---Webber--- napisał(a):
Nic z tego poradnika nie wydaje się być aktualne w stosunku do nowej wersji.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Expedycje są dla kogoś kto ma [ciach] dla punktów.
Super Moderator Ruda:
pseudocenzura -
@roermond,
na testowej Bermudzie (v7.1) z ekspów wyciągam dziennie o wiele więcej niż dzienne wydobycie na Zibalu
Łączna flota wysyłana na ekpsy (wszystkie sloty razem) ma wartość 275k punktów i nie trzeba dużo, żeby ją wybudować (chodzi mi o koszta dodatkowe jak wymagania statków).
Moje eko na Zibalu jest wycenione na około 49.8kk punktów. Od tego powinienem odjąć obronę oraz inne budynki jak nanity itd., ale będę musiał dodać astrofizykę oraz plazmę, więc mogę przyjąć koszt eko na 50kk punktów.
Dodam do tego, że Zibal ma eko x7, a Bermuda x4, a ekspy chyba są zależne od eko (tak miało być).
Podsumowując, ten kto nie będzie robił ekspów, ten ma "wyje." na punkty -
-
Robili nadzieje że gdy pojawi się event x9 antymaterii Odkrywca będzie miał ciekawie.
Dzisiaj znaleziona antymateria 1200 1500 czyli jak wcześniej bez mnożnika -
Niech ktoś zapoda wyniki ekspów z antymaterią w wykonaniu generała lub zbieracza. Może event nie obejmuje uni Leda...
-
@Piciu napisał(a):
@Art czy dla Generała można dodać bonus do szybkości sond? Skanowanie to jedna z najbardziej uciążliwych aktywności, zwłaszcza na speedach x1
-
Bearded napisał(a):
rawda nie jestem w szeregach flociarzy, ale podoba mi się takie myślenie. W klimat i zasłużenie
-
-
02.12.2019 12:07:28
Zrabowano: 1.544 Antymateria.
02.12.2019 12:08:31
Zrabowano: 1.296 Antymateria.
02.12.2019 17:02:17
Zrabowano: 13.068 Antymateria.
Po południu się poprawiło -
-
Das140 napisał(a):
Może event nie obejmuje uni Leda...
piink napisał(a):
Dear community,
unfortunately this event is currently not working on the servers with the version 7.0 live.
We are working on the issue, but we will not be able to have it fixed for the already running event.
As soon as the bug is fixed we will schedule another x9 DM on expeditions event for the affected servers.
Thank you for your understanding.
Your OGame Team.
-
-
Niestety nie posiadam takich info.
-
Już działa event na anty na uni Leda.
Tak, odkrywca ma anty x36 -
Mogli by na święta to wrzucić aktualizacje. Bo się rok skończy
-
po co wpchać wszystkim wadliwy produkt? ponaglanie typu " kiedy aktualizacja" napewno nie pomaga...
Uni Taurus [ON] -
Wadliwy gdzie? już działa na Ledzie i wszystko hula.
-
aktualizacja 7.1 nie hula
EDIT:
Poza tym, chodzi też o sprawdzenia balansu gry (jako tako), a na to trzeba czasu. -
dlatego można na razie 7 wrzucić
-
Apofis napisał(a):
Wadliwy gdzie? już działa na Ledzie i wszystko hula.
czyli rynek juz sie ustabilizowal i dziala bez problemow, tak? szybko im poszlo -
Ja tam wolę poczekać z miesiąc dłużej na zmiany, a w zamian mieć pewność, że chwile po wyborze klasy nie przebudują jej bonusów czyniąc mój wybór kompletnie chybionym... a jakoś nie jestem pewny, czy zostałaby mi udostępniona z tej okazji możliwość ponownego wyboru klasy.Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Czarna Owca napisał(a):
czyli rynek juz sie ustabilizowal i dziala bez problemow, tak? szybko im poszlo
-
Apofis napisał(a):
Czarna Owca napisał(a):
czyli rynek juz sie ustabilizowal i dziala bez problemow, tak? szybko im poszlo
-
Dawajcie info z expów mając odkrywce / zbieracza.
To coś wartego analizy.
W klasie zbieracz poza ekspami nie ma co analizować w sumie w odkrywcy też nie. Budujesz / kupujesz pełzacze i tyleSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Elkanen napisał(a):
A jak wyglada sprawa z przelicznikami w handlu surowcami? Unormowalo sie cos czy dalej jest balagan i przeliczniki wyssane z palca?
-
Jak nie ma co tego analizować, jak taki przelicznik to otwarta furtka do przekrętów.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Qnick napisał(a):
ak nie ma co tego analizować, jak taki przelicznik to otwarta furtka do przekrętów.
-
Jak będzie dostępny Handlarz 3-2-1 i Rynek 1-1-1 to będzie trzeba mocno w magazyny surowców zainwestować...Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
Jak będzie dostępny Handlarz 3-2-1 i Rynek 1-1-1 to będzie trzeba mocno w magazyny surowców zainwestować...
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 9
9 gości