Johny milczy odkąd dostał pierwszego dzwona Mi osobiście, się zrobiło go trochę żal mniej więcej po 4
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
oczywiscie z tym buddy to była beka, ktora niektorzy łykneli
na serio na johna nie potrzeba takich machlojek, moze na fatala z tego skorzystamy
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Wojownik Kajaczenko napisał(a):
na serio na johna nie potrzeba takich machlojek, moze na fatala z tego skorzystamy
-
skwituje to tylko emotikonem
Tyle mego -
Graty Fnk starcia, kolejnego na johnie . Jakby nie bylo, jest to temat do żartów. Coż, po prostu john nie jest wcale taki nieuchwytny (co wiedza ci z tego uni), a Fnk jest po prostu za dobry. Fnk zlomuje, "pakuje porzadnie, na czysto", ale posty na forum piszą inni . Po prostu co kto lubi
A john jak to john. Nie odzywa sie, a jak napisze, to krotko, nie zna ironi, czy sarkazmu. Ma swoj styl. Jak ktos sledzi uni68, zwlaszcza miniST to wie.
Obroncy odbudowy
start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N -
Truck driver napisał(a):
Wojownik Kajaczenko napisał(a):
niemniej jednak mi spam nie przeszkadza w razie czego
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
@Wojownik Kajaczenko sam zadaje pytania i sam na nie odpowiada. I tylko on wie jak jest, że białe jest czarne, a czarne jest białe
-
Truck driver napisał(a):
Wisior napisał(a):
Tyle ode mnie. Następnym razem nie łykajcie wszystkiego jak pelikany. Zwłaszcza osoby, którzy nic nie wiedzą na temat kulisów tych wszystkich starć na JohnieMalkowitzu007.
Dla gangu chyba trzeba ukuć jakieś powiedzenie w stylu: "Kto nie jest w Gangu, ten Gangu nie zrozumie" ."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Ten Keyra napisał(a):
@Truck driver, ale jak ja Ci pośrednio to samo napisałem, to się zacząłeś puszyć...
Administrator Forum kasai:
Upominam za offtopic. -
Truck driver napisał(a):
Ten Keyra napisał(a):
@Truck driver, ale jak ja Ci pośrednio to samo napisałem, to się zacząłeś puszyć...
Na następny raz polecam wszystkim czytać trochę bardziej między wierszami, szczególnie kiedy kupa ludzi przyznaje się jawnie do "wałków"."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Biedny ten makłowicz przy was
-
Proponuje nie spinać się, cieszyć grą, mieć do niej dystans.
Gratulje st, kiedy jakaś nowa odsłona innych nowych rw ?
ps. Proponuje obrać Kajaka za cel, byłby tłusty stek z tych nakradzionych surowcówWoW oddaj Dydka !
I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14] -
@Truck driver Kajaczenko jest znany z czarnego humoru. Ktos kto nie jest od poczatku w temacie u 68 i historii Johna Malkowitza i Fatal error (na forum nick zatkao_kakao), moze wziac slowa Kajaczenko zbyt powaznie. Jezeli wiedzial bys ile teorii spiskowych padlo z ust tych dwoch wyzej wymienionych graczy, to bez problemu zrozumial bys ironie jaka posluzyl sie Kajaczek. Wszyscy tu u nas wiedza ze nie bylo sprzedawania zadnych aktywnosci z buddy i w ogole.
Gratulacje Fnk!!! Przez tyle czasu gracze U68 zyli w trwodze i pod presja, ze Maklowicz ich zezlomuje. Jestes wybawca uciemiezonych i zniewolonych! Chwala ci za twe zacne czyny!!!
Ps. Kiedy kolejny odcinek tego serialu?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości