Liczę na mocne doładowanie dla EKO...ale bez anty
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Das140 napisał(a):
Z tego co obiło mi się o uszy to płatne będzie:
- zmiana klasy z jednej na drugą,
- ten cały "rynek" czy jak to tam nazwać
Art napisał(a):
Zbieracz będzie miał kilka darmowych slotów na rynku (ustawienie serwerowe)
nowynick napisał(a):
trzeba będzie jeszcze coś zapłacić wcześniej za samą możliwość korzystania, chociaż myślę, że jeden slot to dla każdego darmowy się znajdzie
Brak. Jakiś czas już nie dają nowych informacji, więc może teraz zamiast kolejnych skrawków podadzą konkretną datę...Munio_Uni 1 napisał(a):
Jakies info kiedy to wszystko wchodzi ?
drakon napisał(a):
No przecież było napisane że prawdopodobnie zmiany zbiegną się z rocznicą powstania oGame (3 października).
nowynick napisał(a):
Że prawdopodobnie to było. Jednak ile mozna wywnioskować z takiej informacji? Zresztą bardzo wygodnie - uda się to wyjdzie dobrze, nie wyrobią się to przecież było że prawdopodobniedrakon napisał(a):
No przecież było napisane że prawdopodobnie zmiany zbiegną się z rocznicą powstania oGame (3 października).
edit: w sumie to chyba nikt z oficjalnych przedstawicieli takiej informacji nie dał.
zefir napisał(a):
Nie wiem, czy ktoś już tutaj o tym pisał, ale zgodnie z opisem Napędu nadprzedstrzennego w grze, Pionier i Rozpruwacz będą korzystać z tego napędu.
zefir napisał(a):
O Pełzaczu nie wspominają ani przy napędzie spalinowym, ani przy impulsie
Hermes napisał(a):
Dlatego, że to pojazd typu Kraken/Detroid/Newtron (jak zauwżył Piciu - pracuje na jednej pozycji). Albo lepiej - satelita słoneczny.
kermit napisał(a):
Ja osobiście wolałbym, żeby Pełzacz był bardziej zbliżony do obrony (niech ma np. możliwości zbliżone do jakichś działek adekwatnie do kosztów budowy) niż stacjonował na orbicie jak satki.
Revenine napisał(a):
Ja to licze ze wraz z nowymi zmianami w końcu opłaci się zajmować planety 1-3, najwięcej energii a ten statek dający bonus do wydobycia właśnie energii potrzebuje, wiec w końcu doszlibyśmy do sytuacji, źer Ci co chcą dużo dexu zajmowaliby 13-15 a Ci co chcą dużo mety i krychy te na pozycjach 1-3
Elkanen napisał(a):
Ale przeciez co ma wspolnego wydobycie mety i krisu do lokalizacji planet na pozycjach 1-3?Revenine napisał(a):
Ja to licze ze wraz z nowymi zmianami w końcu opłaci się zajmować planety 1-3, najwięcej energii a ten statek dający bonus do wydobycia właśnie energii potrzebuje, wiec w końcu doszlibyśmy do sytuacji, źer Ci co chcą dużo dexu zajmowaliby 13-15 a Ci co chcą dużo mety i krychy te na pozycjach 1-3
Revenine napisał(a):
a ten statek dający bonus do wydobycia właśnie energii potrzebuje
Revenine napisał(a):
Ci co chcą dużo mety i krychy te na pozycjach 1-3
litek. napisał(a):
Ale jeżeli przeniesiesz bombę na 250 pól na piętnastkę to nie potrzebujesz terraformerów
litek. napisał(a):
na 18 lvlu!
litek. napisał(a):
Proponuję zatem, aby wprowadzić jakieś bonusy do wydobycia minerałów dla planet bliżej słońca (dla kryształków znaczy się) bo póki co te lokacje wydają się zupełnie niepotrzebne.
buleon napisał(a):
Ale bunkry już w tym momencie są za mocne. SD na plazmy i gaussy da niewiele, jako że szansa początkowa na trafienie strzałem plazmy i WR jest taka sama, a standardowo buduje się przynajmniej 100 WR na 1 plazmę. Aktualnie dobry skład na bunkry to odpowiednia ilość LM + tyle krążków/OW, żeby ustrzelić plazmy + MT do sfarmienia, jeśli to konieczne. Alternatywnie można polecieć niszczycielami lub gęsiami, wydłużając lot lub godząc się na większe straty. Jakoś nie sądzę, żeby grywalne stało się oranie bunkrów samymi bombowcami.Munio_Uni 1 napisał(a):
Musisz zrozumieć że jak zwsiększa sie siła floty tomoim zdaniem uczciwe jest że zwiększa się siła obrony.
Cieszy oczywiście fakt, że flota x1 pozostanie x1
A z crawlerami to poczekajmy na więcej danych.
4 gości