WEST COAST [NFZ] vs. Kaziu [ZLY SEN] ~ 1816.95% znalezione- nie kradzione :D

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• WEST COAST [NFZ] vs. Kaziu [ZLY SEN] ~ 1816.95% znalezione- nie kradzione :D

Witam wszystkich, ostatnio jakos nie mam motywacji do gry stad flota drugi tydzien stoi w miejscu ale to nawet dobrze- rośnijcie :D

historia starcia prosta- megalamus sciagnal moona kazikowi, napisaly do mnie 2 osoby czy to ja sciagnalem- napisalem ze nie bo akurat bylem w firmie jeszcze i z telefonu musialem dogladac. Z ciekawosci sprawdzilem czy juz po starciu skoro moona nie ma, falanga ukazala ciekawa flotke wracajaca za 21min :D no to bomba, nikt nie leci to ja sie skusze, 1 s na ucieczke, recki dograne, wszystko z telefonu, faluje kilka min przed wlotem a tam megalamus leci 1s po mnie :) ogolnie to jestem wdzieczny- mi szkoda byloby GS na taka flote ale co kto tam lubi.

i jeszcze taka informacja na koniec- jak sciagacie moony to wezcie zapytajcie pierw szefcia czy mozecie... :D to ze nie skanuje nie znaczy ze nie zareaguje na bezczelne walenie kulek bez zgody. Megalamus roscil sobie jakies prawa do zlomu, ale nyny, jakby dal znaka wczesniej- inna sprawa :)

pozdro dla NFZ!

Dnia 02-08-2019 16:02:12 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor WEST COAST [NFZ]

Pancernik 36.567

Obrońca Kaziu [ZLY SEN]

Mały transporter 1.155
    Duży transporter 971
    Lekki myśliwiec 8.250
    Krążownik 2.741
    Okręt wojenny 151
    Recykler 2.448
    Sonda szpiegowska 771
    Satelita słoneczny 84
    Pancernik 779
    Wyrzutnia rakiet 29
    Lekkie działo laserowe 390
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor WEST COAST [NFZ]

Pancernik 36.567 ( -0 )

Obrońca Kaziu [ZLY SEN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    16.394.506 Metalu, 453.178 Kryształu i 2.888.057 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 250.019.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 113.959.850 metalu i 67.734.950 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 19.735.741 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 130.354.356
    Kryształ: 68.188.128
    Deuter: 2.888.057
    agresor zyskał łącznie 201.430.541 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -159.438.506
    Kryształ: -85.323.178
    Deuter: -24.993.057
    obrońca stracił łącznie 269.754.741 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.2
    A fructibus eorum cognoscetis eos

Darkstar napisał(a):

Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD
  • napisz jak było na prawdę :P
    znalezione ukradzione

ani nie napracowales sie przy tym
    ani nic podobnego

jestes zwyklym zlodziejem celow i pztow :P
    oddawaj pz lol :)

a na serio to wez sobie ten pzcik :P jak i wiele innych

nastepny raz tez nie bede pisal ze moona zdejmuje :D bo niby z jakiego powodu mam sie komukolwiek spowiadac

mogles mnie lapac na powrocie mialbys podwojny zysk :) a tak to masz ochlapy :)
    ale lapac na powrocie to juz wyzsza szkola jazdy niz klikanie atakuj na synchro

ja zlamilem fakt
    wyczekalem do konca z atakiem ale chcialem zeby ktos polecial na obrone
    nie bralem nawet tego pod uwage ze ktos moze chciec mie lapac na powrocie :P
    taki ze mnie MEGALAMUS :) LOL

przynajmniej Kaziu dostał za farmienie mojego sojusznika :D
  • złamiłeś megalamusie, wystarczyło recki posłać wcześniej chociaż, a że istnieje kolejkowanie to miałbyś złom a Laki starcie :E

Możecie się zgłosić po płatne porady ogeja :E ewentualnie wam poradnik napisze :E

Graty Laki, wypłacalny jesteś to transport leci :)
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • bocieek napisał(a):

złamiłeś megalamusie, wystarczyło recki posłać wcześniej chociaż, a że istnieje kolejkowanie to miałbyś złom a Laki starcie :E

Możecie się zgłosić po płatne porady ogeja :E ewentualnie wam poradnik napisze :E

niestety nie mialby zlomu :D a dlaczego to juz nie bede tlumaczyl bo jeszcze sie czegos krysztaly naucza :D
    A fructibus eorum cognoscetis eos

Darkstar napisał(a):

Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD
  • Lucky Gal napisał(a):

bocieek napisał(a):

złamiłeś megalamusie, wystarczyło recki posłać wcześniej chociaż, a że istnieje kolejkowanie to miałbyś złom a Laki starcie :E

niestety nie mialby zlomu :D a dlaczego to juz nie bede tlumaczyl bo jeszcze sie czegos krysztaly naucza :D
    a ja bym go miał :E

edit: nie będę za darmo uczył...
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • Gratki lucek , bez kitu Megalamusie zostales wydymany bez zelu nawilzajacego hehe , zal moge miec tylko do siebie ze tak sie dalem lekko zlapac , no coz spalem po 5 nocce , a poprzednie nie mialem jak odespac , zycie ;D czy bede gral ? nie wiem , w kazdym razie zanim usune konto czy cos to jeszcze nie jednego z POL przyfarmie dla zasady;)
  • Penioozm napisał(a):

Gratki lucek , bez kitu Megalamusie zostales wydymany bez zelu nawilzajacego hehe , zal moge miec tylko do siebie ze tak sie dalem lekko zlapac , no coz spalem po 5 nocce , a poprzednie nie mialem jak odespac , zycie ;D czy bede gral ? nie wiem , w kazdym razie zanim usune konto czy cos to jeszcze nie jednego z POL przyfarmie dla zasady;)
    wydymany kolego to ty zostałeś
    ja zlamilem tylko nie zlomujac ciebie i nie zbierajac pz
    nic nie stracilem poza 1gs :P odbiore sobie z bunkrow :D

a Ty zaczynasz budowe flo od nowa :P
    a tak pyskowales ze floty nie dasz nikomu :) hehe widac na powyzszym st

PS. jam mowisz ze teleportujesz lote to patrz czy masz teleport :P taka rada na przyszlosc :D
  • Kaziu 01.08.2019 15:51:34 ja dopiero co sie przenioslem tutaj , ale zaraz odpalam telepka i zawijam manele ;D

To co Ci napisalem nie znaczy ze mam telepka tylko odpalam do robienia ;) Ty mnie wydymales ? straciles wiecej punktow na mnie niz ja sam, Lucky Cie pyknal jak malolata , nie mam nawet zalu , nawet mi to humor poprawilo , Fakt zbiles mi moona - gratuluje , ale reszta no coz ;)
  • Penioozm napisał(a):

Kaziu 01.08.2019 15:51:34 ja dopiero co sie przenioslem tutaj , ale zaraz odpalam telepka i zawijam manele ;D

To co Ci napisalem nie znaczy ze mam telepka tylko odpalam do robienia ;) Ty mnie wydymales ? straciles wiecej punktow na mnie niz ja sam, Lucky Cie pyknal jak malolata , nie mam nawet zalu , nawet mi to humor poprawilo , Fakt zbiles mi moona - gratuluje , ale reszta no coz ;)
    gdzie ja stracilem punkty ??

pokaz to w statach
    na jakims RW
    czy jakkolwiek inaczej :)

możesz sie pocieszać że jesteś większy lamus niż Megalamus :P lol
    a wystarczyło zrobić fsa z gali do gali i miałbyś flote :)

przy takiej flocie to wiele byś nie spalił nie tak jak ja z gali do gali to trochę palę :P ale co tam
  • B o b i napisał(a):

Penioozm napisał(a):

Kaziu 01.08.2019 15:51:34 ja dopiero co sie przenioslem tutaj , ale zaraz odpalam telepka i zawijam manele ;D

gdzie ja stracilem punkty ??
    pokaz to w statach
    na jakims RW
    czy jakkolwiek inaczej :)

możesz sie pocieszać że jesteś większy lamus niż Megalamus :P lol
    a wystarczyło zrobić fsa z gali do gali i miałbyś flote :)

przy takiej flocie to wiele byś nie spalił nie tak jak ja z gali do gali to trochę palę :P ale co tam

gdzie ?? a Gwiazda ktora poszla sie jebac ;D ? ciesz sie kontry nie wyrwales , ale.... co sie odwlecze to nie uciecze ;)