Elkanen napisał(a):
o sie nie oplaci tego budowac przeciez.
kermit napisał(a):
Na moje oko straszna lipa, obiecane dodatkowe 50% wydobycia z pełzaczy gracz osiągnie po 30 latach grania i sumie poziomów kopalni na poziomie 209
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Elkanen napisał(a):
o sie nie oplaci tego budowac przeciez.
kermit napisał(a):
Na moje oko straszna lipa, obiecane dodatkowe 50% wydobycia z pełzaczy gracz osiągnie po 30 latach grania i sumie poziomów kopalni na poziomie 209
Apofis napisał(a):
800 pełzaczy i 24 % wydobycia więcej od podstawy plus drugie 25 % od klasy zbieracz. i masz 49% większe wydobycie. Przy poziomie energii 40 000 - to nawet średnio ok. 1000 satelitów na ciepłych.
Elkanen napisał(a):
To sie nie oplaci tego budowac przeciez.Apofis napisał(a):
Każdy pełzacz daje 0,03 % produkcji od podstawy.
Elkanen napisał(a):
Do tego doliczyc trzeba wieksze ryzyko wlotu w planete a co za tym idzie - wiekszy bunkier.
Muniek napisał(a):
No jak nie, to dobry boost.
Elkanen napisał(a):
Przy 10% dopalaczu mizernie wyglada.Muniek napisał(a):
No jak nie, to dobry boost.
kermit napisał(a):
nie rozumiem tego, czy możesz mi wytłumaczyć, (nie chodzi mi o to, że potrzebuję tłumacza tylko o to co to jest 0,0002???, procentowy mnożnik /jednego pełzacza?)
Muniek napisał(a):
Koszt pełzaczy zerowy. Masz 30% za darmo. To bardzo dużo przy dobrym eko.
Elkanen napisał(a):
Moglbys przyblizyc koszt pelzaczy?
Apofis napisał(a):
Według nowych wytycznych 1500 pełzaczy
Elkanen napisał(a):
I 75k energii by to pociagnac. Bez satek to in
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Wzór na? expa do odkrywcy ekspedycji ?justvroum napisał(a):
Po prostu jest nowy wzór. 1.0 + (0.5 * eko speed) i x2 jeśli odkrywca
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
justvroum napisał(a):
Po prostu jest nowy wzór na ekspedycje. 1.0 + (0.5 * eko speed) i x2 jeśli odkrywca
Jasne że to bardzo dużo ale takie zyski nie odpowiadają do wzoru wg mnie.justvroum napisał(a):
Mowisz ze nie ma szału jeśli chodzi o anty, na ledzie wysyłając po 40 dt, Pf i sondę dostaje srednio raz na 5 eksp 8-12k anty. Jeśli jest to dla Ciebie mało to nie wiem co mogłoby Cie usatysfakcjonować. 10k anty co 5 eksp daje 2k anty na ekspedycje, czyli teoretycznie po 250ekspach masz na zmiane klasy. To ogromna ilość AM w porównaniu do dotychczasowych ekspedycji, a zwiększają zyski jeszcze bardziej
Muniek napisał(a):
Nie wiem nic z tego nie rozumie, wczesniej było niby x4 a tu wklejali expy po 7 - 15 tys anty takze wątpie w te informacje.
40 dt to coś za mało chyba.justvroum napisał(a):
Mowisz ze nie ma szału jeśli chodzi o anty, na ledzie wysyłając po 40 dt, Pf i sondę dostaje srednio raz na 5 eksp 8-12k anty. Jeśli jest to dla Ciebie mało to nie wiem co mogłoby Cie usatysfakcjonować. 10k anty co 5 eksp daje 2k anty na ekspedycje, czyli teoretycznie po 250ekspach masz na zmiane klasy. To ogromna ilość AM w porównaniu do dotychczasowych ekspedycji, a zwiększają zyski jeszcze bardziej
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kojaczek ().
40 gości