Witam wszystkich, ostatnio jakos nie mam motywacji do gry stad flota drugi tydzien stoi w miejscu ale to nawet dobrze- rośnijcie
historia starcia prosta- megalamus sciagnal moona kazikowi, napisaly do mnie 2 osoby czy to ja sciagnalem- napisalem ze nie bo akurat bylem w firmie jeszcze i z telefonu musialem dogladac. Z ciekawosci sprawdzilem czy juz po starciu skoro moona nie ma, falanga ukazala ciekawa flotke wracajaca za 21min no to bomba, nikt nie leci to ja sie skusze, 1 s na ucieczke, recki dograne, wszystko z telefonu, faluje kilka min przed wlotem a tam megalamus leci 1s po mnie ogolnie to jestem wdzieczny- mi szkoda byloby GS na taka flote ale co kto tam lubi.
i jeszcze taka informacja na koniec- jak sciagacie moony to wezcie zapytajcie pierw szefcia czy mozecie... to ze nie skanuje nie znaczy ze nie zareaguje na bezczelne walenie kulek bez zgody. Megalamus roscil sobie jakies prawa do zlomu, ale nyny, jakby dal znaka wczesniej- inna sprawa
pozdro dla NFZ!
historia starcia prosta- megalamus sciagnal moona kazikowi, napisaly do mnie 2 osoby czy to ja sciagnalem- napisalem ze nie bo akurat bylem w firmie jeszcze i z telefonu musialem dogladac. Z ciekawosci sprawdzilem czy juz po starciu skoro moona nie ma, falanga ukazala ciekawa flotke wracajaca za 21min no to bomba, nikt nie leci to ja sie skusze, 1 s na ucieczke, recki dograne, wszystko z telefonu, faluje kilka min przed wlotem a tam megalamus leci 1s po mnie ogolnie to jestem wdzieczny- mi szkoda byloby GS na taka flote ale co kto tam lubi.
i jeszcze taka informacja na koniec- jak sciagacie moony to wezcie zapytajcie pierw szefcia czy mozecie... to ze nie skanuje nie znaczy ze nie zareaguje na bezczelne walenie kulek bez zgody. Megalamus roscil sobie jakies prawa do zlomu, ale nyny, jakby dal znaka wczesniej- inna sprawa
pozdro dla NFZ!
Dnia 02-08-2019 16:02:12 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor WEST COAST [NFZ]
Krążownik 2.741
Okręt wojenny 151
Recykler 2.448
Sonda szpiegowska 771
Satelita słoneczny 84
Pancernik 779
Wyrzutnia rakiet 29
Lekkie działo laserowe 390
Duża powłoka ochronna 1
Pancernik 36.567 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 250.019.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 113.959.850 metalu i 67.734.950 kryształu.
Agresor przejął łącznie 19.735.741 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 130.354.356
Kryształ: 68.188.128
Deuter: 2.888.057
agresor zyskał łącznie 201.430.541 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -159.438.506
Kryształ: -85.323.178
Deuter: -24.993.057
obrońca stracił łącznie 269.754.741 jednostek.