Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ej przestancie juz .. projektant rynku przeciez wszystko ogarnął jak nalezy @Art jakos specjalnie od poczatku nie widzial tych bledow i nigdy wszystkich nie wylapie ... bugi to loteria .. naawet nie wiesz co odkryjesz lub nie
bledy nie sa do ograniecia gdy mozna se tworzyc niewidzialne autozapytania i autooferty .. tolerancja to kolejny mnoznik do tworzenia bledow ... zrobcie cos prostego na miare ogame .. rynek w tej postaci tylko zagmatwal prosta gre, a klasy wprowadzily przez odkrywce i jego ekspy brak kontaktu miedzy graczami
i wesolego nowego roku w ogame ... teraz wszystko sie zmieni na gorsze hehe
trza wrocic do szachówpadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
-
Metal deuter 5;1 normalny przelicznik dawniej stosowany nic w tym dziwnego
deuter do kryształu - jak dla mnie też spoko bo kryształ cenniejszy niż dex
normalne i tak powinno być -
Apofis napisał(a):
Metal deuter 5;1 normalny przelicznik dawniej stosowany nic w tym dziwnegodeuter do kryształu - jak dla mnie też spoko bo kryształ cenniejszy niż dex
normalne i tak powinno być
Nie gadaj mi "kiedys", bo kiedys własnie handlarza nie było -
Das140 napisał(a):
Może byłoby spoko na uni bez handlarza, ale tutaj jest niedopuszczalne.
Nie gadaj mi "kiedys", bo kiedys własnie handlarza nie było
a po drugie chyba o to chodzi teraz żeby wymieniać surę i płacić w anty -
Apofis napisał(a):
Das140 napisał(a):
Może byłoby spoko na uni bez handlarza, ale tutaj jest niedopuszczalne.
Nie gadaj mi "kiedys", bo kiedys własnie handlarza nie było
I nie, nie o to chodzi w tej grze. -
Apofis napisał(a):
Ale nie każdy używa handlarza to raz
a po drugie chyba o to chodzi teraz żeby wymieniać surę i płacić w anty
-
Leonidas napisał(a):
Nieznany napisał(a):
Dzień dobry!
Otóż chcielibyśmy wynająć Twoje stocznie
Udostępniamy na Librze zlecenie na budowę LMów. Po przeliczeniu na jeden surowiec, produkcja 10.000 Lekkich Myśliwców kosztuje od 45 do 46,6 milionów metalu lub adekwatnie od 28 do 30 milionów kryształu. Co oferujemy w zamian? Zarobek. Z chęcią kupimy Lekkie Myśliwce po cenie wyższej niż ich koszt produkcji i marża rynku!
Za każde 10.000 Lekkich Myśliwców oferujemy 50,75 milionów metalu (po opłatach rynkowych na czysto od 1.612.500 do 3.212.500 jednostek metalu zysku) lub adekwatnie 32,63 milionów kryształu (od 1.000.000 do 3.000.000 jednostek kryształu zysku).
Nie czekaj!
Już dziś zarabiaj nic nie robiąc!
Wystarczy, że idąc do pracy lub kładąc się spać, wrzucisz LMy do produkcji na swoich planetach, a następnie sprzedasz je nam z prowizją!
-
Ja mam pytanie... idzie odebrać taką flotę z rynku kilka sekund przed wrogim atakiem?Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Idzie ale żeby to miało wymierny skutek to musi być tego duuuużo, prowizji duuuużoooo i dużo sury żeby to kupić.
-
No ale taka flota może czekać do odebrania w wiadomościach ileś tam dni przecież... daje to chyba pewne nowe możliwości do podstawki.Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
spirycik napisał(a):
Leonidas napisał(a):
Nieznany napisał(a):
Dzień dobry!
Otóż chcielibyśmy wynająć Twoje stocznie
Udostępniamy na Librze zlecenie na budowę LMów. Po przeliczeniu na jeden surowiec, produkcja 10.000 Lekkich Myśliwców kosztuje od 45 do 46,6 milionów metalu lub adekwatnie od 28 do 30 milionów kryształu. Co oferujemy w zamian? Zarobek. Z chęcią kupimy Lekkie Myśliwce po cenie wyższej niż ich koszt produkcji i marża rynku!
Za każde 10.000 Lekkich Myśliwców oferujemy 50,75 milionów metalu (po opłatach rynkowych na czysto od 1.612.500 do 3.212.500 jednostek metalu zysku) lub adekwatnie 32,63 milionów kryształu (od 1.000.000 do 3.000.000 jednostek kryształu zysku).
Nie czekaj!
Już dziś zarabiaj nic nie robiąc!
Wystarczy, że idąc do pracy lub kładąc się spać, wrzucisz LMy do produkcji na swoich planetach, a następnie sprzedasz je nam z prowizją!
-
Das140 napisał(a):
z ekspedycji można na spokojnie mieć na handlarza, nawet jednego co dwa dni, jesli dużo nie latasz.
I nie, nie o to chodzi w tej grze.
Elkanen napisał(a):
Piszesz jedno by zdanie pozniej napisac kompletnie na odwrot. To w koncu potrzebna ta anty by uzywac handlarza czy handlarz jest niepotrzebny?
-
wampek napisał(a):
No ale taka flota może czekać do odebrania w wiadomościach ileś tam dni przecież... daje to chyba pewne nowe możliwości do podstawki.
-
Kolejny piękny przelicznik.
Nieświadomie przy testach rynku po poście dex'a, więc nie wiem jak to powtórzyć.
prntscr.com/qhodoc
-
Apofis napisał(a):
No nie każdy używa handlarza to jest fakt ale GF chce żeby był handlarz pracuje nad tym żeby coraz więcej ludzi kupowało anty, jak dla mnie może nie być handlarza ale jest i będzie
-
Apofis napisał(a):
Ja latam trochę i mało znajduje anty więc nie, moim zdaniem nie można się często z tego utrzymywać - właśnie o to chodzi GF aby kupować anty czyż nie jest tak? oj tak
GramBoLubie napisał(a):
wampek napisał(a):
No ale taka flota może czekać do odebrania w wiadomościach ileś tam dni przecież... daje to chyba pewne nowe możliwości do podstawki.
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Elkanen napisał(a):
GF nie zabije kury znoszacej zlote jaja. Dali handlarza i maja z tego zyski w postaci naszych realnych pieniedzy, ktore wydajemy na anty by moc z tego handlarza korzystac.
Jednak nie takie zlote jajo jak wraz z nowym uni handlarz przestał istnieć. Także już go zabrali.
Wampek jeszcze nie probowałem , wiec nie chce wprowadzać w błąd , ale myślę , że jak jedno blokują to i drugie. Chociaż ta gra cały czas zaskakuje. -
GramBoLubie napisał(a):
Jednak nie takie zlote jajo jak wraz z nowym uni handlarz przestał istnieć. Także już go zabrali.
-
Elkanen napisał(a):
GramBoLubie napisał(a):
Nie płacisz za wymiane 3500 anty , z rynku nie pobierają anty , wiec wytłumacz mi gdzie on został ? -
Widzę, że mój projekt skupu LM stał się już sławny
No cóż, skoro konto top 2 lub top 3 to "słupy" do skupowania LM wg was no to pozdro i polecam przeczytać definicję pushu xD -
nie przesadzał bym z tym handlarzem , zauważmy że na nowych uni go nie ma
-
GramBoLubie napisał(a):
Nie płacisz za wymiane 3500 anty , z rynku nie pobierają anty , wiec wytłumacz mi gdzie on został ?
-
Elkanen napisał(a):
GramBoLubie napisał(a):
Nie płacisz za wymiane 3500 anty , z rynku nie pobierają anty , wiec wytłumacz mi gdzie on został ?
-
Mr.Riddler napisał(a):
On mówi o nowych uni gdzie nie ma handlarza, nie o uni na którym Ty grasz. On o jednym, Ty o drugim.
-
Taka ciekawostka (ja nie wiedziałem): Reaper, który stoi w obronie, też od razu zbiera PZ. Dostałem skan, sonda spadła, a reapery sekundę później pozbierały 400 kryształu. To chyba znacznie utrudni możliwość podłożenia komuś złomu do liczenia z PZ.
-
@Piciu napisał(a):
Taka ciekawostka (ja nie wiedziałem): Reaper, który stoi w obronie, też od razu zbiera PZ. Dostałem skan, sonda spadła, a reapery sekundę później pozbierały 400 kryształu. To chyba znacznie utrudni możliwość podłożenia komuś złomu do liczenia z PZ.
Na wszystko znajdzie się sposób:E -
@Piciu napisał(a):
Edit: Sorry... ten statek zbiera tylko część pzWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wampek ().
-
Chodzi Ci o to, że nie będzie PZ, które recki mogą "zbierać" startując jeszcze przed bitwą? To nie problem. Wystarczy coś rozbić i nawet jak PZ jest pozbierane (formalnie go nie ma przy planecie) to na taki "pusty" PZ recki i tak polecą jakby był.
Takie niewidzialne PZ są czyszczone przez system raz w tygodniu, bodajże w niedzielę w nocy (dokładnie już nie pamiętam, od kilku lat jestem fanem spania xD) -
Drodzy Państwo Rozpoczęła się noc długich banów Rano możecie się obudzić w TOP10 Waszego Uni
Dobranoc.
Wisior
PS. Ostatni gasi światło
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 39
39 gości