Emocje ciut opadły więc czas coś napisać
taka dygresja: gdzie na osi czas jest próg ST a gdzie jest % tego RW :D
Na palcach jednej ręki - no może dwóch - można policzyć RW w tym dziale, które realnie zasługują na miano "starcia tytanów"
A to jest majstersztyk, jak partia szachów.
A jeszcze kilka tygodni pisałeś, że Jego dni są policzone
Krzychu jesteś jak Profesor hehe - główny bohater serialu "Dom z papieru" (polecam fajny serial)
Gruby co do Ciebie to nie wiem już sam.
Ty dostajesz dzwona i nagle Wszystkie powiązane z Tobą konta, których tak się wypierałeś zmieniają nicki na "oddam1, oddam2..."
Myślałem, że ogarnąłeś się i robisz fajne starcia ale to wszystko jest jedną wilka ściema i teraz fajnie to widać.
Akcja z Fallenem to też majstersztyk.
Zresztą pisaliśmy razem troche PW więc wiesz co myślę i jake jest moje zdanie.
Tak czy inaczej flote zbudowałeś, od strony GO gra czysta i tyle w temacie....Był czas przywyknąć.
Robiłeś zamieszanie na swój sposób i coś się działo a to lepsze niż marazm na uni.
Mnie też spakowałeś i była szybka lekcja jak nie robić FS
Grubasie mimo wszystko Szo... Ale z rozumem.
Za dużo już kont zmarnowałeś.
3X jesteście przekozaki!
Miazga i tyle
taka dygresja: gdzie na osi czas jest próg ST a gdzie jest % tego RW :D
Na palcach jednej ręki - no może dwóch - można policzyć RW w tym dziale, które realnie zasługują na miano "starcia tytanów"
A to jest majstersztyk, jak partia szachów.
A jeszcze kilka tygodni pisałeś, że Jego dni są policzone
Krzychu jesteś jak Profesor hehe - główny bohater serialu "Dom z papieru" (polecam fajny serial)
Gruby co do Ciebie to nie wiem już sam.
Ty dostajesz dzwona i nagle Wszystkie powiązane z Tobą konta, których tak się wypierałeś zmieniają nicki na "oddam1, oddam2..."
Myślałem, że ogarnąłeś się i robisz fajne starcia ale to wszystko jest jedną wilka ściema i teraz fajnie to widać.
Akcja z Fallenem to też majstersztyk.
Zresztą pisaliśmy razem troche PW więc wiesz co myślę i jake jest moje zdanie.
Tak czy inaczej flote zbudowałeś, od strony GO gra czysta i tyle w temacie....Był czas przywyknąć.
Robiłeś zamieszanie na swój sposób i coś się działo a to lepsze niż marazm na uni.
Mnie też spakowałeś i była szybka lekcja jak nie robić FS
Grubasie mimo wszystko Szo... Ale z rozumem.
Za dużo już kont zmarnowałeś.
3X jesteście przekozaki!
Miazga i tyle