KissOfTheDragoon napisał(a):
flota x6 wzwyz xdManiak87 napisał(a):
Co znaczy dla ciebie normalne uni??KissOfTheDragoon napisał(a):
niech dadza w koncu normalne uni...
Uni Taurus [ON]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
flota x6 wzwyz xdManiak87 napisał(a):
Co znaczy dla ciebie normalne uni??KissOfTheDragoon napisał(a):
niech dadza w koncu normalne uni...
Apofis napisał(a):
Pytanie czy prędkość Generała jest 100 % dlatego ,że prędkość flot jest tu x3? A na uni prędkość flot x1 będzie po staremu 25 % ?KissOfTheDragoon napisał(a):
Universum będzie posiadało następujące parametry:
• prędkość ekonomii 5x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie)
• prędkość badań 10x
• prędkość flot 3x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) - pf
Wątpię, ale popytam.Munio_Uni 1 napisał(a):
@Art czy jest szansa na 2x darmowa relokacja przy okazji rocznicy / nowej wersji ?
Poka_Bydlaka napisał(a):
Czy jak przejdzie mi kot po klawiaturze lub upadnie pączek, dezaktywuje wybraną profesję to czy napisane ticketa coś pomoże i zostanie przywrócone przed GO? @Art
p.s nie klikajcie dezaktywuj bo nie da się ponownie włączyć tego samego.
Revenine napisał(a):
W ogole jak dla mnie powinni usunąć opcję dezaktywuj, bo ktoś przez przypadek kliknie i nie będzie miał 500k anty żeby coś innego wybrać. Wtedy jak to wygląda, gra się bez wybranej klasy?
Apofis napisał(a):
Pytanie czy prędkość Generała jest 100 % dlatego ,że prędkość flot jest tu x3? A na uni prędkość flot x1 będzie po staremu 25 % ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Apofis napisał(a):
Leda ma aktualizacje 7.0
Generał ma +100 % do prędkości bojowych
Starrk napisał(a):
@Mirmir jest to bonus liczony tylko do prędkości podstawowej
Starrk napisał(a):
czyli de fakto 3 lvl NN, 5 lvli NI lub 1
Mirmir napisał(a):
Wiem,ale i tak mi się nie podoba:)Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie,skasować konto zawsze zdążęStarrk napisał(a):
@Mirmir jest to bonus liczony tylko do prędkości podstawowej
odkrywca jest obecnie najbardziej poszkodowany ale olac juz to bo to malo przydatna klasa mi sie wydaje a bynajmniej na poczatku gry
Das140 napisał(a):
Niby jak górnik ma być lepszy na początku gry od odkrywcy?KissOfTheDragoon napisał(a):
odkrywca jest obecnie najbardziej poszkodowany ale olac juz to bo to malo przydatna klasa mi sie wydaje a bynajmniej na poczatku gry
skonczcie wkoncu plakac...
Mirmir napisał(a):
to niech się w końcu zdecydują co wprowadzają ,a nie co pięć minut zmieniająjakbym chciał grać na unii z szybką flotą to na takie unii bym się zapisałKissOfTheDragoon napisał(a):
skonczcie wkoncu plakac...
jak mają wprowadzać takie zmiany to niech lepiej nic nie wprowadzają
flociarze jak chcą szybkie floty to niech grają jak górnicy robią fs-y ,pilnują floty a nie na urlop
wtedy mogą dołożyć i 200%
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo to dla mnie potwarz. sa flociarze i "flociarze". jaka jest roznica to sobie odpowiedz sam
Apofis napisał(a):
Taki żniwiarz dostanie teraz prędkość na początku 14000 plus bonus z badań. Do tego prędkość flot na Ledzie x3 grubo
Mirmir napisał(a):
na starych uniach jest tylko jeden rodzaj flociarzy -UFS(wyjątki tylko potwierdzają regułę)Z potężnymi flotami nie mają szans na inną grę i tu jest pole do popisu dla GF żeby to zmienićKissOfTheDragoon napisał(a):
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo to dla mnie potwarz. sa flociarze i "flociarze". jaka jest roznica to sobie odpowiedz sam
Z innej beczki Das140 ma moim zdaniem rację ,że na początku rozwoju konta odkrywca jest dużo lepszym rozwiązaniem od górnika i nie będę się denerwował i podawał Ci wszystkiego na tacy opisując dlaczego:)
lota x3 to nie zadna oszalamiajaca predkosc to raz. a dwa sprawdz wymagania na kosiarke:) niepredko sie pojawia na nowych uni wiec juz tak nie trzas portkami:) no... chyba ze ktos ladnie posmaruje;p ale wtedy troche jonowek i masz zaplec
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Apofis napisał(a):
prędkość bombowca została zmniejszona z 5000 na 4000.
z obecnym 100% bonusem i tak wychodzi zapewne lepiej. nie chce mi sie liczyc
Apofis napisał(a):
Jedyny minus to wolniejsze bombowce będą od niszczycieli, które często wysyła się razem na obronę.KissOfTheDragoon napisał(a):
z obecnym 100% bonusem i tak wychodzi zapewne lepiej. nie chce mi sie liczyc
co by nie bylo i tak jestes szybszy w porownianiu do obecnych bombek. pamietaj ze masz bonus do wszystkich statkow bojowych wiec sumarycznie... no wlasnie
Starrk napisał(a):
@Mirmir jest to bonus liczony tylko do prędkości podstawowej, czyli de fakto 3 lvl NN, 5 lvli NI lub 10 lvli NS. Czyli wbrew temu co się wydaje wciąż to nie jest zrobienie u.gameli z normalnego uni, bo na locie poza US zaoszczędzisz "kilka" minut
42 gości