Że niby po minimalu normalnie nikt nie handluje?
Na PTS jest już wersja 7.1.
"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA
COMA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Danek napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kermit ().
kermit napisał(a):
wersja 7.1 - Pełzacz nie potrzebuje energii
to mi sie podoba
ale niestety jest bład
imgur.com/AVtG9id
Das140 napisał(a):
.9/1 (np. 90k mety za 100k dexu).
Apofis napisał(a):
Pełzacz potrzebuje energii nic się nie zmieniło w tej kwestii nigdzie.
kermit napisał(a):
k tylko na planecie mam ich 1696 a w ustawieniach surowców pokazuje 75 i w sumie dają 27% dodatkowego wydobycia a nie 2,25%
Das140 napisał(a):
Teraz, jeśli masz klasę Zbieracza, mnożysz ich liczbę przez 0.36%, a jeśli jej nie masz, to przez 0.24%
Oto twój bonus do ekonomii.
I trafisz na błąd, że po pierwszym pominięciu wyboru klasy - później i tak musisz zapłacić (bo np przyznając idlakom klasę do wydobycia uwzględnili także tych, co jeszcze nie wybrali klasy :P)Munio_Uni 1 napisał(a):
Dzieki za info, z tego co widze to zmienia sie to co chwile + juz 7.1 jest jak nawet 7.0 nie wprowadzili + milion błędów.
Jak to wejdzie na wszystkie uni to chyba wstrzymam się miesiąc z darmowym wybraniem klasy aż zbiorę pewne info....żeby nie wtopić 500k anty
Das140 napisał(a):
rzeczytaj co napisałem.
Dodatkowe % wydobycia jest zależny od poziomu twoich kopalni, więc będzie się skalował wraz z czasem (jeśli będziesz oczywiście rozwijał kopalnie)
Das140 napisał(a):
Sumujesz wszystkie poziomy kopalni (metal + kryształ + deuter)
Tyle właśnie będzie pracowało Crawler-ów, nie ważne ile ich masz na planecie.
Teraz, jeśli masz klasę Zbieracza, mnożysz ich liczbę przez 0.36%, a jeśli jej nie masz, to przez 0.24%
Oto twój bonus do ekonomii. Nie wiem, czy na innych serwerach wartości procentowe mogę się zmienić, ale na razie tak jest na Bermudzie.
Das140 napisał(a):
Otrzymany procent mnożysz przez wydobycie metalu, kryształu oraz deuteru.
Das140 napisał(a):
k, jeśli masz Zbieracza, w innym wypadku będzie to 24%
Jak to?Munio_Uni 1 napisał(a):
natychmiastowe ukanczanie badan
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
26 gości