Ktos ogarnia jak ten wzór ekspów zmienic do Zbieracza z Pionierem ?
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ackra napisał(a):
Tak, będzie można handlowac z graczami na dotychczasowych zasadach.arts napisał(a):
czy handel przez rynek jest obowiązkowy? Można po staremu się ugadac priv i robic z konkretnym graczem handel?
Muniek napisał(a):
100 % od wartości podstawowej.Uudelleen napisał(a):
Mam pytanie odnośnie prędkości 100% dla statków bojowych czy to chodzi o prędkość bazowa czy o tą po podliczniu napędów? Bo symulator pokazuje przy 12min lotu po aktywacji tych 100% o 1min krótszy lot i nie wiem czy błąd w symulator że czy jak to jest liczone.
Art napisał(a):
Także wychodzę z tego założenia. W tym momencie to gra decyduje o przelicznikach i nie mogę zbytnio wpływać na rynek. Pytanie co ja mam zatem zrobić z przelicznikami w zwykłym handlu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nonick ().
Grau napisał(a):
Ostatni wzór był taki(Podstawowy łup + bonus klasy) * prędkość_eko * 2Muniek napisał(a):
Wiec: (łup + brak bonusu klasy) * predkosc eko * 2(za pioniera) ???
ale cios antynazista napisał(a):
o jeszcze napisz graczom czy mozna surowiec pozyskany od gracza x po 1 1 1(z rynku) mozna pozniej sprzedac handlem do tego samego gracza x (lub jego kolegi) po przeliczniku takim ze konto X bedzie stratne ( wrecz bedzie stało w statystykach miesiacami a jednoczesnie bedzie mial wiele ofert na rynku ) - prowadzac do wspomagania graczy wyzej ...
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nonick napisał(a):
ozwali całą grę, będziemy mieli napakowanych puszem graczy, których już nikt nie dogoni. Zgadnijmy czy zachęci to pozostałych do gry / ścigania się z nimi.
Muniek napisał(a):
ok czyli to +0,5 to był odkrywca jak rozumiem.....wiec bez odkrywcy bedzie tam +0 czyli nicGrau napisał(a):
Ostatni wzór był taki(Podstawowy łup + bonus klasy) * prędkość_eko * 2Wiec: (łup + brak bonusu klasy) * predkosc eko * 2(za pioniera) ???Muniek napisał(a):
chyba tak
Apofis napisał(a):
Nikt tak nie gra.Chyba nie ma takich kont - graczy. CHyale cios antynazista napisał(a):
o jeszcze napisz graczom czy mozna surowiec pozyskany od gracza x po 1 1 1(z rynku) mozna pozniej sprzedac handlem do tego samego gracza x (lub jego kolegi) po przeliczniku takim ze konto X bedzie stratne ( wrecz bedzie stało w statystykach miesiacami a jednoczesnie bedzie mial wiele ofert na rynku ) - prowadzac do wspomagania graczy wyzej ...
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Chyba
@ackra to jeszcze napisz graczom czy mozna surowiec pozyskany od gracza x po 1 1 1(z rynku) mozna pozniej sprzedac handlem do tego samego gracza x (lub jego kolegi) po przeliczniku takim ze konto X bedzie stratne ( wrecz bedzie stało w statystykach miesiacami a jednoczesnie bedzie mial wiele ofert na rynku ) - prowadzac do wspomagania graczy wyzej ...
entro napisał(a):
Cios pisz prościej. Oni nie rozumieją.
Muniek napisał(a):
łopie.
Sprzedam Ci 1 mld mety za 1 mld dexu na rynku po 1 -1-1
Za godzine sprzedam ci ten sam 1 mld dexu który mi dałes za 1 mld mety tylko ze dam ci go transporterami za 3 mld mety.
Czy widzisz tu pewne mozliwosci ?
Koloc napisał(a):
Cios nic nie zrobimy. Zanim zmienią zasady karania np. za nadużywanie rynku kosztem innego konta to miną pewnie kolejne miesiące o ile cokolwiek w tym temacie zrobią...
Apofis napisał(a):
To będzie pushMuniek napisał(a):
łopie.
Za godzine sprzedam ci ten sam 1 mld dexu który mi dałes za 1 mld mety tylko ze dam ci go transporterami za 3 mld mety.
KrzysDRJ napisał(a):
Jak push.... Przecież w widełkach handlowych się mieściApofis napisał(a):
łopie.
rozumiem ze poki nie ma stanowiska to dzis legalnie sie pushujemy?
entro napisał(a):
Czy to oficjalne stanowisko teamu w tej sprawie?
Apofis napisał(a):
Ale według zasad handlu nie można sprzedawać temu samemu graczowi surowca po rożnych przelicznikach. To obowiązuje cały czas
ackra napisał(a):
Lepiej nie kombinować bo może to mieć konsekwencje.
ackra napisał(a):
rozumiem ze poki nie ma stanowiska to dzis legalnie sie pushujemy?
Lepiej nie kombinować bo może to mieć konsekwencje.entro napisał(a):
Czy to oficjalne stanowisko teamu w tej sprawie?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
mozesz uzywac kont trzecich ... naprawde ludzie maja po nascie kont na serwerach
entro napisał(a):
Rynek to nie handel.
Handel to handel.
Handlarz to handlarz.
ackra napisał(a):
Lepiej nie kombinować bo może to mieć konsekwencje.
Apofis napisał(a):
Ale według zasad handlu nie można sprzedawać temu samemu graczowi surowca po rożnych przelicznikach. To obowiązuje cały czas. To tak jak by kupić deuter za metal po 2,5 ; 1 a sprzedać go tej samej osobie po 3;1 to jest push obecnie w grze.KrzysDRJ napisał(a):
Jak push.... Przecież w widełkach handlowych się mieściApofis napisał(a):
łopie.
Apofis napisał(a):
To takie konta, które nie idą w pkt do góry a są wykorzystywane jedynie do takich rzeczy banować.
24 gości