Mari napisał(a):
Proszę o filmik gdzie ucieka Pan w 1 sekundę bez oprogramowania, bo nie wierzę.justvroum napisał(a):

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mari napisał(a):
Proszę o filmik gdzie ucieka Pan w 1 sekundę bez oprogramowania, bo nie wierzę.justvroum napisał(a):
Art napisał(a):
To wychodzę Wam na przeciw i pokazuję, że system nie jest czarno biały i nie wszystko da się spisać do regulaminu tylko po to, by zabezpieczyć się przed ewentualnymi nadużyciami.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zagubiony ().
Zagubiony napisał(a):
Ocena, czy doszło do naruszenia zasad jest indywidualna.Jeśli skany nie są co 1 s lub 2 można przyjąć że są rutynowe. Inni gracze nie wiedza o ataku i szukają celu.
Czasem tak się zdarza nawet w sojuszu (jeśli brak komunikacji) Dwóch graczy leci na ten sam cel, jeden złomuje a drugi zbiera złom to czysty przypadek.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez cerm3r ().
cerm3r napisał(a):
Sam sie ich zapytaj. Przecież równie dobrze Ty możesz wysłać pw .
No chyba jak sie leci na cel to można go skanić no nie ? czy nie bardzo?
Bo już zgłupiałem kompletnie.
Czemu miałby nie skanić celu na który leci?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cerm3r ().
cerm3r napisał(a):
Terry w wyższych postach znajdziesz , że atakujacy się nie wypowiedzieli w temacie,a jedynie
że sprawe beda prowadzić przez system support .
Zatem skąd wiesz jak wygladał lot? i co ile kto skanił .
Ja sądzę że ten przypadek jest bardzo interesujący i nakłaniał bym agresorów żeby go opisali.
Jednak rozumiem to ,że wolą załatwiać sprawe z operatorami w sposób do tego przeznaczony.
Wg mnie agresor ma pełne prawo skanować cel na który leci , a czy skanowane było co sekunde czy pół niesądze .
Zagubiony naturalnie zgadzam się z częścią Twojego posta.
Myślę ze nie ma co gdybać dopuki nie będziemy mieć więcej danych.
Zagubiony napisał(a):
Do wymierzenia kary dochodzi po wcześniejszym wysłuchaniu argumentów "winnego"i zakończeniu drogi odwoławczej.
cerm3r napisał(a):
Chyba widzisz na jakim uniwersum gram?
Powiem również ,że nie tylko tam .Jak myslisz dlaczego mam inny nick na forum niż w grze?
Nie są mi potrzebne ataki agresorów w moje planety .
Owszem widziałem skriny co sekunde od Whisky na obrazie dostarczonym przez tomikk, ale nie od Pl1 i nie tam gdzie były kordy ataku czyli flota
a to z koleji nie zgadza sie z tym co pisze Terry.
poprawka:
Terry to końcu ile to trwało 5 minut? 45 minut?
czy 45 sekund? .
No jeśli dla Ciebie wysluchanie jednej strony wystarczy do sądzenia i wyciągania wniosków
to gratuluje .
Pozdrawiam
nowynick napisał(a):
Odnoszę delikatne wrażenie, że dyskusja stała się dość monotonna - te same argumenty ubrane w inne słowa powtarzane w kółko. Perspektywa wspólnych i zgodnych zarazem wniosków oddala się zamiast przybliżać.
2 gości