu.
powinniscie od razu blokowac te konta ktore maja nadmiar surowca a nie sie przygladac i pisac o odsylce bo zanim wam odesla to zostana pewnie przefarmieni przez 10 osob z czego polowa trafi uczciwe a reszta nie .dlatego powinniscie nalozyc na konta z tym surowcem prewencyjny ban do czasu odebrania surowca przez was czy w postaci surowca, floty, badan czy kopalni... -
Bad.Whisky napisał(a):
i do tej pory nie sa zbanowani tak samo jakies ildery/szaraki czy konta zielonei oni sami nie odsylaja tego chodz mogli na planete GO SGO mimo ze maja flote przy SOBIE! dlaczego oni nie sa zbanowani w dalszym ciągu chodzby profilaktycznie
ale floty to nie maja
wiec nie odesla
bo nie maja czymArt1 to moje stare konto
-
Jakby ktoś chciał się łudzić, że ludzie wykorzystujący buga dostają/dostaną bana to informuję, że sam założyłem dwa lewe konta do tej rynkowej "zabawy". Na obu bug pośmigał aż miło, i żadne nie ma bana.
Elo z fartem mordy.
P.S. Na swoim koncie wbiłem urlop i raczej poleci kasacja.
P.S.2. Surowce sobie leżą niewydane i skasują się z lewymi kontami. -
@Piciu napisał(a):
że sam założyłem dwa lewe konta, na którym bug pośmigał aż miło, i żadne nie ma bana.
-
Apofis napisał(a):
@Piciu napisał(a):
że sam założyłem dwa lewe konta, na którym bug pośmigał aż miło, i żadne nie ma bana.
lub lat
bo wszystko trzeba recznie robic
a i tak wszystkich nie zlapia
bo logi maja swoj limit
wiec dobrze ztajniaczeni bede topic powoli
i tyle ich widziales na pregierzu
co nicArt1 to moje stare konto
-
@Piciu napisał(a):
Jakby ktoś chciał się łudzić, że ludzie wykorzystujący buga dostają/dostaną bana to informuję, że sam założyłem dwa lewe konta do tej rynkowej "zabawy". Na obu bug pośmigał aż miło, i żadne nie ma bana.
Art1` napisał(a):
chyba miesiecy
lub lat
bo wszystko trzeba recznie robic
a i tak wszystkich nie zlapia
bo logi maja swoj limit
wiec dobrze ztajniaczeni bede topic powoli
i tyle ich widziales na pregierzu
co nic
Uni1: Maki Maki vel Gin [ETREA] - RIP -
-
Dopóki nie będzie zgłoszone w odpowiednim dziale/zaspamowane ticketami, dopóty nikt tego nie ruszy.
-
Jak się nie wezmą do roboty to niedługo tej gry nikt już nie ruszy
-
Przeliczniki wróciły i popyt w rynku spadł. Jednak mogły zostać tamte przeliczniki jakie były.
-
spadł to na głowe ktoś kto taki bubel wprowadziłChociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
-
-
echh oddajcie mi stare dobre ogame a nie ten bubel nastawiony na koszenie hajsu od frajerów.. za takich nas mają
-
ta wersja.jest tak durna i nie potrafią jej ogarnąć ze bez anty mozna.kręcić a chyba nie taki zamiar mieli potomkowie nazistów.
A Tim wie tyle co myChociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, -
Nie wiem czy mnie ominęła ta informacja, chyba że to już jest stara zmiana, ale od kiedy odkrywca ma 2% do pomyślnych zysków z ekspedycji a nie 3%?
-
-
Eko x6, z tego co się orientuję bonus wynikający z bycia odkrywcą jest stały a zyski są dodatkowo zależne od prędkości eko. Mi chodzi o ten bonus odkrywcy do pomyślnych ekspedycji który widnieje w opisie klasy.
-
-
Chyba już wszytko zostało powiedziane na temat "to co gf zrobiło z tą grą ..." ale takiego zaorania się nie spodziewałem.
-odkrywca dostał kolejny cios, który odbił się echem nawet na zagraniczny forach, nakaut.
przez 5 dni na 50 expów dziennie mam średnio (1 obego), surowca 50 kk. Strach teraz wysyłać flotę na expa bo nigdy się nie zwróci.
- firefox popularna przeglądarka nadal ma problem paskiem prędkości floty, a wydawało by się że to priorytet do naprawy.
- gość z sojuszu ma na swoich kontach ok 780mld deuteru, na dis pisze codzienne daje info czy "maluchy żyją". Widać jak Go ukarało oszustów -
Nenen napisał(a):
Chyba już wszytko zostało powiedziane na temat "to co gf zrobiło z tą grą ..." ale takiego zaorania się nie spodziewałem.
-odkrywca dostał kolejny cios, który odbił się echem nawet na zagraniczny forach, nakaut.
przez 5 dni na 50 expów dziennie mam średnio (1 obego), surowca 50 kk. Strach teraz wysyłać flotę na expa bo nigdy się nie zwróci.
- firefox popularna przeglądarka nadal ma problem paskiem prędkości floty, a wydawało by się że to priorytet do naprawy.
- gość z sojuszu ma na swoich kontach ok 780mld deuteru, na dis pisze codzienne daje info czy "maluchy żyją". Widać jak Go ukarało oszustów
-
2 % czy 3% dla mnie to jakoś mniej istotne.
Przynajmniej teraz opłaca się je wysyłać. A przed aktualizacją był to wymarly twór. Może poza początkiem uni. Teraz dają realny i spory plus. -
Przedmioty na Ekspedycji (17-18.01.2020)
smoki napisał(a):
Drodzy Gracze,
w dniach 17-18.01.2020, przez cały dzień (00:01 - 23:59) podczas ekspedycji macie szanse zdobycia przedmiotów (tych samych, które są oferowane przez funkcję Import / Export i na aukcjach).
Powodzenia!
Wasz OGame.pl Team
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Qnick napisał(a):
ak ten event się ma do wersji 7.x. W tej wersji na ekspedycji wysyłając pioniera można znaleźć cały czas przedmioty, a zatem ta "promocja" traci swój sens w wersji 7.x.
-
No tak. Klasa nie może zbudować pioniera. Jest to przeszkoda nie do przeskoczenia.
-
No faktycznie, zapomniałem że jako zbieracz nie mogę posiadać Pionierów zakupionych z rynku, bo nie działa on prawidłowo i nie daj bóg zbugowałyby się surowce i dostałbym bana.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 33
33 gości